ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
proszę bardzo, to kilka fotek z ubieglego sezonu, to byl moj pierwszy raz wiec mogly byc duzo ladniejsze ale coz, czlowiek uczy sie na bledach, palenie i tak bylo zajebiste
gelowas tak mi sie wydaje ze 1:50 albo troszke mniej bo ja to chce sprubowac w boxie zobaczymy efekty!!Narazie czekam az to sie pokisi z trzy tygodnie!
od 15 lat nie mozemy tych dziadow pokonac. ale mam pretensje do janasa, nie sadzicie ze sobolewski powinien dawno zejsc z ta jego agresywna gra z zolta kartka na koncie. to byl przelom 2 polowy i wejscie tego nakoksowanego odonkora. jego centra neuville bezradny boruc i koniec marzen. zegnamy sie z mundialem. jest cien nadziei ale musielibysmy wygrac z kostaryka 6-0 a ekwador przejebac ostro z niemcami. peace pes
hehe siema panowie tez ogladalem meczyk, byl zajebisty polacy wyjebanie grali
boruc kozak hehe wybranial takie pily ze glowa mala
jelen tez to byl jego meczyk, smolarek fajnie gra strasznie duzo kombinuje wszedzie jest
ogulnie wszyscy grali dobrze
zajebisty mecz tylko ta czerwona kartka i 91 minuta...;/
siemka
obiecane fotki dla was growerzy. wszystko sie rozwija ladnie. po sesji z biohumusem widac ze to jest jednak swietny nawoz. rosliny rosna w powalajacym tempie. zrobilo sie nareszcie cieplo i konopczaki zasuwaja . co mnie bardzo cieszy.
Ground spot
Makro roslinek i owadow
Bubbleberry x Buddah Sister, DSS x Sweet Roxana i Romp19
Roof spot
California Orange Bud x Passion#1 x 2 i Schroom Cross
Siema wszystkim w pierwszej kolejnosci RSPCT for PES za naprawde dobra robote i opieke nad plantami!.
A teraz mala relacja z dzisiejszego wyjscia i robienia spota. Miejscowa naprawde wyjebista. Super nasloneczniona i wogole zajebista
Najpierw obadanie spota:
Nastepnie wycieczka po ziemie
Nastepnie znow trip na spota:
Wyciecie trawy:
I potem juz tylko kopanie i wypenianie:
Na koniec sadzenie plantow, podlanie, zamontowanie oslonek i posypanie slimakolem (rowniez daleko od plantow):
Spot nr1- passion
No a co Rogin. Czego sie nie zrobi dla naszych malych pociech. Malo tego ze slonce napierdalalo caly czas to jeszcze mam przejebana alergie i cale oczy zalzawione i caly czas kichalem ale co tam. Dobro roslin najwazniejsze
o zesz kurwa :0 Szok konkretnie poleciałes z tym B52 a powiedz mi jaka sruba po nim i czy dobrze smakuje bo słyszałem ze smak ma nie za specjalny
PEACE