dokładnieFish131 said:Rogin na cannabis.fr.pl jest tylko z FS
THX Pes za to wyróżnieniepes3fan said:tiaaaa slaw77 nie mam slow na to naprawde. Twoje rosliny sa piekne...
od siebie dorzuce jeszcze ze fantastyczn ziolko na czyste blanty. super sie pali. fazka nie jest przybijajaca i swietnie wplywa [bynajmniej na mnie ] na apetyt. pozdrowienia dla kaczego z tego miejsca i chwala mu ze sie podzielil nie majac wiele. to sie ceni ziooom. @grzesio walcze z tym szajsemgelo said:ogolnie - dalbym ocene 3- / 5 za to jaranko, ale mozna byc dumnym z tego, ze to i tak 2x lepiej niz na osiedlu
pozdro dla kolegi growera!
Tak to sa profesjonalisci!!!!gelowas said:White Widow,ora pod kapslem to dali spokoj (dobrze miec farta) i 8g se wzial ze soba WW, wlasnie se wzialem polowe tego i powiem krotko - 1 buchem sie najaralem, topa nieslychanie mocna i nieslychanie pyszna, pieknie
wiem jedno - z
aha a ta WW co przywiozl to bardzo polecam, najaralem sie jak C99, 100% smiechu to sativa musi byc
gelowas said:COB najlepsze palonko jakie w zyciu probowalem
gelowas said:smoke raport - california orange bud (by kaczy)
powiem szczerze, ze to najlepszy strain jaki w zyciu palilem, z tymze z ogrodka filozofa, rownie szczerze mowiac bardzo roznilo sie od tego stuffa, ale nie ma co sie dziwic, kilkanascie lat praktyki robi swoje
grunwald said:Dworce przeciazone nie dzialaja (trzeba dojechac wczesniej), metro nie dziala, tramwaje nie dzialaja, coffee shopy dzialaja
Ale jest tematycznie hehgrunwald said:Sorry za offtopic