What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
Tak tak jak dawac maila to tylko na o2. Z tym ze teraz to juz chyba nic nie da bo jak byl zawieszony server IC to chyba pisalo ze nowe konta nie beda juz aktywowane. Nie wiem czy to prawda czy nie ale wydaje mi sie ze teraz juz ta osoba nic nie zrobi chyba zebysmy MY napisali PMa do Dutchgrown'a z prosba o aktywacje konta dla ziomka.

Wiedzialem ze gdzies zapisalem ten tekst, brzmial on dokladnie tak "The IC Mag site will remain closed temporarily to accepting new members." Moj angielski jest kiepski ale chyba dobrze zrozumialem ten tekst?

.

Last edited:
G

Guest

Ja mam rowniez maila na o2.pl i przyszedl mi mail po 2 tyg. Ale tak jak fish podal "The IC Mag site will remain closed temporarily to accepting new members." czyli nowi uzytkownicy nie beda mieli akcpetacji na konto.... tak mi sie wydaje :chin: :fsu: Pzdr. h9t

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzienki

krosy bendo ruzne

white russian x afgani , ak x white russian , sensi skunk x sensi star , sensi star x johny blaze , sensi skunk x afgani , bubbleberry x white russian ...

i niedlugo bendo true blueberry x sensi star, afgani x sensi star , sensi star x sensi star

peace

Fish131

Active member
O kurwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwa HC jakie wyjebane w kosmos crossy :yoinks: :woohoo: Crossy powiedzialbym ze bezcenne :joint:

Last edited:
G

Guest

Hot Cargo rzeczywiscie soczyscie brzmiace nazwy tych crossow. Takze bardzo ladnie Ci ten indoor zasuwa :) oby tak dalej az do harvestu. powodzenia.

peace pes

LDV

Active member
oczarowany przez HC chce też zrobic nasionka...

powiedzcie mi jak bardzo powinny byc rozwinięte kwiatki zeby mozna było je zapylać? Oczywiscie chodzi mi oto zeby zrobic jak najwiecej nasion z jednego/dwoch topkow
dajcie jakies foto, wedle mozliwosci ja dam foto moich

LDV

Active member
dzieki wielkie rybko to ja jeszcze troche poczekam az sie topki troche rozwina bo czuprynki z włoskami juz im sie zrobily a teraz widze ze z dnia na dzien puchną mimo ogromnej temperatury ktora wynosi prawie przez caly grow: 30-37
30-31 przy temperaturze w pomieszczeniu okolo 21 stopnie jak jest wieksza to odpowiednio rosnie...
ale byly one trenowane od poczatku teraz są moje krzaczki prawdziwymi zawodnikami jak przy 40 stopniach rosy jako malo planciki heheheh...
No w koncu pierwszy grow i modrnizacje przeprowadzalem na goraco, jak bóg da i bede robił nastepnego to kupuje jakis wentylator kanałowy przynajmniej powyzej 200m^3/h i dwa wentylatorki od kompa beda chlodzic lampe i topsy...
Teraz jest tez cos a'a to ale z kiepskim sprzetem... :)

Pozdrawiam wszystkich zielonych konsumentów

czumek

Member
fish, fajnie ze zapodales linka, kov swietna robota, wszystkim sie to sprzyda a sam planuje zapylic pare kwiatkow mojego mazara.
Dziwne.. zmija na ulicy? siedzialem spokojnie z ziomkiem a tu zmija po ulicy sobie chodzi, mloda ale ujebac mogla :) a podobno jad mlodych zmij jest najmocniejszy

WeedTime

Member
HotCargo WOW ! piekne szczyty, chyba jednak organiczne dodatki sa best ;]

Jestem w szoku jakie zajebiste crossy zrobiles, da sie zalapac na np. true blueberry x sensi ? mi sie nie spieszy bo nastepny grow dopiero po wakacjach. ale bedzie juz moze organic soil bo znajomy wraca z us we wrzesniu i moze go poprosze zeby przywiozl SuperBat to dasz mi jakies instrukcje jak to dziala hehe.. :)

ps. co to jest bubbleberry ? jaki afgani uzyles do cross'ow ?

czesc LDV, zajrzyj tutaj, post 247
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=9260&page=17&pp=15

jaka masz wentylacje teraz ?

ps. 1 lipca lece do amsterdamu, mam juz bilet :D, zna ktos moze jakis tani hotel w centrum bo jeszcze nic nie mam..,

pozdrawiam

Last edited:
B

bronek

Maly update. niestety fotki tylko z jednego spota-przy dwoch pozostalych krecili sie niebezpiecznie blisko rolnicy na ciagnikach i robili pokosy lak :fsu:
mam nadzieje,ze moje krzaczorki dzieki bliskosci z trudnym terenem [czyt. drzewa, cos ala bagno] przetrwaja ta ciezka probe
Jak widac na fotach passiony albo maja dalej jazde po moim pokrzywowym gownie, albo doszly korzonkami do gowna krowiego :woohoo:
szkoda tylko,ze rosna tak blisko siebie. za jakis tydzien lub dwa skocze powycinac chwasty wokolo i chyba ponaginam moje planciory

niewiem czy zauwazyliscie ale passiony strasznie zapierniczaja w gore i tworzy sie bardzo masywna lodyga, jak twak dalej pojdzie to wyrosna nam 2 metrowe drzewka-jeszcze przed nimi prawie 2 miechy wega haha

pozdro

G

Guest

Bronek i greenman piekne krzaki :) Ja niestety w tym roku mam tylko 3 krzaki :) no ale badzmy dobrej nadzieji. W tym roku nastawiam sie na nasiona i tylko troche sensimilli :) Pzdr. h9t

G

Guest

10488P6170013-med.JPG

hehe fajna jest ta fotka :D ile jest tu roslin? tylko niemow ze jedna :p
:joint:
wogule zajebiscie wam rosnie, chcial bym miiec takie roslinki :)
pozdrawaiam oby tak dalej

HOT :yummy:

Last edited:

Fish131

Active member
Babdziak zmienil na DucePL wiec chyba tak tylko jak to nie wiem :D

EDIT:

Aha to sorry.

Last edited: