What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
Hehe predzej to pierwsze bo ja nie pale...
Poprostu musisz znac nazwe sprzetu jakim sie poslugujesz :p to tak jakby Ci sie ktos zapytal jakie masz oswietlenie a Ty bys powiedzial ze masz taka zarowke ktora jest dluga i swieci na zolto hehe

G

Guest

27.5.2006

27.5.2006

siemka ponownie,
mam dla was reszte zdjec. sory za opoznienia ale pogoda nie sprzyja zeby robic fotki. bardzo wietrznie i dosc zimno jak na koniec maja [ nie przejmuje sie bo to polska po prostu ]

troszke moze wiecej opowiem co sie tutaj na tym grow wyprawia. robi sie to tak ze planty zostaly dwa razy [ a niektore tylko raz ] podlane wylacznie organicznym nawozem Biohumusem [ widac efekty golym okiem ] zniszczone przez insekty i wiatr liscie zostaly oberwane a monstery przez osatnie dwa tygle rosly samopas i nawet widac ze im to na dobre porobilo lol.

zadaliscie pytanie czy mam juz jakies female w gronie. tak mam. jest ich jak na razie 7. to sa takie odmiany jak : dwie female Bubbleberry x Buddah Sister od Hot cargo, trzy durban silver star x sweet roxana oraz dwie zenskie COB x Passion#1 od Too Tikiego z OG.

Pozdro wszystkim
Peace Pes :wave:

Last edited:

polak

Active member
Fish to nie sa widly tylko pazurki :) PPazurki ogrodnicze,

dzisiaj dam nowe foty z out jak sie wyrobie hehe pozdrwiam

ladnie wam rosnie, kurcze :)

Fish131

Active member
A to trzeba bylo mowic ze takie male hehe albo dac foto
19628.jpg

Pes naprawde RSPCT for you

Bo ja najpierw myslalem o

narzedzia_5a.jpg

A pozniej o

04-14-2005_19_32_01-135255_(199x300).png

Obadajcie to http://www.autogielda.pl/?modul=bazaogloszen&dzial=0180020 sprzedaja tu ziemie za grosze... Albo ja cos zle tu rozumiem.

Last edited:
G

Guest

Tylko fish zobacz to ze tam trzeba kupic conajmniej za 200zl 13t. Na kij ci tyle ziemi :p

G

Guest

No i świetnie Pes3fan :) ciekawe masz te odmiany :D

Fiszu mowilem ze da sie określic pleć:> ten juz sie cieszy 7. kobietami ...

powodzenia!

Pes3fan po co sypnołeś na powieszchnie trociny ? zeby wlgotnośc zatrzymywały w lato ?

Last edited:

Fish131

Active member
W sumie trociny na spocie moga zatrzymac atak slimakow, ale na zwyklym spocie a nie na dachowym, chyba ze u Ciebie Pes sa az tak zdesperowane slimaki ze wspinaja sie na dach hehe

G

gelowas

Hey New Kid, Marihuanilla jest jednopienna, sionka beda tak czy inaczej, fajnie, ze wrociles do nas i kontynuujesz wspaniale hobby w tym roku.
Przerazacie mnie panowie swoimi roslinkami z outa, jak sa takie pose, bo ktos trzymal pod hpsem jakis czas to rozumiem, ale jak np Kov wrzucil od razu do ziemi i juz sa takie, na prawde czarno widze wlasny grow.
Moze macie jakis dobry kontakt z Salvia, bo nie wiem czy on jeszcze zyje, czy juz biale go do reszty pochlonelo?

Z kims tam sie smialismy z miesiac temu, ze malolaty podpalily lake i spoty ubiegloroczne zesmy stracili...radze pojechac tam ponownie, u mnie np juz odrosla bujna 2m trzcina i za kilka dni lece sadzic faworyty. :)
pozdro!

G

Guest

trociny sa zeby za3mac wilgoc no i obronic sie przed, jak to fisz rzekl, zdesperowanymi slimakami [wszak wszystko jest mozliwe :D lol]

naturalny drenaz to bardzo dobra sprawa. nie podlewalem roslin od dwoch tygodni i ladnie wszystko rosnie bez mojej pomocy.

pozdro pes

to jest schroom od HC naprawde wspaniala roslinka[monsterek krzaczasty]

zauwazylem ze muszyska uwielbiaja wylegiwac sie na lisciach mj [zwlaszcza na mj]
:joint: peace pes3 :wave:

Last edited:

Fish131

Active member
No Hot dog oczywiscie ze jako ochrona przed slimakami jest to srednia ale zawsze sie cos tam poprzyklejaja do trocin.

PS: Ladne krzaki!

Mam pytanie:
U Was tez jest taka fatalna pogoda? Bo u mnie praktycznie caly czas leje :/ Chwile slonce a potem leje leje leje ;/
Nawet na spota nie moge isc bo wroce raz ze caly mokry a dwa ze pewnie znow sie poslizgne na blocie i wpadne w 1,5 m pokrzywy (bo na moich spotach wlasnie tylko takie sa)

Last edited:
G

Guest

siemka macie pojecie czy mrowki na spocie moga wyrzadzic jakiekolwiek krzywdy?
troche sie tego u mnie kolo jednego krzaczka zadomowilo i kopia takie smieszne malutkie tuneliki. stworzonka niby nie grozne ale jak sie pochyli to ich liczba przeraza lol.

wole sie zapytac zanim zniszcze biedactwa jakas chemia ochydna. peace

pozdro pes

G

Guest

No u mnie rowniez zjebana pogoda. Tak jak u Ciebie - leje, przestaje. Jak dzis jechalem na miejscowke to ladnie swiecilo sloneczko :D a wrucilem na chate caly mokry ;) Pare fot:

Pozdro

Fish131

Active member
No WDB ladnie ladnie.
Powiedz kiedy je wysadzales i czy wczesniej trzymales w boxie?
Pozdro

EDIT:
No to ladnie Ci rosna jak tylko tyle 3males w boxie. A na spocie masz wlasna ziemie?

Last edited:
G

Guest

Dzieki. O ile dobrze pamietam wysadzalem je 3 maja. Rosliny trzymalem w boxie do 1-2 pieter lisci wlasciwych. Mialy byc wysadzane odrazu na pole jak pokazaly liscienie ale pogoda na to niepozwolila - bylo zimno i deszczowo.
Pzdr, Wujek

EDIT:
Tak. Ziemia jest kupna.

A tu takie lekarstwo na ta zjebana pogode :D

Last edited:

Latest posts

Latest posts