What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Ca2 naprawde ladnie :D Pysznie wygladaja te topiki :D
Ganja Man zycze powodzenia :D ciekawie sie zapowiada :D zawsze chcialem posadzic NL ale nie bylo jakos okazji.....
Ja w niedziele ide w poszukiwaniu spotow i kopac dolki :D hehe :D
pozdrawiam peace

L&M

Member
@HOT zajebiste:D może wysłał byś troche tych pestek do polskich seedbanków np cfr lub seed.pl na freebies??:D::D:D
@Ca2 good job:D

E: Hot :jump: :bow:

Last edited:
G

Guest

L&M said:
@HOT zajebiste:D może wysłał byś troche tych pestek do polskich seedbanków np cfr lub seed.pl na freebies??:D::D:D
@Ca2 good job:D

E: Hot :jump: :bow:

freebies??? :yoinks:

mysle ze nie jeden by za te nasiona zaplacil gruby hajs :D

HOT CARGO said:
jest w planie

peace

:respect:

HOT CARGO seed bank ;] dobra reka do roslin jest i warunki sa :D jedziesz jedizesz hot ;)

castlevania

Member
z lewej bandury słoik NL :D, z prawej mały słoiczek mix AK48, lekko nadpalony juz :D ( reszta AK jeszcze w suszarni :D )ogolnie zioła wyjdzie napewno wystaczajaco jak dla mnie ( około 4-5 słoikow po 1L ) tak mysle, moze wiecej :D pozdro

12071DSC02108-med.JPG

12071DSC02109-med.JPG

12071DSC02041-med.JPG

G

Guest

Castelvania: Zajebiscie ci to wszystko wyszlo, jezeli by dalo rade moglbys zrobic jakies fotki z blizka bobkow AK-48 mix, bo jestem ciekaw czego moge sie spodziewac na jesien hehe. :wave:

G

Guest

Zworociliscie uwage na napis na sloiku?:
"bez konserwantow" :yummy: :D

T /\ l< T R Z Y l\/l /\ C !!! :)

L&M

Member
@Castlevania, fajnja baczka, aż brązowiutka od włosków,
dzisiaj była dalsza czesc przygotować do outa, musialem pojechać na torfowisko po ziemie, co sądzicie o takich soilmixie: 20% torfu, 20% ziemia kupna, 20% gleby bielicowej(płowej), 35% gleby brązowej( typ brunatny, taką mam na spocie) no i 5% dodatki (keramzyt,kamyki,gnuj,perlit,styropian itd itp)

bogusik2

Member
Castelviania MNIAM :D Mam na to apetyt jak Gargamel na smerfa ^ ^
Musze napisać coś apropo odmianki White Widow (from femaleseeds) x Santa Maria..
Crossik ten został wybreedowany przez naszego LDV :D
Dzisiaj wyciolem 2 samce z 5 roślin przesadzonych do dużego boxa.
Jedną z nich był właśnie WWxSM.. ususzyłem i postanowiłem spróbować suszu i..
Jest po prostu super :D Nawet nie wiem kiedy weszłą mocna faza, jest przyjemna, podobna po ziolku most sativa i czuje sie wspaniale :D
Dzięki LDV.. Bardzo udany crossik. pzdr

LincolNGroweR

New member
siema wszystkim... mam takie pytanie:
czy shaman dojdzie pod naszym sloneczkiem..
pytam bo kumpel mi odpalil 10 sionek i nie wiem czy sie oplaca na outa dawac

Cinnamon

Member
Jeżeli nic się nie popsuje z pogodą w ciągu lata (patrz zima tego roku ;)) to jak najbardziej możesz sadzić - powinny spokojnie dojść :].

Wczoraj spaliłem z ziomkami bobsika nl'a - bardzo pozytywnie :D - zajebiście chodzi się po mieście, najlepiej w towarzystwie bliskiej osoby - chillout :).

Peace iG... :kissass:

A

akap13

Kobity

Kobity

Czolem, jedziemy, hps 250, gro, micro, bloom, 49 dzien na flo, kilka fotek od pseudogrowera, grrrr

calosc

grejfrut

grej2

ice

ice boczki

one love

castlevania

Member
:D

12071DSC02123-med.JPG

chłopaki powiedzcie na oko ile jeszcze dac tej WW, to juz 61 dzien flo, a pradu juz mi troszke szkoda bo nie widze zeby od dłuzszego czasu włoski brazowiały,
boguś ty juz ciełes 60 dnia co?? jakias pozna mi sie trafiła chyba :chin:

Last edited:

LDV

Active member
Musze napisać coś apropo odmianki White Widow (from femaleseeds) x Santa Maria..
Crossik ten został wybreedowany przez naszego LDV
Dzisiaj wyciolem 2 samce z 5 roślin przesadzonych do dużego boxa.
Jedną z nich był właśnie WWxSM.. ususzyłem i postanowiłem spróbować suszu i..
Jest po prostu super Nawet nie wiem kiedy weszłą mocna faza, jest przyjemna, podobna po ziolku most sativa i czuje sie wspaniale
Dzięki LDV.. Bardzo udany crossik. pzdr

ciesze się że coś dobrego wyszło ja się szału aż takiego nie spodziewałem...
Jak już się damskie "zażywiczą" to daj jakieś fotki jestem ciekawy czy bardziej przypomina WW czy SM :).

Szkoda że sam tego nie mogę posadzić in :/ szkoda ze in odpada w ogóle, ale dzisiaj znalazłem zajebistego spota przy strumyczku malutkim także idealna miejscówka we huj krzaki tam urosną gleba też git jestem zadowolony w huj bo na piechote moge tam dojsc a jest odludzie w huj :)

Pozdrawiam