ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Czekaj do 70 dnia i tnij, ja za trzy dni dobijam do 70tki i cut. Mysle ze bedzie to idealny okres. Mialem kiedys czysta WW to tez trzymalem do 70-tki - warto bylo efekt byl taki ze lufa na dwoch zawodnikow spokojnie stykala......
A u mnie ch@#$%jowo...
Najładniejsza roślinka to męszczak, druga to też męszczak, trzecia to wypierdek taki że nawet jeśli okaże się damką to będzie z niej parę gietow tylko.
Zostaje jedna samiczka, z której też nie zbiorę dużo...
Cóż... widać że teoria to za mało. Potrzeba jeszcze dużo doświdczenia aby mieć tak piękne rośliny jak Wy. Tym większym respektem darzę Was koledzy z ICMag_PL.
Jednak uprawianie roślin na dworze jest wg mnie o wiele łatwiejsze...
Pozdro1410
P.S. Foty roślinek wrzucę do mojego threada wkrótce
Castelvania u mnie miały 65 dni flo przy ścięciu.. myśle ze już teraz spokojnie możesz je ciać Trafiłes fajne pheno - ma bardzo mało żywicy, ale za to palonko kosa
Jak już pisałem własnie z tego pheno zostawiłem dla siebie ziolko po indorze
LDV oczywiscie bede zażucał regularnie fotki w tym takze WWxSM Teraz już sa na flo i w małym boxie, wiec jeżeli temperatura (z która walcze) ich nie zabije to bedą fajne Oczywiscie dalsze nasionka z nich zrobie pzdr
E: Grunwald do wszystkiego sie dochodzi powoli niestety Skoro ta uprawa sie średnio udała to już zaczynaj następną Proboj rożnych rzeczy.. np. teraz z kloników pojedź żeby nie liczyć na tego typu przypadek, bądź posadź femi.. zawsze masz jakąś gwarancje A z tych małych roślinek tez mozesz jeszcze sporo na pwno wycisnąć Małe jest piękne, ale i potrafi zaskoczyć plonem. pzdr
elo, dzis przesadzilem dwie laski do wiekszych doniczek, kolejne dwie juz czekaja, a 4 roslinki jescze rosna, wiecej niz 4 nie pomieszcze wiec bede musisal cos wymyslic
Mi WW wolno kielkuje, ale kielkuje. Szkoda ze fotek nie mam czym zrobic
Ale mysle ze to glownie przez temperature jaka u mnie panuje na parapecie (okno juz otwieram). Od 10 w nocy do 20 w dzien. Mysle, ze gdyby non stop bylo tak okolo 22-25 to by szybciutko wykielkowalo. Za pare dni wezme male na balkon zeby zachartowac i wzmocnic lodyzki powiewem swiezego powietrza, a potem na spoty jak beda mialy pare pieter lisci. No coz... zbieram doswiadczenie
@castlevania - trzymaj, trzymaj!!!
@mario_PL - wyjebane krzaki, widac ze zdrowe jak ryba hehe Mozesz zdradzic jakiej ziemi uzywasz, jakie nawozy uzywasz i jak je dawkujesz???
@akap13 - Mniam...
ej castle to cie moze zaintersowac
It is interesting that the time of harvest controls the “high” of the buds. If harvested “early” with only a few of the pistils turned color, the buds will have a more pure THC content and will have less THC that has turned to CBD and CBN’s. The lessor psychoactive substances will create the bouquet of the pot, and control the amount of stoneyness and stupidness associated with the high. A pure THC content is very cerebral, while high THC, high CBD, CBN content will make the weed plants more of a stupid, or hazy buzz. Buds taken later, when fully ripened will normally have these higher CBN, CBD levels and may not be what you prefer once you try different samples picked at different times. Don’t listen to the experts, decide yourself based on what you come to like yourself.
jakim progiem fote zjechac zeby nie bylo sladu np jakim aparatem robione itp..?
kiedys to widzialem na for ale wez tu teraz szukaj igly... pamieta ktos moze ?
OOOOOOOOOOOOHHHHHHH SHIT
nie ma narazie pestek female seeds 4 pack na seedboutique
Witam szanownych farmerow.
Dzis WWxES po 68 dniach flo poszly na dwa dni do ciemnicy, mimo popelnionych bledow jestem zadowolony, topy sa dostatecznie napuchniete, cale oblane blyszczacymi trichomami.
Jednoczesnie przelaczylem na flow klony WW oraz Sadhu ( sadchu zamierzam skrzyzowac z ojcem WW ).
Za kilka dni dalsze perypetie hervestowe tych pieknych panienek.
luk, sprobuj czegos sprawdzonego, nie kombinuj , mazar to raczej sie nadaje na tunel foliowy albo szklarnie, a poza tym to czy odwiedziles dutch passion, gdzie znajduje sie mazar? ano wlasnie jako indoor, na przyszlosc troche wiecej inicjatywy
one
rano postanowiłem ze zetne jednego topa z WW bo nie dało sie juz go podwiazywac, cały czas opadał wiec go sciołem reszta jutro idzie pod koske, bardzo fajny topek ogolnie jestem zadowolony z tej WW dzieki Boguś
Cinamon, Azzzz, Castelvania aż serce rośnie pięknr topy!!!
Castelviania ciesze sie że te nasionka przyniosa komus wiele radosci
Ciekaw jestem jak ta WW wypadnie pod względem mocy - prawdopodobnie będzie to kanapowa indyjka z lekka smiechawą i o sporej mocy.. przy dłuższym użyciu może bolec głowa i ogólnie można sie nieźle wkręcić w palenie tego
Jeżeli takie pheno jak ja miałem trafiłeś to bedziesz super zadowolony pzdr
Djff: przez pol flower lecialem z braku funduszy na jakiejs starej zarowie ktora gdzies tam dostalem..., pozniej kupilem nowa tylko ze za blisko ja trzymalem topow ( ok 15 cm) i sie spowolnil wzrost.
Castle: z WW nie mozna byc nie zadowolonym hehe :>
Box 160 wys. 90 szer. 50 głeb. w nim może lepiej na nim 2 większe wentylki wdmuchujące powietrze i 2 normalne komputerowe + kanałowy 120 wyciągające powietrze ...
Nasionka od Seed.pl 2 Sensi Star + 2 Sativa Spirit + 2 nasionka od WT jeszcze raz wielki thx ...
fotos:
Box w środku ...
Wentyle ...
E: Przy okazji mam do Was pytanie ...
Mam lampę 400W hps i ona miała wszytko razem zamontowane i jest strasznie ciężka a ja ma teraz boxa bardzo kruchego więc nie utrzyma takiej lampy ... Postanowiłem ja rozkręcić i zrobić od nowa tylko że chciałbym zamontować odbłyśnik od hemp.pl i teraz moje pytanie jak to zamontować żeby to strasznie ciężkie urządzenie było na zewnątrz a lampa z odbłyśnikiem w środku ??
Odbłyśnik zdjęcie z hemp.pl
Moja lampa ...
Nie wiem czy dobrze wyjaśniłem o co biega ale jak sie dokładnie nie wie jak co się nazywa to jest naprawdę trudno