What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

obczaje tego Tor'a. THX
Jestem przezorny dlatego pierd*** te haszyki i trawki, a po za tym to tam jest zbyt wiele klepaczy zasłyszanych bzdur, i piszących teoretyków których praktyka ogranicza się do kupienia osiedlowej sztuki.
To że serwer leży po za rozpiętością skrzydeł Orła znaczy że nie ma możliwości przypału ?

Z innej beczki:
Niech KOV zrobi porządek z "polish strain guide "
Ja proponuje usunąć też post Budd z tego tematu który w sumie jest znikomym opisem ( pisałem priva o to żeby go wzogacił - bez odzewu) gdyż zaniża poziom tego tematu a przydałoby się trzymać fason.
Ponawiam też apel h9tric'a żeby tego roczni Autowcy wrzucili opisy swoich dam.
Pozdro

bogusik2

Member
HC takie fotki oglada sie rownie przyjenmnie to dotowe do ściecia topy :D
Polscy outdorowcy naprawde pokazali w tym roku co moga :D mi moze tez za roczek sie uda cos osiagnac hehe
Nawiązujac do ostatniego mojego postu.. ziolko out, które właśnie pale jest zdecydowanie mocniejsze niż GF, C99 i kilku innych odmianek które mam z indora..
Ma dużo przyjemniejszy smak, zapasch, idealna konsystencje i lol ogólnie nie moge wyjśc z podziwu :) Coś dla przybliżenia tego świetnego ziolka :) .. pzdr

12128blunt.JPG

12128blunt_2_-med.JPG

Ganja Smile

Active member
Chłopaki mam pytanko na Ice zobaczylem jakis tydzien temu wloski i wiem juz na 100% ze to laska dzis zrobilem maly eksperyment powiedzcie mi jak potrzymam ja jeszcze tydzien na vegu zrobi sie herma?

xy1

Member
@VADER - Moim zdaniem to nie przenawożenie tylko przypalenie od lampy tym bardziej że sam pisałeś że niedawno ci ostro poszły w górę!
@Bogusik - udało Ci się pozbyć przędziorków z C99???

1337grower

Active member
!

!

Nie chce w prawdzie poruszac tego tematu tutaj ale nie mam wyjscia , GanJah moglbys nas wszystkich oswiecic i rozwinac swoja mysl ? jaka jest ta duza mozliwosc? co haker z polskiej policji wlamujacy sie do logow serwera ktory stoi w niderlandzie?:D wyciagajacy tysiace adresow ip, czy o co chodzi nie rozumie? ktos juz gdzies tutaj napisal , nie pier*** glupot bo zaniedlugo nikt tutaj zdjec nie bedzie wrzucal bo kliny dlo glowy ludzia tylko wypierd*** takim czyms:)) oczywiscie moge nie miec racji :D rozwin swoja mysl prosze albo zamilknij:D Jestes przezorny . okej badz sobie ale do polki sie nic nei dzieje ,zadnego przypalu nie bylo ,zadnych aresztowan przez to forum to nie mów głupot opierajacych sie na twojej paranoji i nie rozsiewaj tej paranoji:D napisales ,ze pier*** te polskie strony , zgoda , jak najbardziej sie z tym zgadzam ,ze tak moze byc przypal , tak TUTAJ tez moze byc,,,ale musialo by byc jak wyzej napisalem:D a takie cos jest smieszne i nie mozliwe :D uwierz mi , nie w tym kraju:D pozatym te wszystkie dane na tym serwerze sa maja zabezpieczenia,sa szyfrowane , prowadza to solidni ludzie ktorzy sa w 100% oddani uprawie i MARRI i legalizacji i wolnosci i zdaja sobie sprawe z tego co robia bez obrazy oczywiscie ,w zaden sposob nie chce ci ublizyc:Dprzepraszam za chaotyczna wypowiedz spiesze sie:Di to tylko moje zdanie :D mysle sie , no to slucham:D jesli uznacie moj post za niestosowny tutaj prosze o jego usuniecie :p
Zeby nie bylo off topik:D piekny joint bogusik:D

Last edited:
C

Ca2

B2 zacny gibgibon ;D sam mixuje w identyczny sposób...choć lepiej mixować totalnie zawartość bo od połowy blant smakuje paskudnie przez dym, który przechodzi przez jego całą zawartość. A jak wiadomo...opalana rura nie smakuje dobrze... a gwizdek gibla to jeden ch... z opałką.
HC działasz działasz!

Mi narazie pozostaje pozbyć się wszystkiego badziewia z out do ostatniej kruszynki. Później pomyśle czy warto odpalić indoor.

VADER

Member
xy1 said:
@VADER - Moim zdaniem to nie przenawożenie tylko przypalenie od lampy tym bardziej że sam pisałeś że niedawno ci ostro poszły w górę!

Nie ,ze poszly ostro w gore tylko dostaly kopa, hps jest 30 albo i wiecej cm nad nimi wiec napewno nie sa przypalone, zreszta wtedy by sie suszyly od gory a nie w roznych miejscach plamki.

G

Guest

1337growern-
masz racje- trochę chaotyczna jest Twoja wypowiedz, nie wiem czy masz do mnie pretensje czy GanJah.
Ja jestem przezorny i sie tylko pytam o możliwośc przypału a nie strasze ludzi.
Zgadzam sie z Tobą że jeśli GanJah skoro powiedzial A to niech powie B bo inaczej to tylko jest jego bezsensowny post wprowadzajacy niepotrzebne zaniepokojenie jesli nie ma na to dowodow.

bogusik2

Member
@xy1 - udało sie, i nawet zdeterminowałęm powód niepowodzeń..
Zawsze jakaś rioslinka wymykała sie opryskowi (i mowie tu o jednej, małęj, odseparowanej sztuce..) i tam własnie pozostawały przedziorki, ktore przy pierwszej okazji znowu probowały sił z poprzednio leczonymi plantami..
Polecam 2 opryski Omite40 w odstępie 3-4dni...
Hehe widze ze wszystkim spodobał sie blant wypalony za zdrowie naszego kolegi ;D
To wrozy 100 lat palenia hehehe
@1337 no ja tez jestem przeciwko takim paranojom xD Takie zatrzymania to po prostu kwestia przypadku.. inaczej słyszałoby sie o masowych zatrzymaniach a TVN robiłby z tego wielka sensacje.. Ja jestem zalogowany otwarcie na kazdym forum polskojęzycznym jakie jest i jak na razie wszystko jest ok ^ _ ^
Hahaha jakby ktoś na mnie polował to teraz sobie wyobrażam co by poczuł jak napisałem ze przerwe robie z indorkiem :D xD
Spoko spoko panie psie :D Postanowiłem zostawić sobie lil experymencik :)
"Donica SoG-Sativa" - troche kloników GF i C99 posadzonych od tak niedawno w donicy 20l :D Pomyślałęm ze dam im fobry start z HPSem a dokwitna sobie pod świetlóweczkami hehe :) Powinno być ciekawie.
Ca2 to glownie przez Ciebie :D hehe tez chciałęm sprobowac czegoś trudniejszego :)
pzdr

orangin

Member
Panowie, nie wiem jak Wy, ale ja po rejestracji przeczytalem sobie ten http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=279 temat, i jezeli radza, zeby uzywac proxy, to z ochota to czynie:
Skip said:
Privacy Statement

Any personal information submitted privately to ICMag will be kept confidential and not given out to any other organization or entity, and we will fight any attempts to get that info. We are committed to your privacy and have no interest in marketing or disseminating personal information.

Any personal information entered onto the website for public view (in forums, galleries, etc.) such as names and e-mail addresses will obviously not remain private. There is NO REQUIREMENT for personal information to participate in these sections of the site, except for an email address, which can be kept private (see option in your profile). Entry of such information is at the poster's discretion. We recommend if you want to retain your privacy that you not enter such personal information. We have no control over who views this website, so just assume that "Big Brother" is watching!

If you are concerned about your privacy (and you should), we suggest you visit the PGP site, where you can download the latest encryption software to protect you and your correspondence from intrusion by even the most sophisticated systems! We also recommend using proxy servers to shield your true location and Internet IP#.

PLAY IT SAFE!

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Nie ma zadnych powodow do obaw, przede wszystkim serwer Icmagu jest w Holandii i policja nie wejdzie na niego bo nie ma takiej mozliwosci. Admin Icmagu bardzo powaznie podchodzi do kwestii naszego wspolnego bezpieczenstwa. Jezeli pies sprobuje zhakowac serwer, to po pierwsze to sie nie uda a po drugie nawet gdyby sie udalo to nie uzyska adresow ip bo Icmag co prawda loguje ip ale tylko w chwili logowania uzytkownika, potem ip wygasa w vbulletinie.

Zreszta o ile sie nie myle hakowanie jest dzialaniem bezprawnym o ile nie ma nakazu prokuratorskiego, a jezeli takowy juz jest to znaczy ze delikwent jest juz i tak ugotowany w akcji zupelnie nie zwiazanej z internetem tylko lokalnym przypalem i nie ma potrzeby odnosic sie do anonimowego forum marihuanowego.

Nigdy i na zadnym forum nie spotkalem sie z wiarygodna informacja o namierzeniu hodowcy poprzez forum. I to powinno wystarczec jako uspokojenie niespokojnych.

Tak wiec polecam koniec offtopowania, tylko postowanie i zamieszczanie wszystkich tych pieknych zielonych fotek!

pozdr, kov

G

Guest

hehehe... kov ma racje ;D

22188HPIM6525.jpg

22188HPIM6528.jpg

22188HPIM6526.jpg

Cholernie male te topki i do tego niedoszly, ale i tak jest gites :)

greengirl

Active member
Witam wszystkich.

Przedstawiam parę fotek z zebranych przedwczoraj roślin. Niestety nie wszystkie rośliny doszły, ale tragedii nie ma.
Być może gdzieś jest tam WW od fisha, być może są też inne odmiany, których nazw niestety już nie pamiętam. Oto fotki:
Prawdopodobnie WW, trochę obrałem z liści:
4654ic11-med.jpg

4654ic8-med.jpg

A tutaj 2 panienki, także bardzo spóźnione. Odmiany różne, nieznane.
W duecie:
4654ic9-med.jpg

i osobno:
4654ic5-med.jpg

4654ic6-med.jpg

A to zbliżenia:
4654ic4-med.jpg

4654ic3-med.jpg

Z kolei tutaj roślina. która dopiero zaczyna kwitnienie - niestety nie było jej dane dożyć późnej starości. Zapach przepiękny:
4654ic10-med.jpg

Na koniec jakieś leszcze:
4654ic7-med.jpg

I stary samiec pilnujący roślin, znak nadchodzącej zimy:
4654ic12-med.jpg

Jakieś 100 km ode mnie pozostały na spocie rośliny zasadzone z pestek od HOT Cargo (White russian x afgani i inne)- mam nadzieję, że przetrwają - pojadę tam dopiero za półtora tygodnia. Ciekawe, czy zastaną jeszcze coś oprócz pleśni.

pozdro dla wszystkich rolników, Bogusik ciekaw jestem jak ci wyjdzie ten SOG.

greengirl

4654ic111.jpg

hodowca85

Member
Ganja Smile said:
Ci co byli na OG wiedza ze sa bezpieczni :)
a wracajac do mojego postu moze mi ktos pomoc? Chyba ze nie wiecie...

Ludzie TU piszący(przynajmniej niektórzy) wiedzą naprawdę baardzo dużo...
i nie śmiej nawet podwarzać tych argumentów "że ktoś nie wie" czy coś...
bo - TU pośród innymi-spotyka się prawdziwa "śmietanka towarzyska"...
tylko ,że niektórym się niechce poprostu odpowiadać na tak banalne pytania...
i TY sie szczycisz ze byłes na OG?! heh...
Powiedz czemu myślisz ,ze ma Ci sie zrobić Hermafrodyta?
Tylko dlatego ,ze zobaczyłeś preflowery na wegu?? No coś ty.....
Jak nie kombinowałeś nic z fotoperiodem to mozesz se ją trzymać ile chcesz -bo ona ma ciągle veg! ,mimo tych preflowerów -to normalne zjawisko
,a jak już przełączysz jej na 12/12 to dopiero wtedy bedzie flo....i jak byś teraz zmienił spowrotem swiatło na veg. to mozesz (ale niekoniecznie)
spodziewać sie hermów...

dobra koniec.
Pamitajcie ,ze KOV..szef wszystkich szefow ma ZAWSZE RACJE i dlatego sluchac sie GO!:rasta: Ja tam bede grzeczny i poslucham.

Nie wiem jak Wy ,ale ja prawie wszystko już pozakręcałem w słoiki…hehe
tylko zostało mi jeszcze troszeczke Orange Budów i Grapefruitów do zakręcenia…..bo juz kur..... nie mam sily...
:headbange

za zaslonka grapefruicik sie jeszcze suszy...

,a tu jeszcze na sam koniec topek GF ,ktory zaraz skonsumuje....mniam

POZDRO !

p.s. ...aaa zapomnialem dodac - Ci co czekaja na raporty w pl.S.G. z outa moga byc spokojni...niedlugo beda... przynajmniej moje!