ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Hehe predzej to pierwsze bo ja nie pale...
Poprostu musisz znac nazwe sprzetu jakim sie poslugujesz to tak jakby Ci sie ktos zapytal jakie masz oswietlenie a Ty bys powiedzial ze masz taka zarowke ktora jest dluga i swieci na zolto hehe
siemka ponownie,
mam dla was reszte zdjec. sory za opoznienia ale pogoda nie sprzyja zeby robic fotki. bardzo wietrznie i dosc zimno jak na koniec maja [ nie przejmuje sie bo to polska po prostu ]
troszke moze wiecej opowiem co sie tutaj na tym grow wyprawia. robi sie to tak ze planty zostaly dwa razy [ a niektore tylko raz ] podlane wylacznie organicznym nawozem Biohumusem [ widac efekty golym okiem ] zniszczone przez insekty i wiatr liscie zostaly oberwane a monstery przez osatnie dwa tygle rosly samopas i nawet widac ze im to na dobre porobilo lol.
zadaliscie pytanie czy mam juz jakies female w gronie. tak mam. jest ich jak na razie 7. to sa takie odmiany jak : dwie female Bubbleberry x Buddah Sister od Hot cargo, trzy durban silver star x sweet roxana oraz dwie zenskie COB x Passion#1 od Too Tikiego z OG.
W sumie trociny na spocie moga zatrzymac atak slimakow, ale na zwyklym spocie a nie na dachowym, chyba ze u Ciebie Pes sa az tak zdesperowane slimaki ze wspinaja sie na dach hehe
Hey New Kid, Marihuanilla jest jednopienna, sionka beda tak czy inaczej, fajnie, ze wrociles do nas i kontynuujesz wspaniale hobby w tym roku.
Przerazacie mnie panowie swoimi roslinkami z outa, jak sa takie pose, bo ktos trzymal pod hpsem jakis czas to rozumiem, ale jak np Kov wrzucil od razu do ziemi i juz sa takie, na prawde czarno widze wlasny grow.
Moze macie jakis dobry kontakt z Salvia, bo nie wiem czy on jeszcze zyje, czy juz biale go do reszty pochlonelo?
Z kims tam sie smialismy z miesiac temu, ze malolaty podpalily lake i spoty ubiegloroczne zesmy stracili...radze pojechac tam ponownie, u mnie np juz odrosla bujna 2m trzcina i za kilka dni lece sadzic faworyty.
pozdro!
trociny sa zeby za3mac wilgoc no i obronic sie przed, jak to fisz rzekl, zdesperowanymi slimakami [wszak wszystko jest mozliwe lol]
naturalny drenaz to bardzo dobra sprawa. nie podlewalem roslin od dwoch tygodni i ladnie wszystko rosnie bez mojej pomocy.
pozdro pes
to jest schroom od HC naprawde wspaniala roslinka[monsterek krzaczasty]
zauwazylem ze muszyska uwielbiaja wylegiwac sie na lisciach mj [zwlaszcza na mj]
peace pes3
No Hot dog oczywiscie ze jako ochrona przed slimakami jest to srednia ale zawsze sie cos tam poprzyklejaja do trocin.
PS: Ladne krzaki!
Mam pytanie:
U Was tez jest taka fatalna pogoda? Bo u mnie praktycznie caly czas leje :/ Chwile slonce a potem leje leje leje ;/
Nawet na spota nie moge isc bo wroce raz ze caly mokry a dwa ze pewnie znow sie poslizgne na blocie i wpadne w 1,5 m pokrzywy (bo na moich spotach wlasnie tylko takie sa)
siemka macie pojecie czy mrowki na spocie moga wyrzadzic jakiekolwiek krzywdy?
troche sie tego u mnie kolo jednego krzaczka zadomowilo i kopia takie smieszne malutkie tuneliki. stworzonka niby nie grozne ale jak sie pochyli to ich liczba przeraza lol.
wole sie zapytac zanim zniszcze biedactwa jakas chemia ochydna. peace
No u mnie rowniez zjebana pogoda. Tak jak u Ciebie - leje, przestaje. Jak dzis jechalem na miejscowke to ladnie swiecilo sloneczko a wrucilem na chate caly mokry Pare fot:
Dzieki. O ile dobrze pamietam wysadzalem je 3 maja. Rosliny trzymalem w boxie do 1-2 pieter lisci wlasciwych. Mialy byc wysadzane odrazu na pole jak pokazaly liscienie ale pogoda na to niepozwolila - bylo zimno i deszczowo.
Pzdr, Wujek