What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Cinnamon

Member
@Hary kodeks może i jest aktualny, lecz niektóre ustawy już dawno się w nim zmieniły.
Np. właśnie ta o posiadaniu etc. Teraz za głupie szkło możesz dostać przy dobrym wietrze zawiasu ... - n/c

@divinorum - Jack Horror albo Jack Herrer - są jakieś znaczące różnice w tych dwóch odmianach ? Czy może to ta sama odmiana ?

Cytat z seed.pl - "Jack Horror znana także jako Jack Herrer lub Jock Horror"

Peace iG... :kissass:

Last edited:
G

Guest

do tej pory wydawalo mi sie ze herrer to linia a horror to cross z WW ale nie mam pojecia jak jest naprawde..

C

Ca2

Jak by to był cross z WW to nie było by tak cudnego High'uu ;D Dla mnie bomba :D Mocny pozytyw.

[b]Nirvana>Nasiona lecznicze>Jock Horror[/b] said:
Jock Horror jest krzyżówką między Norther Light, Skunk i Haze

Niebawem chyba przedterminowo JH zetnę ponieważ skiełkowałem aby wkońcu przetestować Sensi Skunk x Johny Blaze od HC. Bless.

Mam nadzieje, żę SSkxJB nie ma takiego lub mocniejszego zapachu jak JH. Choć... lato niebawem więc okno można na stałe otworzyć ;D

Last edited:

Tonny

Member
bedzie dobrze:p
moze zeczywiscie się wsytzrzymam trochę ale umnie juz pięknie jest więc nie ma co zwlekac...
W szkole do której chodze miałem lekcje z bonsai i mysle ze czegos sie nauczyłem...
do boxa z roslinkami posadzę 2-3 przemysłówki które ukształtuje wedle upodoban i postawie na biurku:p
orginalnie bedzie i zgodnie z prawem :p
pozdrawiam

KILER

Member
Co sadzicie o tym nawozie mozna go stosowac do MJ??Prosze o wypowiedz doswiadczonych growerow

Na necie pisze ze jest NPK 9-9-9 bo na opakowaniu nie ma nic.

Last edited:
G

Guest

ogolnie nawozy pokonu sa spoko zarowno do ziemi jak i hydro.. ale najwazniejszy jest sklad i stosunek skladnikow i to trzeba dopasowac. Na fotach nie widac skladu wiec trudno to okreslic..
wg mnie jak ktos juz sie bawi to warto wydac wiecej na specjalne nawozy do MJ albo te ktore sa dydykowane rowniez pod nia.
na. allegro wystawia teraz ktos zestaw za 60pln 3 skladnikowy plus 10xak47 wystarczy wpisac hps w szukaj i sie pokaze.
sam go nigdy nie stosowalem ale u kumpla w hydro pracowaly bardzo dobrze.

mario_PL

Active member
elo , zalatwilem w koncu aparat, moj ogrodek:)

fim robiony na malych roslinkach nozem kuchennym sie niestety nie powiodl do konca bo tylke jedna roslinka ma dwa nowe szczyty w tym miejscu ale trudno , jak sie okaze ktore sa zenskie to je przesadzam do duzych donic i ponaginac bede probowal jakos:)

pozdro

R

retbatler

Piękne ogrody panowie, nie ma co pierdolić :wave:

Co do nawozów to mam dosyć nietypowy nawóz na kwitnienie. Miałem nawet wcześniej wrzucić zdjęcia ale nie wiedziałem czy do threada o nawozach, czy na Wesoły Pokój

O dziwo sprawuje się całkiem nieźle, przy dwóch uprawach kwiatki nie pokazywały żadnych niedoborów i jak na liche światło które miały, całkiem nieźle puchły.

A co w ogrodzie?
Rośnie to za dużo powiedziane. Wyszły właśnie z ziemi. Blueberry od DP.

Pozdro pozdro, jedźta dalej ostro :))

Last edited:
C

Ca2

retbatler: "O dziwo sprawuje się całkiem nieźle, przy dwóch uprawach kwiatki nie pokazywały żadnych niedoborów i jak na liche światło które miały, całkiem nieźle puchły."

No na fotce akurat z lekka dolega magnez ;)
Heh sorki, że się czepiam ;p

Szczycik elegancki. Powodzenia z "Jagódką".

castlevania

Member
magiczna kuleczka

12071DSC02061-med.JPG

WW cos słabo jej idzie, same biale włosy

12071DSC02066-med.JPG

G

Guest

mario_PL - co to za odmianki? ladnie rosna ale mysle, ze powinienes je przesadzic do czegos wiekszego
bogusik2 - chyba niedlugo bedziesz musial zaczac podwiazywac topy hehe, tam juz widze jeden co sie zaczyna prz3ginac ;]

Originally Posted by castlevania
WW cos słabo jej idzie, same biale włosy
castlevania - slabo? buhaha! nie pie...rz! jak ci sie nie podoba to mozesz mi oddac :respect:

... a mi tymczasem pekly bonusowe pestki WW od CFR i posadzilem je juz do doniczek. Znalazlem fajna miejscowke niedaleko, dobrze nasloneczniona na mala ilosc plantow - bedzie idealna dla moich malych :D . Przesadzanie za 2/3 tygodnie.

L&M

Member
@Glegot hyhy, też mam ten gratiś ale chyba nic z nich nie bedzie:D nie robie indoorów a na out nie ma chyba sensu bo nie dojdzie:/
@Mario, niezła robota, fajnie się krzaczą:p
@Bogusik, ehhh niestety moje lampy leżą zimne a box się kurzy:/:/ aaaaaaaaaaaaaa, ja chce indoora!!!!!!!!:D
@Castl. i co narzekasz?! :D:D fajnie Ci rośnie.

a moje em korzystają z zajebistego słoneczka i się wygrzewają na nim, :D niedlugo wyjebe je na outa:)

powodzenia

G

Guest

hehehe..

@L&M - nie dojdzie? No coz, bardzo mozliwe, ale z tego co tu czytalem to byl thread zalozony przez @glinke w ktorym calkiem jej ladnie WW roslo. Moze by jej nawet doszlo gdyby deszcze nie podtopily plantow :/ ? Ale ona miala to w glebokim dolku, a ja nie zamierzam popelnic tego bledu :) (ucze sie czasem na cudzych bledach :pointlaug ). Zreszta jak juz mowilem to miejscowke mam bardzo blisko od housa, wiec bede mogl czesto tam zagladac i pilnowac plantow ^^. Mozna w kazdym razie sprobowac, a ja to zreszta traktuje jako experyment.

Reszte plantow bede mial na drugim, bardzo odleglym spocie.

mario_PL

Active member
@Glegot odmiany to 2x white russian x afghani 2xBubleberry x afghani, jedna nieznana (happy mix - nie wiem jakie tam sa odmiany wrzucone), w drugim boxie rosna jeszcze na weg 2x santa maria (w sumie to 3, jeden klon i dwie roslinki z jednego nasionka) i jeszcze jedna BBxA ,
do wiekszych doniczek przesadze jak juz plec pokaza (mam nadzieje ze to juz nie dlugo) zeby do konca juz zenskie tylko rosly sobie

pozdro,

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
umnie mam male problemy z nowym nawozem co okazuje sie ze tszyma azot dluzej nisz myslalem. i kwiatki jak widac sa troche za zaielone na ich czas.
no nic caly czas sie uczymy,hehe, potszymam je jeszcze dwa tygodnie jak dadza rade to moze sie troche splukaja. ale to niejest asz tak wazne jak to ze buds mogly byc jusz bardziej dokwite i wienksze jak ilosc azotu pod koniec jest minimalna.kwiatki czuly sie ze moga sobie jeszcze spokojnie rosnanc,co powoduje czas kwitnienia sie pszedluza.

tutaj znalazlem super pheno z sensi skunk ktury zapylilem z afghani.
wyszlo tylko moze 20 nasion. no to dalem je na prube zobaczyc czy geny wyszly podobne , i okazuje sie ze skunk bendzie bardzo egzotyczny.jest jedyny o takich cechach co znalazlem. i zapach jest cos co chcesz strasznie zapalic,hehe
bende jego tszymal na nowe pestki bo jest strasznie pienkny

664IMG_3007-med.jpg

sensi skunk x sensi star, z tych nasion znalazlem duzo phenos

664IMG_3031-med.jpg

i na koniec dirty harry, trawka o zapachu owocowym. tesz znalazlem pare innych phenos. jedne so wysokie inne niskie . troche jak widac za duzo azotu co teras mnie opuzni z kwitnieniem. za 10 dni powinne byc gotowe.

664IMG_3030-med.jpg

664IMG_3015-med.jpg

664IMG_3017-med.jpg

peace

Uo-Kai

New member
update

update

Update ogrodka - 4x Cinnamon FS
4 tyg 18/6 i 1,5 tyg 12/12

Bonusowy NL pokazal jajca i zostal wykastrowany, dwa planty troche za dlugo byly w malych doniczkach i skutek widac na fotkach, za pozno tez wrzucilem fabryke co2 ale najwazniejsze ze teraz rosna jak na drozdzach (z butli co2 oczywiscie :rasta:)

Pozdro

HC wygladajac zajebi... !! :D
masakra poprostu.... Gdybym tam wpadl do twojego grow roma to bym chyba spadł w zwrazenia :D naprawde pięknie :D
I tak zywiczka.. <mniam> :D
pozdro peace

Latest posts

Latest posts