What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

no konkretnie bedzie :D rybka rulez hehehe

p.s

jak by sie ktos wybieral do wrocka na one love to jak cus to pm :) bo zara jade pociagiem :D

Wilk

Member
siema
oj rogin, chciałbym mieć taką lodówke :yummy: otwieram a tam zamiast zwałki cała lodówa baczki :yoinks: hehe
fiszu, ładnie ci to rośnie, już teraz pięknie sie prezentuja te schromiki :yummy:
Ja powoli mysle nad indorkiem, musze dobrze wszystko obmyśleć bo w mojej klatce mieszka "pies". prawie wszystko już mam oprócz wiatraczkow. na początko grudnia będę klepał boxa. Jestem dobrej mysli że wszystko sie ułoży :smile:

pozdro wilk

Fish131

Active member
No i zalatwilem aparat :D Nie jest to jakis wypas i szczerze mowiac robi kiepskie fotki poniewaz jest troche zniszczony (ma dotykowy wyswietlacz ktory jest rozbity i nie da sie zmieniac opcji ;/ wiec musialem robic fotki w duzej rozdzielczosci a potem zmniejszac w ACDsee kosztem jakosci...)
No ale coz :D Wazne ze pokazuja piekny zielony kolor moich roslin :yummy:
Zreszta zobaczcie sami!

Za chwile postaram sie porobic jakies macro shoty :D

G

Guest

Piękne rośliny Fish. K++
A jak tam z zapachem? Masz tam jakiś filtr?

Last edited:

Muczaczo

Member
Popieram słowa przedmówcy, super kwiatki, ładnie dajesz rybo. No właśnie powiedz co z zapachem, u mnie te odmiany już na wegu waliły baaaardzo mocno. Zapach było czuć na całym piętrze, a nawet na dole.

Pozdro

R

retbatler

lol też myślałem że to lodówka ze zdrową żywnością

Fish zajebiste te planty

G

Guest

Fiszu, planty wyglądają bardzo zdrowo, super.
Ps. Rogin, myślałem, że to lodówka hehe, sejf na palenie dobra sprawa :rasta:

Fish131

Active member
Dzieki wszystkim!

grunwald said:
A jak tam z zapachem? Masz tam jakiś filtr?

Nie uzywam zadnego filtra, moje pluca filtruja ten przepiekny zapach :D
A tak na serio to wali strasznie, choc ja sie juz przyzwyczailem. Ale domownicy caly czas mnie przeklinaja heh. Naszczescie nie mieszkam w bloku, nie wyobrazam sobie miec takiego smierdziela w bloku hehe.
Niestety macrosow nie porobie tym sprzetem :/ a szkoda ale w ramach przeprosin nagralem krotki filmik hehe. :D

Oto link http://www.getfreeride.org/filmy/schromxbs.avi

A tutaj fota zatytuowana "wrota piekieł" :sasmokin:

7983wp.JPG

Fish131

Active member
^^
Ciesze sie ze sie Wam podoba :D
Dzieki HC bo to wszystko dzieki Tobie! :respect:!!

Korzystajac z tego iz mam na dzisiaj ten aparat to pstryknalem fotki nasionek :D
Jest w czym wybierac, prawda? hehe

Tutaj moje nasiona:

A tutaj nasiona by Plantator dla mnie i dla Pesa! (te z dopiskiem SZMELC sa niedojrzale ale kto wie, moze cos z tego bedzie :D)
Ja chyba kupie papuge, bedzie miala co jesc :bat:

No i maluchy nynaja :D

Tutaj wsadzilem dzisiaj chyba 2x NL (mowie chyba bo nie wiem, znalazlem je na podlodze hehe i podejrzewam ze to NL by Plantator, wzialem je z podlogi i postanowilem sprawdzic jak kielkuja, powedrowaly na wate i puscily ladne kielki :)) bede sie na nich bawic :D

Tak jak na filmiku mowilem uzywam Terra Flores, niestety juz wiele go nie zostalo ale spokojnie starczy do konca tej uprawy i jeszcze na jakis czas nastepnej :D

Last edited:
G

Guest

ten nl bedzie stal na oknie? czy wcisniesz je do boxa od malego na 12/12?;>

ps. spoko te szromy :D :yummy:

rogin

Member
Ładnie fishu tych nasion masz od Plantatora heh

Powiedzcie mi jak wziekszyc ciezar palonka oprucz spryskiwania go woda ? Macie jeszcze jakies inne metody ale takie na dłuzszy czas najelpiej bo slyszelm tez ze sie podgrzewa i waga wzrasta ale to na krutki okres dziala i czuc w dotyku ze cieple palenie
peace

EARTH MOTHER

New member
Siema Fishu niezłe masz te szromy.. I to przy 150.
Ja przy tym ościetleniu mialem 2x mniejsze topy.
Używasz tylko tych nawozów?? z Terra Flores??

A i ładne masz te paczki z seedami.
Starczy na troche takich testow;)

pzdr :sasmokin:

Lewar

Member
witam Fishu, naprawde gratulacje za takie roslinki, widac fach w reku :)

co do Twojego aparatu i filmiku, nie masz tam opcji "Automatyczny Wybor Bieli"? moja pseudo-cyfrowka Canon A520 ma taka opcje i przy wzrocu "zarowki" da sie ladne filmiki krecic pod HPS z naturalnymi kolorami (ten troche ciemny byl, a popatrzalbym na wiecej :p )

pozdr

Last edited:

Fish131

Active member
madixx said:
ten nl bedzie stal na oknie? czy wcisniesz je do boxa od malego na 12/12?;>

Beda sobie w boxie.

EARTH MOTHER said:
Używasz tylko tych nawozów?? z Terra Flores??

Uzywam terra flores + pk 13/14 + CO2 tabs

Lewar said:
witam Fishu, naprawde gratulacje za takie roslinki, widac fach w reku :)

co do Twojego aparatu i filmiku, nie masz tam opcji "Automatyczny Wybor Bieli"? moja pseudo-cyfrowka Canon A520 ma taka opcje i przy wzrocu "zarowki" da sie ladne filmiki krecic pod HPS z naturalnymi kolorami (ten troche ciemny byl, a popatrzalbym na wiecej :p )

pozdr

A tutaj meski schrom x buddah sister:
Oczywiscie ze jest taka opcja tylko jest maly problem. Ten aparat ma dotykowy wyswietlacz i zeby wejsc w opcje to trzeba poklikac w wyswietlacz a niestety ten wyswietlacz sie rozbil... Wiec nie moge sie bawic w opcjach...

A pod tym sobie rosnie hehe:

Last edited: