ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Na cannabis.fr.pl oprocz dostepnosci LR i LR#2 w ofercie pojawily sie feminizowane nasiona z GreenHouse pakowane po 5 sztuk. Mianowicie:
Arjan's Haze#2®
Arjan's Haze#3®
Arjan's Ultra Haze#1®
Arjan's Ultra Haze#2®
El Nino®
Super Silver Haze®
Hawaiian Snow®
Poki co nie ma opisow tych odmian ale w zakladce zamowienie sa
Nareszcie sie cos rozkreca w Polsce!
Oby tak dalej!
mi przypasowały interesy z seed.pl, sprowadza nasionka, nawozy, systemy hydro po dużo niższej cenie, nie ma co ukrywać, hemp.pl to monopolista i ceny są sporo zawyżone. gdzieś za tydzień-góra dwa powinna dotrzeć do mnie Kali Mist od SS.
mnie ciekawi kiedy produkty canny pojawią się w ofercie fr.pl. masz jakieś info?
Oczywiscie ze mam ale malo pomocne. Nawozy powinny juz byc. Cannabis wyslal im ponad 2000 euro na zamowienie i nawozy powinien juz miec. Poki co nie doszly ale na dniach pewnie dojda a jak nie to bedzie dzwonic do nich co sie dzieje z zamowieniem.
ostatnio myslalem nad zmiana miejsca zamieszkania wybor padl na Gdansk
kto wie, moze nawet jutro zaczne sie przeprowadzac
zanim jednak sie za to zabire postaram sie wyslac #### ktore obiecalem, jak nie zdaze to bedziecie musieli poczekac kilka dni dluzej ale postaram sie wyslac #######
chce zmienic tez nicka, gdzie to sie robi? czy musze zakladac nowe konto?
PS.caly projekt bedzie przeniesiony
Plantator, Grzybiarz, Greengirl, chyba o nikim nie zapomnialem?
Cisza na forum wiec ja cos zapostuje.
Schrom x buddah sister 47 dzien flo (70 dzien zycia).
Probowalem sie pobawic z normalna zarowka zeby pokazac bardziej realnie kolory roslin ale niestety aparatem w komorce nie mozna zbyt wiele osiagnac... Postaram sie zalatwic od kogos jakas cyfrowke to wtedy pstrykne cos lepszego.
@SHAMROCK - niestety nick'a nie da się zmienić. Pisałem w tej sprawie do DC, i nic nie może z tym zrobić - nie wiem nawet dlaczego skoro to php - hmm...
Fish'u z dnia na dzień panienki przeobrażają się w piękne kobiety :-0. - najs
heh napisze tylko że przesyłki mogą dochodzić z opóźnieniem (nie wiem czy ktos już o tym pisał) z powodu strajkujących pocztylionów... Sam czekam na prio już tydzień ;/
pzdr
Dzieki Panowie!
Wiem ze strajki obowiazuja napewno w Warszawie poniewaz wyslalem w poniedzialek tam priorytetowa paczke do znajomego i wczoraj byl na poczcie i nic nie doszlo a baba w okienku powiedziala mu ze dojdzie napewno tylko z opoznieniem bo teraz strajkuja...
Rogin, nie wiem... Trudno ocenic. Pamietasz jak zapylalem LRa i ludzie mowili ze bedzie tam okolo 10-15 nasion? Wyszlo z niego okolo 65 nasion Wiec trudno tak ocenic ile bedzie...
Rogin ladnie skosiles Hehe!
A tak z ciekawosci to ile tego tam w G masz?? I jakie odmianki?
Fish-u zajebiscie ci zapierdala
Ja dzisiaj dałem 10 nasion IQ i jutro wsadzam w doniczki do box-a i dajemy heh
Jak bd mial czas to porobie pare fotek i powrzucam na IC!
Pozdrawam PeAcE
3mcie za mnie kciuki
Heh Pozdro
Ogrodnik no wzasadzie to niemam wagi takiej duzej ale tak na oko to z 1kg :] Mi to styknie w zupelosci do next sezon :]
A co do odmianek to Lebanese, CSM, Kom, HHxCO, NL/LR, HHxNPP, Erd/Purt i jeszcze z 2 odmiany nie pamietam.