What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzienki

bubblebery to jest od Kryptonite Seeds, dawno temu dostalem, niekture phenos so bardzo dobre w smaku i zapachu

afgani jest od Homegrown Fantaseeds, podobno jeden z najlepszych afgani co jest

sensi star jest od Paradise Seeds podobno jedna z najsilniejszych indica,cos co ma sile jak black domina czy lui.

true blueberry ma zapach i smak lisci jak czarne pozezki,hehe,pachnie identycznie.
tego jestem najbardziej ciekawy.

sensi skunk wydeje mi sie ze bendzie podobny do skunk special z female seeds, co bardzo mi sie podobal. bardzo silny slodki zapach i smak i daje w glowe ostro.

white russian nic mi tutaj nie pachnie specjalnie , ale widac ze jest bardzo ladnie zbudowany i wyglonda na silno trawe. bardzo ladne kwiaty na nim rosno.

jak jusz nasionka bendo to dla mi znanych chodowcow wiadomo co bendzie,hehe

peace

Fish131

Active member
Hot Cargo Ty to zawsze zaopatrujesz sie w nasiona z gornych polek. Wszystkie te odmiany ktore wyzej wymieniles sa np dla mnie i podejrzewam ze takze dla wielu stad nieosiagalne chociazby ze wzgledu na ich cene. No ale watpliwosci nie podlega ze crossy ktore Ty sam tu tworzysz sa nasionami z najwyzszej polki. Naprawde dobra robota Hot. Wielki :respect: dla Ciebie i pozdro,
Fish :wave:
peace :joint:

Last edited:

Ganja Smile

Active member
Siemanko growerzy!:canabis:

O kurczaki jeden dzień nie wchodziłem a jakie zaległości...
Wiec tak jak pare osob wie mialem ten am problem z kontem co lada dzien był poruszony :badday: oto i moje rozwiązanie: nie postowałem ok 2 miechow wydaje mi sie i admini blokneli mi konto podejrzewam. Napisalem do dutchgrowna i nic... z polakiem siedzielismy zmienialismy maila i nic... rozwiazanie moje konto na yahoo odrzucalo maila od ic :/ zmienilem maila na starego na servie o2.pl i maila z odpowiedzia na zmiane maila dostałem w ciagu paru minut;) jesli pxr ma juz konto na ic ale nie moze postowac to bedzie dzialalo niech zmieni na maila na o2.pl w mailu dostanie dwa linki. Niższy link bedzie potwierdzający zmiane konta email a pierwszy bodajże w nawiasach bedzie aktywował konto na nowo(podejrzewam ze obydwa działaja) :) pxr działaj!!! aa i pamietaj ze musisz byc zalogowany klikając na link.

A co do waszych roślin to yyyy przepięknie :woohoo:
HC siejesz pogrom!!! kiedy ja będe mogł sie czymś pochwalić jak Hot wyskakuje z fotami jak z katalogu... :mad: hehe oby tak dalej (HC ma jakas siłe wewnetrzna chyba do roślin:ying::ying::ying:)!!! Co do odmian to brak mi słów :D hehe te odmiany znam tylko z ogladania ich w seedbankach moze kiedyś je wysieje :D hehe

bronek super roslinki zdrowe az sie pala do wyrośniecia na duze i piekne roslinki :D oby tkaie jak mam HC hehe
Duce fajne foty bez kitu, rosliny tez mi sie podobaja!!! teraz nabiorą powietrza i wyzdrowieją

ide dziś na spota ale nie mam aparatu chyba ze polak pojdzie ze mną to wstawimy jakies zdjecia;)

POZDRO600 ziomki!!!:smoweed:

G

Guest

Dzięki, GS też mam taką nadzieje ze zrobą głęboki wdech i potrzymia sie zdrowo do harvestu

madixx To jest jedna roslina :) przyciołem jej tylko słupek wzrostu i wszystko poszło w odgałęzienia.
Nie da sie zmienic nick name-a na Icmagu trzeba zakladac nowe konto, tamte konto skasowałem. Pozdrawiam

Ps. Madixx a Ty jak pozbierałes sie juz z tym Out-em po starcie sionek ?

G

Guest

hehe duce strasznie podobala mi sie ta fotka, i tak sie glowilem czy to jedna roslina czy 2-3.. fajna sativka i dotego ostro rozkrzaczona czekam co sie bedzie dzialo dalej z moim ulubiencem :D

poratowal mnie pewnien user pesteczkami :)
niemam takich potworow jak wy u mnie to dopiero start
mam nadizeje ze cos sobie popale na jesien
pozdrawaim

Last edited:

BlinD

Active member
Siema!!

hehe dawno to nei zagladalem... jutro dorwe aparat to zrobie zdjecia moim roslinom.. z 20 uratowalo sie jakies 10 ale 5 dalem w rece znajomego i narazie nie iwem gdzie rosna a koljene 5 albo 6 rosnie na mojej miejscowie :p niestety nie wiem jakie to odmiany RS czy WW bo wyciagnalem je z kosza powyrywane i odratowalem maja sie narazie niezle a 2 ostatnie wsadzialem dzis po miesiacu rosniecia w kubeczku 0,2l (zbyt leniwy bylem zeby isc na spota 400m i je wysadzic )

Peace

Fish131

Active member
Siema Slepcu hehe no koniecznie zapodaj fotki swoich bydlakow :D

Madixx czyzby ten user to dobry wujek Lepto od ktorego rowniez otrzymalem mase nasion (jeszcze raz THX Lepto!)?

Mi teraz na oknie wychodza ostatnie nasiona jakie wysiewam w tym roku bo i tak juz jest bardzoooooooooo zapozno, no ale moze cos z tego bedzie.

Kumpel byl na spocie i mowi ze rosna planty tylko po sobotnich burzach troche oklaply. No naszczescie sie juz pozbieraly i daja rade :D W 2och dolkach zrobily sie podobno jeziorka bo mielismy za malo ziemi i poziom dolka jest nizszy niz gleby wkolo. Bede musial dokupic ziemi i podsypac je.

Pozdro.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

siedze sobie w pokoju , patsze cos w internecie, ale cos mi tutaj niepasuje,hehe
patsze na sciany w pokoju i wszystko zrobilo sie czerwone. mysle co to tak sie stalo? ide na balkon a tu niebo takie czerwone jak jeszcze nigdy tutaj niewidzialem. to bylo cos niesamowite. to szybko zlapalem camere i pare tdzeba bylo zdjenc zrobic.

664IMG_7426.jpg

664IMG_7435.jpg

664IMG_7442.jpg

robie te zdjencia ,pstrykam , a tu kurwa jak nie pierdolnie blisko domu wielki piorun,hehe , myslalem ze sie zesram haha. to bylo i jest moje pierwsze i jedyne zlapanie pioruna na cameze. niebo z takim silnym kolorem jeszcze niewidzialem. zdjencia pokazujo dosyc autentycznie jak niebo wyglondalo.
wszystko trwalo moze 10 min i zaras po malym deszczu koror czerwony zniknol z nieba. cuda naszej malej planety,hehe

664IMG_7443.jpg

664IMG_7448.jpg

664IMG_7478.jpg

664IMG_7535.jpg

peace

Fish131

Active member
No HC i Polak fajne focisze a szczegolnie ta z piorunem :D A pomysl sobie. Na pierwszym planie duzy kwitnacy krzak konopii, niebo czerwone i taki piorun :D Kurwa Picture of the year gwarantowny hehe :D

Nowy nabytek :D

7983c99.jpg

Last edited:
G

Guest

Zrobić taką fotke to sztuka, trzeba miec duzy refleks. Mi sie jedynie udało zrobić takie coś:
10488P6170113-med.JPG

(sory za kabel)

I tak kiepsko widac : :badday:

Ta mi sie bardzo podoba: (pt."Dwa światy" :D) Podkreślam ze niebo było czarne, bez zadnego światla slonecznego.
10488P6170179-med.JPG

Last edited:

Fish131

Active member
Jak Wy to ja tez :p Coprawda nie tematyka burzy ale i tak mi sie fotki podobaja :D

Fotki z Szyndzielni z konca stycznia.

7983DSCF3228_filtered.jpg

7983DSCF3248_filtered3.jpg

7983DSCF3297_filtered.jpg

7983DSCF3303_filtered.jpg

7983DSCF3315_filtered.jpg

7983P1020296.JPG

A to z porannego przejscia na klimczok na wschod slonca (tylko lipa bo robione telefonem :/)

7983060125_072525.jpg

7983060125_072746.jpg

A tu update z okna :D

Pani datura:

Nicotiana jest fajnie wlochata :D

Last edited:

kaczy

Active member
Veteran
kurcze chlopaki wam tez sie wali cos z ic czy tylko mi? tak jakby cos im sie z ciasteczkami chrzanilo bo jak wyczyszcze ciastka to moge sie zalogowac ale jak juz np wchodze w jakis thread to spowrotem jestem wylogowany i nie moge sie zalogowac, chyba ze wyczyszcze znowu ciastka
pozdro

Edit: jzu sie opanowalo i chodzi normalnie wiec sorki za alarm i offtop

Last edited:

Latest posts

Latest posts