Rystal said:te trzy fotki są najładniejsze
Bardzo ładnie sie prezentuje śliczna
sionka miałeś z seedbanku czy z innego źrudła ??
Pozdro
@JoyJoy nie rozumiem Twojego pytania, nie wiesz jak sie kielkuje nasiona? jest wiele sposobow robisz to jak chcesz ja wkladam nasionka do wody na pare godzin ja zobacze ze pociemnialy to znaczy ze nabraly H2O i zaczna sie rozwijac. Wtedy wkladam je do wilgotnej leciutko gazy i czekam aż popękaja (czyli bedzie widac lekko wystający bialby kiełek, nie musi wystawać poza skorupke to nawet lepiej bo nie jest narazony na uszkodzenia) kielkiem do dolu do ziemi na 1cm glebokosci. Przysypujesz ziemia lekko ugniatasz. Spryskujesz woda nie podlewasz bo Ci nasionko wymyje. W ciepłe miejsce i czekasz pare dni cala filozofia.ponawiam pytanie na ktore nikt mi nie odpowiedzial. Czy tylko ja juz nasiona sie otworza to wrzucac do ziemi czy jak walne je doziemi to odrazu wlaczac lampe i jaka odleglosc aby mi kielka nie zesmazylo?? z gory dzieki za odp
Wiem, wiem... kobieta mnie prosiła a ja jej nie potrafie odmowic niczego Ech te baby...Ganja Smile said:...@grunwald
wszystko super ale nie obcinaj topów w takim stadium!!! Skad wiesz ze to nie beda najwieksze topy na roslinie, one dojrzewaly by jeszcze przez 1,5 miesiaca conajmiej i bylyby z 3x wieksze na bank ;]...
grunwald said:
otoz istnieja ale jest to rzadkosc i kiepsko kielkujaFish131 said:Nasion Salvi divinorum nie ma bo nie istnieja