siema grunwald pewnie pamietamy. biohumus widze i nie tylko z moich obserwacji, jest zdaje sie jednym z naszych lepszych rynkowych nawozow organicznych. wydaje mi sie ze jest bardzo prosty w uzyciu, efektywny co widac po fotkach grunwaldagrunwald said:Pamietacie jak mowilem o domowej produkcji biohumusie? To teraz pokaze Wam co taka ziemia potrafi zrobic z roslinka. Kto uwierzy, ze miedzy roslina na pierwszym zdjecia a ta na drugim jest zaledwie roznica 36 dni? (Ta sama roslina 07-07-2006 i 12-08-2006)
joy joy said:witam wszystkich moje wszystkei 3 roslinki wykielkowaly (1 wyszla z ziemi skorupka do gory )
wiec jestem zajebiscie zadowolony nawet niewiedzialem jak to zajebiscie potrafi ucieszyc czlowieka jak podczas pierwszej uprawy widzisz jak ci to wszystko zaczyna rosnac . chcialem wrzucic jakies fotki z pierwszego dnia roslinek ale ni chuja kompletnie mi nie wychodzi to robienie w makro caly czas co probuje robic to zamazane zdjecia :/ a aparat mam raczej dobry (nikon coolpix 5400) ale nic poprobuje moze sie naucze tymczasem pozdro dla wszystkich zajebiste rosliny wam rosna dobre bedzie palonko