What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

~jungle

Member
Dokładnie to. Może niewielka buteleczka ale starcza na naprawdę długo bo używa się małego stężenia.

Last edited:
G

Guest

yo jungle, chyba Cie pamietam z OG albo cos mnie sie popierdolilo lol. nazarlem sie ciasta z mj sorry za pierdoly od razu panowie ale we lbie chuczy. sluchajcie nie mowcie ze ten grow tak wymiata bo mi sie chujowo robi, ze tak mnie komplementujecie. wam tez zapierdala, no tyle love 'n' peace. fishu kurwa czekam caly czas na te cholerne black afgh x ww, cholera jedna nie chce wyjsc nad ziemie juz 3 dzien lol. rogin tak kov pisal o jakims srodku juz nie pamietam lol [bania :D] ja uzylem BIOCZOSU kurka nawet po 1 spryskaniu dziala krzaki obok i moja precious mj rosnie ladnie zadnych smarkaczy na grow, wszycho oka. srodek to organiczyny jak caly moj grow lol. zastanawiam sie czy przerywac to lejac ten ochydny chemiczny terra flores :/. mam tego jescze treochu moze ktos by chcial troche jak nie przeszkadza mu chemia, ja to chyba do konca na bio pojade bo mnie wkurwia ta chemia. lepszy smak budsow ponoc jest lol.

peace pes :wave:

G

Guest

Finger: ja niemoge nie wierze że już widze drugiego growera co też lubi pajęczaki tak sie składa że to jest moje zaiteresowanie na maxa i uwielbiam zawsze dużo . i też mam dużą kolekcje coś koło 17 sztuk ktura cały czas rośnie :D:D nie byłem już na spocie ze 8 dni i niedługo coś zapodam ,i też zauważyłem że od jakichś paru dni normalnie za__bisty ruch tu sie zrobił heh

pozdro

Last edited:

~jungle

Member
:D to mnie rozpracowali. Witam, witam... Na razie nie mam czym się pochwalić, moje planty to miernoty przy krzakach WDB. Zacząłem za poźno siać także lipa... Zobaczymy na jesień ile da się uzyskać ze słabo rozwiniętych roślin.

Last edited:

Wilk

Member
Elo ziomy :joint:
Wracam po dłuzszej przerwie spowodowanej brakiem czasu. Mam od wczoraj cyfrówe dlatego teraz w koncu beda fotki :yummy:

Przejdzmy do konkretów :D
Do wysadzenia zostalo mi jeszcze pare krzaczków

2x Skunk Special

Te najwieksze to skunki, reszta to Passiony

Odnośnie całej uprawy. Calosc to jedna wielka partyzantka :D No moze z wyjątkkiem 1 spota. Ogólenie to z 60 krzaków zostalo jakies ok 35. Wszystko przez te cholerne ulewy i nawalnice. 1 spot zostal calkowicie zalany poniewaz znajdowal sie kolo rzeki, rzeka wylala, rosliny staly pod woda i smierc na miejscu. Do tego jeszcze jakies szkodniki pozarly moje najpiekniesze krzaki :frown:

I jeszcze pytanie odnosnie nawozów.
Który bedzie lepszy ? Organiczny Pagon czy chemiczny Terra Vega ?

Jutro beda kolejne foty :yummy:

Peace :joint:

Last edited:

rogin

Member
tak sobie mysle po tych problemach z moimi roslinkami ze moze najlepszym rozwiazaniem jest praktycznie od samego poczatku wysadzenia juz ok 2tyg roslinki na spota stosowanie ślimakola biohomusa i np tak jak Pes pisal środka owadobujczego oczywiscie w 100% naturalnego Bioczos lub Biosept. Po takich zabiegach od samego poczatku zycia roslina nie powinna miec zadnych problemow zyciowych :]
PEACE

T

technoMAXgrower

0:1 Ja pier papier jak tak dalej pojdzie to Brazylia chyba zjedzie do boxu i zakonczy kariere na tych mistrzostwach
Hellou farmerzy fajno ze tak dajecie nie da sie ukryc ze Polish Thread dostal ostatnio wielkiego POWERA.
Ktos pytal o The Doctor narazie lezy w kacie i sie kurzy, bank ze bede niedlugo go wysiewal bo szukam high yield matki.

Neewsy z szafy
dziwki zapierdzielaja i wszystko idzie zajebiscie teraz servuje im fushing

black cherry okazala sie najbardziej fotogeniczna mimo ze nie trafilo mi sie calkowicie purpurowe pheno jej liscie maja miod kolorki

6276DSC3093.JPG

6276DSC3101.JPG

6276DSC3119-med.JPG

Sony R1, 10mpx, RAW, Adobe RGB, F 2.8, czas 1/50s, flash na -1,0, zdjec nie naswietlam foty trzaskam normalnie z reki bo aparat jest bardzo szybki choc statyw i naswietlanie by tu jeszcze zdeka pomogly

Strzalencja wszystkim :wave:

Last edited:
T

technoMAXgrower

Black cherry kupilem jeszcze na dr chronicu zaraz po tym jak sie pojawila bralem ja w ciemno bo wiedzialem ze wyjdzie zniej kosa, te pesti to rodzynek.
Teraz juz nie do dostania, kiedys byla jedna strona z pestkami subcoola ale nie czaje jej nazwy. <dziurawiec>

dr.greenthu hehe jeszcze raz miss black cherry specjalnie dla ciebie :smile:
6276DSC3077.JPG

WR
6276DSC3146_.jpg

6276DSC3125_.jpg

dobra znalazlem http://www.cannaseur.com/asp/prodty...ecor=1&SearchFor=&PT_ID=1&PT_MasterCategory=n

Last edited:

Finger

Outdoor grower...
Veteran
technoMax jak widze te zdjecia to corazbardziej sie przekonuje do indoora :yoinks: keep doing that shit mate :wave:
NIkt nie odpowiedzial na moje pytanie wiec ponawiam : czy jamaican pearl nadaje sie do nas na out? bo totalnie sie pogubilem :confused: :badday: help needed :1help:

G

Guest

finger said:
czy jamaican pearl nadaje sie do nas na out? bo totalnie sie pogubilem
tak nadaje sie, moj ziomek uprawial rok temu, mowil ze spoko daja rade tylko jak zwykle ktos mu zajebal planty pod sam koniec prawie. hmm
@fishu oznajmiam ze dzis raniutko powitalem w rodzinie outdoorowej nowe dziecko. black afghani x white widow jest juz wsrod zywych eheh. ladnie wypuscilo kilek i pnie sie w gore.

peace pes :wave:

castlevania

Member
technoMAXgrower napisz jak mozesz bo za duzo grzebania po postach, jaką masz lampe? wielkosc doniczek?nawozy?wentylacja?itp. kozackie szczyty!! tylko tak dalej!!

pozdro!!!

Latest posts

Latest posts