What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Ganja Smile

Active member
Błękitna cd.

Błękitna cd.

macie pare zdjątek mojego pupila :D wogóle pamieta go ktos jeszcze?

8239b_322_ekitny4-med.JPG

8239b_322_ekitny3-med.JPG

8239b_322_ekitny2-med.JPG

8239b_322_ekitny-med.JPG

photos shooted by polak :D
all rights reserved​

G

Guest

GS nooo ladny popilek, gryzie ?
10488P5050034-med.JPG

To jest mój przyjaciel :D:D który broni od najwcześniejszych lat moje planciory.

troszeczke smukłej postury ale kiedys urosnie do rozmarów twojego :joint:

Edit;
dzieki fish :D co sie ze mna robi...

Last edited:

Fish131

Active member
Bab takie male spostrzezenie ten pupilek nie nalezy do Pesa tylko do Gsa :D

Nie wiem czy to slyszeliscie ale jezeli nie to polecam buhehe
http://www.smog.pl/wideo/992/mazurek_jaroslawa/

Bylem dzisiaj na spotach aby je podlac. Co moge powiedziec? Ziemia sklepowa na spotach jest niezastapiona (chyba ze masz na spotach taka jak Cheech). Rosliny ktore posadzilem w niedziele na wlasnej ziemi rosna szybko a te co posadzilem ponad miesiac temu na ziemi tutejszej nie rosna wcale. Zreszta zobaczcie sami.

Spot z papaya, ice, bagseed, bagseed x sweet roxana:

Slimakol dziala na spotach widze pelno muszelek i wyschnietych slimakow a rosliny nienaruszone :D

A to moje stare spoty gdzie nie dawalem ziemi:

Pozna jesienia kazdy z nas bedzie robic takie stosy ale z naszych kochanych roslinek :D

Mam taki domowy nawoz zrobiony z odchodow gołębi. Stosowal ktos cos takiego? W jakiej dawce?

Last edited:

rogin

Member
no Fishu niema co, kupna ziemia jest niezastąpiona i niema co żydzic z kasa na ziemie.
Jeszcze kilka dni temu były ode duzo mniejsze a dzisiaj sa juz niczego sobie
PEACE

rogin

Member
no to ładnie :0 HC w twoim wykonaniu to nic nowego jak zawsze klasa :] Dostajesz odemnie 6 do dziennika !!

Fish131

Active member
No HC jak zwykle pieknie!

Taka pogoda to mogla by byc caly czas! Swiecilo slonce przez caly tydzien, dzisiaj rano chmury, potem burza i popadalo z 40 minut a teraz znow pelne slonce :D

G

gelowas

GS, wrrr...nienawidze pajakow (prawdziwa arachnofobia). ;-)
Hot Cargo, congratulations! :yummy:
Fish, za twoim przykladem od teraz robie spoty z kupna ziemia, masz jakis patent jak to na rowerze dowiezc?

Bylem na spocie, chyba wszystko gra, szczegolnie te planty.

O, ten jest zenski, fajno wiedziec.

Z kolei chujowo, ze jeszcze z 15szt czeka na wysadzenie, a mi juz krzyz wysiada od kopania. ;(

Przycialem stozki wzrostu, zobaczym co bedzie, aha, oprocz biohumusa polecam kurzaka, po podlaniu zaczely rosnac, pozdrawiam i good luck for all!
:wave:

EDIT: Duce, fajno wygladaja Twoje kwiatki, powiedzialbym - ORYGINALNIE.

Last edited:
G

Guest

N spocie wielka roznica po przesadzeniu roslin ładnie nabieraja znowu zielonego koloru z żółtego :badday:. Jutro musze jeszcze posadzic FB H&S1 i hh&em.
Wiec ogladajcie.
H&S1
10488P6170013-med.JPG

10488P6170002-med.JPG

HH&EM cały obgryziony-jednak intensywny zaapach ma swoje minusy :badday:

10488P6170007-med.JPG

10488P6170006-med.JPG

WW. był na granicy śmierci juz widział białe światło w tunelu :D
10488P6170004-med.JPG

PP fem.
10488P6170009-med.JPG

preflowery
10488P6170011-med.JPG

(szczyt)kwiatek?
10488P6170012-med.JPG

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzienki ,dzienki

tutaj widac na niekturych zdjenciach zapylone kwiatki,hehe
bendo super nasiona niedlugo

664IMG_7304.jpg

664IMG_7317.jpg

664IMG_7325.jpg

664IMG_7338.jpg

664IMG_7348.jpg

664IMG_7351-copy.jpg

664IMG_7352.jpg

664IMG_7363.jpg

664IMG_7380.jpg

664IMG_7390.jpg

peace

czumek

Member
elo ziomale
dostalem dzis mejla od ziomka z OG ktory nie moze sie wypowiadac na ICMAG'u
tresc majla "Mam problem bo od 8 miesięcy niemoge niczego napisać na icmag'u, żdanych
postów, pm'ów... nic! Zrobiłem sobie kolejne konto i też chuj... Pisałem
do typków z pomocy technicznej ale nie odpisują.

Jak to sie stało, że Ty możesz pisać a ja nie? Może wiesz? Bo mi ciągle
pisze że mam nieaktywne konto... i na forum, na ikonkach działów mam
jakieś kłudki... Będę wdzięczny za pomoc."
wie ktos ocb?

rogin

Member
ej czumek ja miałem tak na OG i chyba Kaczy albo Kov mi powiedzieli zebym zmienil @ w ustawieniach bo ponoć o2.pl i jeszcze inne serwery juz nie pamiętam jakie, biorą cos tam za spamy niepamiętam oco dokładnie tam chodziło, bynajmniej niech spróbuje zmienic @ i bedzie git.
A co to za ziom z OG ?
PEACE

G

Guest

czumek juz ta sprawa byla poruszana, moj znajomy tez tak ma. Trzeba czekac na zaakceptowanie konta prrzez Administratorra. A jego raczej nie uda Ci sie popędzić do szybszego działania.

HC własnie ciekawy jestem krosow :) Chyba ze zrobiles czyste wiec tez jestem ciekaw jakich odmian. ;) powodzenia

cannabolic

Member
Ludziska jak chodzi o maile to mysle, ze o2.pl jest dobry... za spam raczej nie wezmie maila od IC! przynajmniej ja tak mialem. Natomiast za nic nie dawajcie maila zalozonego na Interia.pl poniewaz najpierw dalem takiego maila i przez 2 miesiace mnie nie zarejestrowali, a gdy zalozylem maila na o2.pl i go podalem to zostalem na IC zarejestrowany w ciagu 2 dni!