What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

C

Ca2

Pes o miejscówy ciężko w chuj u mnie. Sadze na przypał w chuj po rewirach. Ale ja nie wiem co to za burak bo złodziej rośline by zajebał a tu jebany HOOLigAN połamał w pizdu i poszedł ;/

SHIT HAPPENS!!!

Pes mówisz pierwsza żywica? Kurde mi ledwo Maroc zakwitł już się z lekka klei i ładnie pachnie:D Co haszowa odmiana to haszowa :D

G

Guest

witam ponownie
oto MAROC z mojego drugiego spota:
jebany ma ok. 3 m-co prawda nie jest w takim stanie kwitnienia jak poprzedni ale jest za to w huj potężny:

A tutaj sobie coś skubnąłem na wieczór:

Pozdro-póżniej dołącze jeszcze foty TRANSA,P.STARA i E.SATIVY

Last edited:

joy joy

New member
no wkoncu jakies fotki udalo mi sie zrobi wie prezentuje :) :

1 dzien:

2 dzien:

to ta co wyszla z skorupka nie wiem co z nia zrobic radzicie jakos naciac czy cos zeby ja zrzucila ???

a tak prezentuje sie caly box z roslinkami :)

to tyle moze troche chujowa jakosc ale musze sie jeszcze poduczyc tego aparatu wraz z postepem bedzie lepiej
pozdro for growers

G

Guest

slaw ten krzak jest wielki i na dodatek tak fajnie juz kwitnie..
za rok kupie maroca ;P

fajny zastepca na krzyzowki np za: pasiona lub durbana
szok ze jest taki szybki.... szybkosc i wielkosc... naprawde super

Last edited:
G

Guest

Hog dog said:
:chin: no majster ladna choineczka. naprawde ... cholera nie wiedzialem, ze marok jest taki szybki ! ! !

zazdroszcze ci poprostu ...
Hehe...sam nie wiedziałem że będzie taki szybki, może upalne lato na niego tak podziałało i poczuł sie jak u siebie w maroku :biglaugh:

G

Guest

madixx said:
slaw ten krzak jest wielki i na dodatek tak fajnie juz kwitnie..
za rok kupie maroca ;P

fajny zastepca na krzyzowki np za: pasiona lub durbana
szok ze jest taki szybki.... szybkosc i wielkosc... naprawde super
Ja na następny sezon kupuje min. 3 paczki :biglaugh: jest prawie jak LR.
Wykiełkowałem je początkiem maja.
Szkoda ża nie mam go czym zapylić bo kupowałem same kulki z FS a wszyskie free jakie dostałem(2xtrace,2xP.S,2xW.W) okazały się pannami... :woohoo:

Ten maroc jest naprawde niezły :)
To i ja coś wrzuce, u mnie troche skromniej ale zawsze to coś :)

Lebanese (female)- zaczyna kwitnąć, ma okolo 1,8m

Lowryder x Northen Light female

Lowryder x Hells Angel- również kobieta, zaczyna kwitnąć, około 1,6m

I małe makro z robalem na krzaku :)

Last edited:
G

Guest

...ale macie qrwa krzaczory :yoinks: hehe

11921makro_010.jpg

male pytanko>>> jeszcze nigdy nie decydowalem o scinaniu pomidora kierujac sie zabarwieniem Trichom'ow (pomidor konczyl zywot jesli wiekszosc wloskow byla brazowa) zastanawiam sie czy takie foto ma wystarczajace zblizenie aby zobaczyc ten bursztynowy kolor? Za jakies dwa/trzy tygodnie harvest wiec intensywnie poglebjam tajniki fotografi lol
dzieki za wypowiedzi :wave:
pozdro

G

Guest

A tu reszta fot:
-E.Sativa:

-P.Star:

-Trance: monsterkszak,boczne łodygi ma jak osobne krzaki,gdyby stał miałby ok.3 m,to co widać na fotce to są 2 Transy-dosłownie busz :yoinks:
tylko niepokojące jest że jaszcze nie kwitnie a łodygi juz się łamią pod ciężarem-aż strach pomyśleć jak zacznie się nabijać

PEACE

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Hej panowie, ja sie ostatni nieczesto udzielam z racji braku neta ale staram sie byc na bierzaca na tyle na ile to mozliwe. Ja narazie na odwyku od growingu tyram w Anglii na obczyznie i marzy mi sie widok uchylonej szafy z ktorej bije powalajaco piekny blask hps'a ale i na to pora nadejdzie tutaj. Na palenie nie narzekam, w Polsce na bani bylem caly czas i tu jest podobnie. Kupuje uncje od angola za 140 funcia i mam na 2-3 tygodnie przy oszczednym gospodarowaniu, jakosc nie pozostawia wiele do zyczenia... ostatnio nawet trafilem chyba pure sativa bo banie mialem nieziemska.
Ludziska w uk tez sa fajni, po centrum miasta paraduje z lolkami w pysku i nikogo to nie razi, tu zeby wpasc z paleniem trzeba miec pecha albo byc bardzo glupi - przynajmniej tu gdzie ja jestem tak jest. Siedze w cafe ale jak sie dostane do zaufanego konmpa z netem to postaram sie troche fotek uplodowac.

Pozdrawiam wszystkich starych i nowych wyjadaczy tego zacnego fachu, wszyscy macie zajebiste rosliny i ten rok dla Polskiego growingu jest chyba najbardziej udany, jestem z Was dumny rodacy!!!!!

peace

G

Guest

lepto said:
Pozdrawiam wszystkich starych i nowych wyjadaczy tego zacnego fachu, wszyscy macie zajebiste rosliny i ten rok dla Polskiego growingu jest chyba najbardziej udany, jestem z Was dumny rodacy!!!!!

peace
siema lepto :wave: masz racje zdecydowanie co do jakosci teogorocznego polskiego out growingu a takze i indoorowcow. wszyscy daja w tym roku naprawde dobrze.

tiaaaa slaw77 :jump: nie mam slow na to naprawde. Twoje rosliny sa piekne i milo jak wparadowales na to forum z takimi fotkami rakietami :yes: miejmy nadzieje ze Twoj grow dotrwa jak i innych, bo jak zobacze to wszystko wasze na jesien i to forum sie zawali fotkami szyszek z niezła nadwagą :D to bedzie cudowna rzecz.

16.8.2006 roofspot

peace pes :rasta:
:wave: