Ganja Smile
Active member
ej kurwa co sie u nas dzieje z pogoga :O jaka rzeznia deszcz napierdala jakby sie z wiadra lal!!!!!!! moje roslinki :/ one sa jeszcze malutkie i nie winne chyba sie nie stanie nic od mocnego deszczu nie??
LDV said:co do robienia zdjec piorunów to mój kumpel na to jest nieźle napalony i on robi to tak:
bieże normaly aparat (lustrzanke) z filmem mało wrażliwym na światło. Otwiera przesłone w nocy i nieruchomo celuje nim w niebo podczas burzy. Po pierdalnieciu pioruna zamyka przesłone przewija film i robie następną fotke...
Film sie w nocy nie naświetla bo od czego ma sie niby naswietlic? Dopiero jak pierdyknie piorun to go widac...
Taka teoria ja tam niewiem jakie filmy on kupował i co bo nie robiłem tylko chodziłem z nim na plaże.
Jak kogos to kreci to niech tak spróbuje albo poszuka dalszych info na jakis forach fotograficznych
rogin said:troyan naprawde kozackie fotki !! Mi sie najbardziej podoba ta 3 tylko szkoda ze tak zamazane, naprawde dobry pomysł <respect>
hahah wiem ze jest bardzo podobne ale jest 100% mojego autorstwahog dog said:to mi przypomina tapete z windowsa xp