What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

sofronov

Member
dziendober wszytskim.fajnie sie tu dzieje wiec i ja przyłącze sie do tego jakże pozytywnego forum ogrodowego.kurcze jest tu naprawde wielu doświadczonych farmerów,naprawde podziwaim i bede starał sie wam dorównać a może i przewyższyć heheh .uprawiam sobie 4 durbany i 2 PPP ... pojechałem z kumplem na spot troche niepewny bo deszcz nawala od kilku dni.nasze obawy rozwiał widok naszych nietknietych roslin.zrobiło sie jeszcze przyjemniej kiedy podczas robienia fotek wyszło z dawna nie widziane słońce...to sprawiło ze na mordach pojawiły sie nam banany ...a oto krzaki... lewa i prawa to durbany a po środku PPP które zaczęło już pięknie kwitnąć...natomiast durbany dopiero co,mam nadzieje ze dojdą...jak myslicie?

patrze ze u was planty juz maja niezle pęczniejące szczyty ... czy to normalne ze sativy dopiero teraz zaczynają kwitnąć?

a tu lewa -nagiety durban , prawa PPP

i tu durban

i pytanie jeszcze .... czy to męszczak?

no wszycho narazie ......... pozdrawiam .....

G

Guest

@Sofronov, jestes kolejnym growerem z pieknym wejsciem.K+ bro.
Zauwazyliscie ile ostatnio ladnych debiutow na forum? Chyba dobry sezon mamy :D

G

Guest

nosporosporo i widze ze wlasnei ci nowi o dziwo nie agdaja jakis bzdetow tylko wykazują sie bardzo ciekawymi fotkami :) kurde szkoda ze niemam narazie aparatu :) choc to i tak nieodzwierciedli zaqpaszku jaki daje moja c99 :D

greengirl

Active member
Co w ogrodzie rośnie ci? U mnie już nic. A to za sprawą pierdolonych złodziei. Cotygodniowy wypad na miejscówkę i zaskoczenie - pozostały najmniejsze krzaczki, reszta - w tym ponad dwuipółmetrowa samica poszły się jebać. Nie mam już nic, pozostało czekać do następnego sezonu albo podjąć trudną decyzję o uprawie indoor. Tyle trudu i wszystko wpizdu. A miało być tak pięknie.
Sprawdzone i pewne miejscówki - nie ma takich. W tym roku postawiłem wszystko na jedną kartę i przegrałem. Własna praca, nasiona, plany, 2 miesiące do mety - teraz to już bez znaczenia. Pozostaje gorycz porażki i chęć złapania skurwiela, który mi to zrobił.
Ja na razie znikam, być może wrócę w przyszłym sezonie, teraz nie mógłbym patrzeć na czyjeś dojrzewające konopie, bo bym się tylko wkurwiał.

pozdro dla wszystkich, uważajcie i wyciągnijcie wnioski

greengirl

castlevania

Member
no to współczuję @greengirl, niestety kazdy z nas musi brac ta opcje zawsze pod uwage:( i tak jak to kiedys ktos powiedział na forum nasze krzaczki wcale nie potrzebuja az takiego dbania o nie - posadzic, dac dawke dobrego nawozu , wyrwac samce, dac nawozu na kwitnienie i czekac na harvest, ja srednio chodze na spota co 2-3 tyg a nawet rzedziej bo wody szczegolnie teraz nie brakuje <deszcze> i jest git, ale wielu lubi tez robic czesto zdjecia i updaty na forum wiec wpadacie czesciej na spota:) i wtedy jest wieksze ryzyko ze ktos wykuka, sciezki itp. pozdrawiam wszystkich i zycze dotrwania do zniw bez zadnych złych niespodzianek !!

Last edited:

GanjaDevil

Member
U mnie w boxie od tygodnia już stoją sobie 3x Big Budy (nirvana) , od dzisiaj w 10 litrowych wiaderkach .

Podłoże : ziemia POKONu + perlit + substrat kokosowy.
box : 60x60x90wys.
oświetlenie : HPS 150w.
wentylacja : 2x wentylator do kompa Ø120mm

Na out 2x Holand's Hope . Fotki przy nastepnej okazji chociaż są małe bo miały ciężkie przejścia , które im zapewniłem bo musiałem przesadzać . Wyglądają teraz zdrowo i dopiero zaczęły kwitnąć .

Ganja Devil widze ze ladnie sie zapowiada indoor!
Greengril naprawde wspolczuje! Po prostu sa to ludzie ktorych neistac na nasiona i sa pizdy bo kradna! Nie cierpie zlodzeiji! Ale jeszcze duzo outów przed nami :) hehe Pozdrawiam PeAcE Moze niedlugo wrzuce foty jak aprat mi naprawia! Pozdro PeAcE

G

Guest

8tyg flo HazexSkunk

8tygflo017dz0.jpg

pozdro :wave:

PS. Jebac amatorow cudzych krzakow ! ! ! Greengirl wyrazy wspolczucia :badday:

G

Guest

domowy naturalny 100% biohumus i skunk

domowy naturalny 100% biohumus i skunk

Pamietacie jak mowilem o domowej produkcji biohumusie? To teraz pokaze Wam co taka ziemia potrafi zrobic z roslinka. Kto uwierzy, ze miedzy roslina na pierwszym zdjecia a ta na drugim jest zaledwie roznica 36 dni? :yoinks: (Ta sama roslina 07-07-2006 i 12-08-2006)

ok.20 cm

ok.150 cm

Last edited:
G

Guest

grunwald said:
Pamietacie jak mowilem o domowej produkcji biohumusie? To teraz pokaze Wam co taka ziemia potrafi zrobic z roslinka. Kto uwierzy, ze miedzy roslina na pierwszym zdjecia a ta na drugim jest zaledwie roznica 36 dni? (Ta sama roslina 07-07-2006 i 12-08-2006)
siema grunwald :wave: pewnie pamietamy. biohumus widze i nie tylko z moich obserwacji, jest zdaje sie jednym z naszych lepszych rynkowych nawozow organicznych. wydaje mi sie ze jest bardzo prosty w uzyciu, efektywny co widac po fotkach grunwalda :rasta:

:yes:biohumus:yes: sam uzywam i jestem oszolomiony prostota i tym jak to wspaniale dziala. mysle ze jak ktos zaczyna zabawe na outdoorze a jeszcze nie bawil sie [lub nie ma mozliwosci] zrobienia kompostu, powiniem stosowac te dodaweczki :yummy::yes: rosliny wydaja sie byc barrrdzo zdrowe i silne. u mnie teraz to wyglada jak las. a wracajac pamiecia byly to roslinki takie jak pokazal grunwald na pierwszym picsie.

na poczatku bylo tak

troche slonka i ... biohumusa

i mamy tak

pozdrawiam nowych super rosliny pokazujecie. swietnie i przyjemnie jest na forum, dzieki wam rowniez kolorowo. dziekuje wszystkim ktorzy ubarwiaja nasze polskie IC forum.

pes
:rasta:
:wave:

joy joy

New member
witam wszystkich moje wszystkei 3 roslinki wykielkowaly (1 wyszla z ziemi skorupka do gory )
wiec jestem zajebiscie zadowolony :D nawet niewiedzialem jak to zajebiscie potrafi ucieszyc czlowieka jak podczas pierwszej uprawy widzisz jak ci to wszystko zaczyna rosnac :D . chcialem wrzucic jakies fotki z pierwszego dnia roslinek ale ni chuja kompletnie mi nie wychodzi to robienie w makro caly czas co probuje robic to zamazane zdjecia :/ :badday: a aparat mam raczej dobry (nikon coolpix 5400) ale nic poprobuje moze sie naucze tymczasem pozdro dla wszystkich zajebiste rosliny wam rosna dobre bedzie palonko :D :canabis: :yummy:

Last edited:

Cannagraphic

Active member
joy joy said:
witam wszystkich moje wszystkei 3 roslinki wykielkowaly (1 wyszla z ziemi skorupka do gory )
wiec jestem zajebiscie zadowolony :D nawet niewiedzialem jak to zajebiscie potrafi ucieszyc czlowieka jak podczas pierwszej uprawy widzisz jak ci to wszystko zaczyna rosnac :D . chcialem wrzucic jakies fotki z pierwszego dnia roslinek ale ni chuja kompletnie mi nie wychodzi to robienie w makro caly czas co probuje robic to zamazane zdjecia :/ :badday: a aparat mam raczej dobry (nikon coolpix 5400) ale nic poprobuje moze sie naucze tymczasem pozdro dla wszystkich zajebiste rosliny wam rosna dobre bedzie palonko :D :canabis: :yummy:

To zobaczysz jak sie bedziesz cieszyl z pierwszych zenskich szczot ! :)
I jak pierwszy raz bedziesz pali swoje palenie ze znajomymi

:smoke: :jump:

G

Guest

Hej @Pes, mowilem o zapomnianym worku z ziemia, ktora dzdzownice mi przerabialy przez pol roku w piwnicy a nie o biohumusie z butelki. Chociaz na ten z butelki tez nie ma co narzekac.

C

Ca2

A ja Panowie srogo się wkurwiłem. Jakiś chuj niemyty rozjebał mi "Trójzęba" czyli femi K2 z 3 szczytami ;/ rośline rozerwano w miejscu złączenia 3 odgałęzień. Jedno odgałęzienie miało połączenie z korzeniami i dało się na świerzo jeszcze klona zrobić.
By go chuj!

G

Guest

:joint: siema
:jump:pes proudly presents....
pierwsza zywica w tym roku na moich roslinach :woohoo: i nie trudno zgadnac jest to najpozniej w sezonie posiany Lowryderek [thx fish :D] swietna odmiana. juz podwędza ladnie owocowo. nie moge sie doczekac grubego dżointa z LRka.

pozdrawiam @Ca2 chujowo slyszec takie cos. wiesz jak oceniamy zlodziei na tym forum, wiec nie bede klnąl bo szkoda nerwow. za rok przygotujesz lepsza miejscowke i bedzie gitara.

@grunwald, fakt pomylilo mi sie. zmylila mnie nazwa. mysle ze taki biohumus, takze ten w formie butelkowej, jest rownie dobry :D

LowRyder

GHP - C99, BA x WW, LR

pozdro pes
:rasta:

:wave:

G

Guest

ale jaja z 10 freebie jakie dostalem 6 ktore przezylo do tej pory to same kobitki
mam to ja ci szczyńście i spryt ;)

Latest posts

Latest posts