ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Lewar schromice (pojedyncze topki) juz zapylilem i juz tworza sie nasiona. Ile sie robia nasiona hmmm chyba cos kolo miesiaca, nie pamietam ile LR mi tworzyl ale cos kolo tego ...
zamieszczam tutaj maly smoke reporcik. Mam nadzieje, ze wam sie spodoba...
Strain to Vortex grown by Gelowas ( pozdro ziom )
Wyglad: 8/10 Ladnie pokryty zywica, twardy, dobrze zbity budsik. Wiekszosc pomaranczowych pstili (wloski ), chociaz dopatrzylem sie kilku fioletowych. Swietne wysuszone, nie kruszyly sie, musialem je rozrywac, przykazji sklejajac sobie paluchy....
Smak :6/10 Jedyne co przychodzi mi na mysl, to posmak ciasta drozdzowego ze sliwkami... Dym byl ciezki, ale nie drapiacy w gardlo. Po spaleniu w lufce zostal czysty, jednolity, szary popiol.
Zapach:9/10 Delikatny, przyjemny zapach. Nie cuchnacy tak jak, dajmy na to, skunk. Ciezko mi porownac go do czego kolwiek. Mix zapachu wiosennej laki z bananami (lol). Powiem wam jedno : chcialbym zeby moja dziewczyna uzywala takich perfum
High/Moc:8.5/10 Bardzo mocne ziolo, ale nie "masakrator" . Juz podczas drugiego hita zaczelem czuc efekty pierwszego... Zaczyna sie od glowy i rozchodzi sie po calym ciele. Sativa z indica gdzies tam w tle. Wyostrzyly mi sie zmysly, lepiej postrzegalem kolory, moglem sluchac oddzielnie kazdego instrumentu gdy sluchalem muzyki. Calkowicie efekty opuscily mnie po jakis 3 godzina, zostawiajac jednak dobre samopoczucie i dobry humor do konca dnia.
Ziolko bardzo przyjemne i mocne. Teraz pare fotek. Niestety nie mam statywu, wiec zdjecia sa jakie sa....
Siema jest problem w moim boxie rosnie 1 WW i wyglada baaardzo zle jest 5 tyg kwitnienia a od 2 tyg wyglada coraz gorzej na poczatku postep choroby byl bardzo maly lecz w ta noc zasiala dosyc duze spustoszenie doslownie zaczela naraz zzerac pare lisci.Nie wiem co zrobic z poczatku myslalem ze to za wyskoie ph to dalem skorupki jajek - nie pomoglo ,wiec pojechalem wczoraj po dolomit w ogrodniczym powiedzieli ze moze to byc przelanie jednak kupilem ten dolimit .dosypalem i chuj jest coraz gorzej zostala 1 roslina wiec strasznie jestem wkurwiony i nie wiem juz co mam robic..
Zajebioza
HC - po co ty tak obcinasz liscie do polowy tym roslinkom na wegu?? :|
Zajebiscie wam to wszystko rosnie
Ja jutro Ide wsadzac swoje nasionka w ziemie i dajemy
Pozdro PeAcE
Witam
HC jak zwykle nie ma co mowic poprostu kosmos ja bym nie chodzil normalny gdybym mial taki ogrodek
Fishu zejebiscie rosna te schromki ...
Sairu fajny box
Mam prosbe do Was chłopcy moj dobry ziomek dał mi jednego ice w donice z fr.pl feminizawonego i nie wiem jakich nawozow uzywa sie w soli na vegu a pozniej na flo On uzywał wode z biohumusem jesli ktos moze to niech napisze mi PM
Jakich nawozow powinieniem uzywac narazie na vegu a pozniej na flo dziekuje z gory
siema chłopaki !! wie ktos moze gdzie moge kupic hps 250 W ?? albo 150 W ?? jak macie jakies dobre oferty to prosze o linki pozdro i dzieki !
edit:
aha jesli ktos posiada feminizowane fasolki to prosze o kontakt na pma !!! mam bardzo dobrą oferte !!! pilne !!!
@Ca2 - chodzi mi o jakies inne dojscia moze macie, na allegro był koles ktory mial lampy we wszystkich mocach ( miał charakterystyczne odbłysniki z lustra) moze ktos kimini o kogo chodzi bo nie pamietam niestety? pozdro
Hot Cargo: Wytłumacz mi jedno. Co Ty zrobisz z tym wszystkim co wdzię na fotach ? Nie wiem zapasy na koniec świata robisz czy jak? ;D
sairu: Box pomysłowy i ujęty bezpośrednio ("Quick box"). Odbłyśnik masz bardzo fajny. Zrób jakąś szafeczkę bo ciężko widzę spanie przy takim oczokurwnym boxie ;D. Już mi stykają 70cio Wattówki co u mnie na ulicy mi jebią przez okno w nocy po ryjcu.
ReQuIeM dReAm: Ja nie mam takiej uprawy, a nie chodzę normalny. Dla mnie samobójstwem już by był box przy oświetleniu 250W, a gdzie GrowRoom???? Grow Room to by mnie zabił po tygodniu konsumpcji
kurwa tu jest jakies kolko wzajemnej adoracji 3 raz sie o cos pytam i wszyscy chuj wbite maja dzieki za pomoc jakbym chcial sie po angielsku dowiedziec co jest to bym tam sie spytal eloo
Joy Joy zgadza się!
Wg mnie to one nie maja troche za mokro?? :| Ja mialem takie liscie na out jak tak obficie polalo i mi zalalo troche pole! Ale mogę sie mylić! Niech ktos lepszy sie wypowie! Pozdro PeAcE
no dzieki za odp ale ja nie podlewalem prawie od tyg a jest coraz gorzej a o to chodzi ze nikt z lepszych chyba nie ma ochoty sie wypowiedziec przed chwila przeplukalem glebe moze to pomoze
Siemasz zauwazylem tego linka mialem zastoj w nauce i moj angielski szwankuje co poradze a nie bulwersowalbym sie gdyby 2 wczesniejsze moje pytania nie pozostawaly praktycznie bez odp bo jak ktos wrzuci nowe fotki ze swojej plantacji to zaraz wszyscy maja kisiel w gaciach i reszte se osrywaja nawoz to planton S rozrrobiony 1 mala zyzeczka na okolo 8 litrow wody mniej nawet troche niz podaja dalem.
pozdro
joy joy ty sie kurwa nie denerwuj,hehe
co zle z kwiatami? niewiem
jak je chodujesz? powiec wszystko, jaka ziemai ,co karmisz i ile ,ile podlewasz,co tam jeszcze im dales oprucz scorupy jajka?pierwszy ras slysze takie cos. experymenty zawsze sie tak skancza. a jak chodowac i co robic to tu prawie pisze na kazdej stronie, ten co szuka to znajdzie. ten co niema cierpliwosci ,chodowanie nie dlaniego,hehe