What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
Eddy widze ze masz foty juz w galerii to teraz daj edit post i na dole masz swoje fotki. Poprostu kliknij w kazde z nich to automatycznie zostana dodane do posta.

EDIT Wszystkich nowych userow majacych problemy z forum zapraszam do tego threada zeby nie zasmiecac niepotrzebnie innych :D http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=30634

Last edited:

1337grower

Active member
NKOTS , dziekuje za odpowiedz ...no coz, nie moge do ziemi...nie mam gdzie przedewszystkim...;( moja sytuacja mi na to nie pozwala hmm wiec ,30 litrow mowisz...oka , mam taka akurat doniczke 30 litrowa...jutro sie za to zabiore:)
aha i dusic to ona sie jeszcze nie dusi...ale jak teraz tak na nia patrzylem to oczywistym bylo ,ze nie da rady w tej doniczce 12l :D i przy okazji zrobilem 2 zdjecia sorry za jakosc;( aha i przy LST slyszalem ,ze odcina sie wieksze liscie...u mnie jakies kwalifikuja sie do odciecia , plz zobaczcie i ocencie!jest to moje pierwsze LST i napewno nie ostatnie , podobaja mi sie te male gabaryty rosliny:D jesli chodzi o wysokosc:):) pozdrawiam

edit = tussin tak wiem, ale mi chodzi tutaj bardziej o to ,zebym mial spokoj z nia do konca, zebym nei musial sie o nia martwic itp. zeby jej miejsca nei zabraklo bo nei mam czasu an dokladanie jej:)...aha i to jest jedna i tam sama roślina na zdjęciach hehe zdjecia robione z roznych stron tylko:D...a co do fimowania...hmm ,jakos sceptycznie jestem do tego nastawiony ale kto wie moze sie skusze, moglby ktos dac zdjecie ktore pokazuje gdzie dokladnie ucinac stozek?:)...co do twoich nasionek...nic o nich nie wiem ,ale pakowanie pierwsza klasa!!:)a wedlug mnie=jaka jakos pakowania taka jakosc towaru hehe:) pozdrawiam!

Last edited:

tussin

Member
oooooo qurka . teraz to nie nadaze z czytaniem :)

@1337 - wiekszy pojemnik = wiekszy krzak = wiecej wiecej :) / zamiast lst FIM'uj - obetnij albo delikatnie urwij stozek wzrostu (na tej wiekszej roslinie)

a ja sobie kupilem THE DOCTOR 10x fem -:)
Ktokolwiek widzial / wie cos na temat tego cuda PLZ ...

rogin

Member
Tussin moim zdaniem szkoda kasy na feminizowany. Ja bym skitral sobie normalne nasionka i poprostu porobil klony z żeńskiej. Taniej :D No chyba ze niemasz takiej mozliwosci no to lipa
PEACE

tussin

Member
rogin said:
Tussin moim zdaniem szkoda kasy na feminizowany. Ja bym skitral sobie normalne nasionka i poprostu porobil klony z żeńskiej. Taniej :D No chyba ze niemasz takiej mozliwosci no to lipa
PEACE

no moze i tak ale zrzute z skumplem zrobilem i za 20 sztuk wyszlo 240 pln . . .
czyli za 10 szt 120 pln .. to jest rewelacyjna cena ...

a jesli wierzyc opisowi

Genetics: Great White Shark, South Indian, Super Skunk.
Effect: very strong indica with instant body effect, stoned and very long lasting.
Flowering indoor: ready to harvest in 8 weeks. An extra week will give amazing resin and a sweeter taste. Yield up to 800 gr/sqm.
Flowering outdoor: ready around the end of September in the Northern hemisphere; or around end of April in the Southern.
Yield up to 1200 gr/plant.
THC: 18.4% CBD: 1.1% CBN: 0.4%

to bedzie sie dzialo

:chin:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Siema siema polscy ogrodnicy! :wave:
Wkoncu aktywowali mi konto na tym wypasionym forum. Anyway, jestem pod wrazeniem jak bardzo idzie do przodu uprawa w Polsce, ja osobiscie pauzuje juz 2 sezon z pewnych odemnie nie zaleznych przyczyn :badday: ale jak widze wasze osiągniecia to az zal dupe sciska. Narazie chcialem sie przywitac tylko bo w sumie nie mam co sie udzielac bez roslinek :) bede obserwował (narazie). HC pamietam jeszcze ze starego hypka gdzie pokazywał klase, zreszta tego orła z bluntem nie zapomina sie nigdy. Ok koncze ten wywód ogolnie pozdro dla prawdziwych i keep it safe mate's :joint: !
P.S: Czaje sie na Jamaican Pearl z Sensi, wiecie moze czy da rade u nas pod chmurką?
:wave:

BiZZY

Member
Co myslicie o superkoncentracie BIO FLORIN firmy Tropical?
NIE piszcie jaki nawoz jest najlepszy i jaki wy uzywacie tylko napiszcie czy wiecie cos o tym czyms.

Fish131

Active member
Bylem dzisiaj na spocie na ktorym sadzilem te malutkie papaye i passiony. Bylem tam pierwszy raz bo kumpel sie nimi opiekowal i troche je czyms przypalil, ale chcial chlopak dobrze :D Jeszcze bedzie z niego grower :D

Papaya

Passiony

2 dolki

Inny dolek z passionami

A tutaj "passiony" hehe spalily sie :D

I jeszcze cos do szamy :D

Fish131

Active member
Pedro spoko napewno beda meskie wiec wytne :D i beda mialy dupeczki pole do popisu :D:D

Polak co chcialbys taki hehe Znalazlem go :D

Fish131

Active member
A tutaj jeszcze wiesci z boxa :D Ostatnia partia outdoorowa:
10x passion
1x papaya
2x c99 (wczoraj wlozona do ziemi)
i jeszcze 2x bagseed ale nie wyszel i watpie ze wyjdzie...

No to jak juz pstrykam fotki to jeszcze macie tutaj moje okienne chwasty :D

Last edited:
Dzis odwiedzilem kolejnego spota, na ktorym jest duzo lepsza gleba. Roznica w rozwoju roslin jest chyba widoczna golym okiem :)
Lebanese:

Jes to moja największa i najpiękniejsza roślina :) Dobre geny naprawde wiele znacza, rosnie pieknie, jest zdrowa i ladnie sie rozgalezia. Mam nadzieje ze okaze sie kobitka :)

Lr[LrxNL]

dla porownania wrzuce fotke z innym fenotypem...

Różnice chyba są widoczne i nie musze ich wskazywać :))))

BAGSEED (ten od baltazara)
Juz zaczal kwitnąć na 2 krzaki 2 są samicami, bosko!

LrxHells Angel
Autofloweringu nie zaobserowałem, rośnie całkiem ładnie.

NLx?
Mocno pachnie, dobrze sie rozkrzewia, po lisciach mozna zauwazyc ze jest to raczej indyjka.

Passion #1
Cieniutkie liście jak u jakieś sativki, zapach niczego sobie :)

Jakos fotek nienajlepsza, wiekszosc zdjec jest poruszona, nie mialem czasu na porzadna sesje zdjeciowa :)

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

ale sie rozgadali, dzienki wszystkim za mile slowa,hehe
ja niejestem zaden master,hehe uczyc sie chodowac bende cale zycie
nieras coss sie spierdoli, ale jak sie uda to mamy trawe jak w raju majo,hehe

super kwiaty wszyscy macie,zielono tutaj jak jeszcze niebylo.

widze ze jest duzo nowych i mysle ze wszyscy so wpozondku, ale pilnowac pozondku bardzo prosze . forum nalezy do nas wszystkich ,a wystarczy jeden zeby zrobic balagan i zasmiecic nam zabawe, albo wyleciec pszez glupie gadanie. tutaj bardzo tszymajo pozondek i szybko mazna stracic konto. uwazajcie co piszecie ,wiem ze jest latwo zapomniec ze co robimy jest nielegalne,ale na luzie chodowanie to tylko iluzja na internecie.

dobra powodzenia wszystkim ,aby pogoda byla dobra i kwiaty wam rosly jak najwieksze

peace

G

Guest

Witam wszystkich
Wkońcu aktywowali mi konto tak jak zresztą wielu innym osobą.
Widze ze icmag dogania powoli OG macie tu fotki mojego planta
powiem wam żę materiał pochodzi z worka tzn nasionka znalazłem w dobrym paleniu tylko raz w przeciągu paru miesięcy od małego bardzo dobrze sie sprawowało ale co będe gadał zapodaje fotki
na początek fotki z 22 maja :joint:

Last edited:

Latest posts

Latest posts