What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

T

technoMAXgrower

jejejeeej
piona
szok bravo dajesz czadu, choc boby mi wygladaja jak zpod wiiekszej lampy niz 400W :cool: :rolleyes: :chin:
napisz mi pozniej ile ci tego wyszlo palenia i smokeja zdaj reporta
:wave:

wyszedlem do ogrodka ze swoim aparatem i pobawilem sie chwile...chcialem obadac jak sie foci kwiaty inne niz MJ :smoke:

Last edited:

Fish131

Active member
Siemano Pes :wave:
No ja juz sie nie moge doczekac fotek dachowego spota :D
Pozdro

TMG fotki wypas. Widze ze niezle foty robi ten Twoj Sony DSC-R1, no ale drogi sprzet to potrafi...

Last edited:

rogin

Member
ducePL moglbys mi opisac jak one wytwarzaja ta glebe ? Ty im dajesz np pelno gazety i lisci namoczonych, one to wpierdalaja i sraja zajebista gleba ?? Czy musisz na poczatku tez dodac gleby do calej mieszanki i one poprostu ja nawoza ci ? I ile czasu robily ci te 6l ?

Mazur wpisz w allegro dżdżownice kalifornijskie i bedziesz mial 500szt za 28zł.

PEACE

G

Guest

ducePL moglbys mi opisac jak one wytwarzaja ta glebe ? Ty im dajesz np pelno gazety i lisci namoczonych, one to wpierdalaja i sraja zajebista gleba ??

Tak jak opisałeś. Zgadza się

Czy musisz na poczatku tez dodac gleby do calej mieszanki i one poprostu ja nawoza ci ?

Można dać ziemia albo zakryć folią. Warstwa tej ziemi ma za zadanie utrzymać podspodem wysoką wilotość nie korzystją z niej tzn. nie jedzą. Pokarm mają pod nią i w nim przesiadują.

I ile czasu robily ci te 6l ?

1,5 miesiąca :) (ale im wiecej ich bedzie będą robić to szybciej)

Last edited:

Fish131

Active member
No no Pes widze ze masz niezle bydlaki u siebie. I to nie tylko na tym wypasionym dachowym spocie! Bardzo ladnie Ci to wszystko rosnie i widac ze bedzie extra!
Powodzenia.

czumek

Member
Pes prze wyjebisty patent z tym dachem :) Po 3dniach od momentu wsadzenia nasionek w ziemie 9 mazarow i 2 white widow juz wybily sie ponad ziemie, pozostalo czekac tylko na jeszcze 1 mazara i na wykonczenie box'a. Gdyby ktos chcial troche perylitu to pisac na PM, czumek niedawno zamowil 125l perylitu ktory mial isc na outdoora i perylit przyszedl po ponad 30dniach, dobrze ze przynajmiej przyszedl bo bedzie na indoora :)

pozdro

G

Guest

Pes nieźle nieźle, sporo podrosły od ostatnich fotek jakie zamieszaczałeś :D Już znasz płeć jakis okazów ?

P.S
czumek PM

Muczaczo

Member
Młode damy

Młode damy

Siemano!
Na wstępie witam i pozdrawiam wszystkich polskich grower'ów. Pozwolę sobie na wstawienie kilku fotek z mojego spota. Chciałbym, abyście ocenili te krzaczki swoim fachowym okiem. Foty robione wczoraj.

Salute

Fish131

Active member
No Muczaczo bardzo ladne planciki. Powiedz cos wiecej, kiedy sadziles, dawales ziemi itp. No i powiedz czy sie znamy? :D

Muczaczo

Member
Witam!
Na pewno się nie znamy. Ja do tej pory byłem bardziej biernym obserwatorem, nie udzielałem się. Od roku jestem pochłonięty uprawą i wszystkim co jest z tym związane. To jest moja druga uprawa (pierwsza indoor).
Jeżeli chodzi o rośliny, to wysadzone były tak około w 3 tygodniu kwietnia. Na początku trzymałem je pod energooszczędnymi. 12 maja (około :) ) postanowiłem rzucić je na głęboką wodę, a raczej ziemię. Miejscówa przygotowana na wariata. Przeorałem ją takimi pazurkami (nie wiem jak to się fachowo nazywa :) ), dodałem trochę kupy i dolomitu. Po tygodniu podlałem nawozem dla kwiatków. W miejscu jest masa pokrzyw, są wszędzie. Podobno jak pokrzywy rosną dobrze, to ziemia dla mary jest ok. Pestki Big bud z polskiego sklepu www.cannabis.fr.pl, a Passion #1 dostałem w akcji rolnicy rolnikom, prowadzoną przez Pana Salvia D. .
Na razie tyle, foty będę robił raczej rzadko, ale jak będzie coś nowego, to wrzucę.

Jeszcze raz pozdro dla wszystkich.

Muczaczo

Member
Może i grabie, tylko że te "pazurki" miały trzy duże pazury :) i małą rączke. Mniejsza z tym, naważniejsze że planty się przyjęły.

Latest posts

Latest posts