What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

castlevania

Member
elo !!! witam wszystkich dawno nie pisałem chociaz non stop przegladam forum, ładnie zapierdzielacie panowie :respect: ja wczoraj tez sie wreszcie wybrałem na spota, znowu foty z komy ale lepsze to niz nic:) rosliny sa monstrualne maja po około 2 m niestety wolałbym zeby były mniejsze bo widac je juz z daleka:( tak samo sciezki sa strasznym problemem, chodzenie po mokrej trawie pozostawia straszne slady:( ale jesli wszystko przetrwa palenia bedzie do nastepnego sezonu albo i dłuzej hehe:) aha zapomniałem dodac pogoda tez wyzadziła mi szkody w postaci splesniałej wielkiej roslinki na dodatek ładnie kwitnacej:( pozdro

a tu chyba SADPxS ale nie jestem pewien, jako jedyny jest juz mocno kwitnacy, widac jak sie tworzą ładne kolby:)

castlevania

Member
dzieki dzieki fish ty patrze tez nie proznujesz :) ja modle sie zeby tylko to przetrwało bo mam złe przeczucia:( ale i tak jestem zadowolony bo to moj pierwszy out i jestem zaskoczony jak roslinki mi porosły pozdrowka!!!

dlugi_as

New member
castlevania said:
elo !!! tak samo sciezki sa strasznym problemem, chodzenie po mokrej trawie pozostawia straszne slady:( ale jesli wszystko przetrwa palenia bedzie do nastepnego sezonu albo i dłuzej hehe:) pozdro

no wlasnie z tymi sciezkami to tez mam taki problem, poniewaz juz z daleka widac udeptana trawe badz inne kejdy, zaczalem uzywac kilku sciezek, zeby to nie wygladalo jakby ta sama osoba ciagle ta sciezka chodzila i rozwieszam niteczki wokol rosliny by sprawdzic czy nikt tam nie szedl i nic sobie nie obserwuje :) na razie jest w porzadku! yo

G

Guest

badman said:
Witam wszystkich maniaków tej pieknej roslinki nareszcie aktywowali mi konto wiec i ja pochwale sie swojimi wariatkami :)
witaj badman :yes: niezle planty. profesjonalne podejscie. milo widziec kolejnego zorientowanego czlowieka. outdoor growers unite K+
:D:yes:

@cheech to samo :yes: ladnie, szkoda tych roslin. Fruitbowl :D:D dobrze idzie
@Cargo, asskickin clones czlowieku. na jesien bedzie to ladnie u Ciebie wygladalo :yes:

flashback:

pozdro apdejcik niedlugo
:rasta::yes:

Last edited:
G

Guest

rogin said:
Co to za kulki ?? Niemam pojecia co to 1 raz cos takiego widze :/ Na meskei jajca to nei wyglada

siema

a czy to nie są czasem zapylone pojedyńcze żeńskie kwiatki??
dziś fumfel przywiuzł ze kilo niedojrzałych topków z jakiegoś pola siejki czy nie wiem co to jest ale jakaś sativa (zresztą jutro wrzuce pare fotek) i ma coś bardzo podobnego na łodygach ,ale do końca nie jestem pewny :/

Pozdro

Edit: jak morzesz to zrób troche bardziej wyraźne zdjęcie tego "czegoś" to morze inni sie wypowiedzą

Last edited:
G

Guest

huhuhu pes fajne porownanie :D :D jedziesz w tym roku :yummy:

rogin hehe dobrze jest nieprzesadzaj :D

co to za kule??? dziwne...

hot te klony sa na maxa rozkrzaczone pieknie pieknie

cheech dobrze ze cos zostalo :) oby reszta pieknie doszla, ciekaw jestem tego fruit bowla, zakochalem sie w nim jak mialem indoora ;)

pedro super jak na pierwszy out

:wave: pozdrawiam wszystkich

E: Rogin heheheh ja tez takie chcem :D

Last edited:

rogin

Member
no tylko z Lebanese jestem zadowolony ale reszta tylko malutkie plefrowery, fakt ze zostaly pozno wysadzone ale ja chcem juz topy takie jak ma PES :D:D:D
peace

G

Guest

Co to za kulki ?? Niemam pojecia co to 1 raz cos takiego widze :/ Na meskei jajca to nei wyglada

Na 100% sa to zapylone kwiatki :wave: Bedziesz mial kilka nasion.

Badman, rogin piekne krzaki. Pozdrawiam was :wave:

Azzzzzz

Member
Veteran
Wie ktos moze o co chodzi z tym linkiem od Badmana, ja sie z czyms takim nie spotkalem, ale temat bardzo ciekawy...

Rogin- Twoja lebanese również nie wydziela żadnego zapachu? Moja również łądnie kwitnie jednak, jednak w ogóle nie pachnie... A co do tych kulek to na pewno są zapylone pierwsze kwiaty.

glinka

Member
Mój ogród !

WW NIRVANA * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Low Ryder
* * * *

WW feminizowana 1* * * * * * * * * * * * * WW feminizowana 2

* * * *

rogin

Member
diploidalny said:
Rogin- Twoja lebanese również nie wydziela żadnego zapachu? Moja również łądnie kwitnie jednak, jednak w ogóle nie pachnie... A co do tych kulek to na pewno są zapylone pierwsze kwiaty.

Niewiem nawet nie sprawdzalem. Jak bede pamietał to sprawdze na week. Twoja lebanese jest wieksza od mojej ? Zarzuc fotki jak masz. I bedziesz robil krzyzowki jej ?

Kob podesłał mi bardzo ciekawy pordukt:
http://www.centrumogrodnicze.pl/opi...0traw%20i%20ro%B6lin%20li%B6ciastych&towID=41

http://www.mykoflor.pl/mikoryza.html

Moze byc to bardzo dobre keidys ogladalem na discovery o tym

peace

G

Guest

happy mix
white russian x afghani
jack herrer x afghani
bubbleberry x afghani

Last edited:
rogin said:
Niewiem nawet nie sprawdzalem. Jak bede pamietał to sprawdze na week. Twoja lebanese jest wieksza od mojej ? Zarzuc fotki jak masz. I bedziesz robil krzyzowki jej ?

Tego czy jest większa nie wiem :) Mam fotke z 10.08.06

Miała wtedy około 1,8m i mnóstwo odgałęzień. Troche martwi mnie ten brak jakiegokolwiek zapachu...
A co do krzyżówek to zamierzam je porobić, mam jedengo samca lebanese i 2 samice i do tego troche panienek innych odmian :)