What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

D

DepczacyRobaki

Pozdro dla tatusia od mamusiek.Jeszcze raz wielkie dzieki!
tatus c99 F2
mamunie
ES

HH

out u mnie zakonczony w 100% fotek niestety nie ma tak duzo pracy bylo ze nawet sily juz na fotki nie mialem :canabis:
POZDRO!

Wilk

Member
Witam was przyjaciele
Ciesze się że prawie cały harvest mam już za sobą, roboty było tyle że zasypiałem z nożyczkami w ręku :D Na dworze zostało kilka NL, EMxHHxNL oraz jedna WW, która pieknie sobie radzi z tymi przymrozkami w nocy.
Niestety straciłem prawie wszystkie fotki z harvestu przez przypadek naciskając w aparacie USUŃ WSZYSTKO :bashhead: Nudząc się zrobiłem mały bukiecik :rasta:

@Kov, uchyl coś więcej rąbka tajemnicy twojego grow. Pikna ta C99 :yummy:

Pożniej wrzuce reszte fotek

Pozdro wilk :joint:

bogusik2

Member
Azzzz kocham takie fotki z indoora :) czy będzie nietaktem jezeli poprosze o wiecej :D <zachłanny na pixele>
LDV, Depczacy, WILK! szkoda ze nie ma fotek bo zawojowałyby swiat :)
Te ktore wstawiliście i tak sa zajebiste :D wielki szacun i smacznego :)
Sairu przynosisz nadzieje na lepsze jutro hehe :)
Hahaha no coś niesamowitego :D Patrze na IC a tu 599 postów :D Patrze na nazwy fotek które dziś zrobiłem.. jedna DSCN5999 :D LoL zaraz poszukam moze jeszcze coś z 59 znajde ^_^ P.S. dopiero niedawno zaczolem przypalac poranne bobki wiec to nie jakis zwid po mocnym zielu ;D hehehe (...chyba?)

A wiec.. (fotka 5999 była moja sunia, ktora zgłosze do konkursu Halloween hahaha) pzdr
12128B3N71-med.JPG
12128Purple_Peace.JPG

Last edited:
G

Guest

Wilk said:
Witam was przyjaciele
Ciesze się że prawie cały harvest mam już za sobą, roboty było tyle że zasypiałem z nożyczkami w ręku :D Na dworze zostało kilka NL, EMxHHxNL oraz jedna WW, która pieknie sobie radzi z tymi przymrozkami w nocy.
Niestety straciłem prawie wszystkie fotki z harvestu przez przypadek naciskając w aparacie USUŃ WSZYSTKO :bashhead: Nudząc się zrobiłem mały bukiecik :rasta:

@Kov, uchyl coś więcej rąbka tajemnicy twojego grow. Pikna ta C99 :yummy:

Pożniej wrzuce reszte fotek

:wave:

Kolego tu masz link co i jak ... pokombinuj bo szkoda tych zdjec :D

http://www.agavk.p9.pl/strony/foto_smart.php

Wilk

Member
sairu said:
wilk. mozesz odzyskac fotki o ile nie zapelniles karty po kasacji. uzyj nawet easy recovery
dzięki chłopaki za pomoc ale raczej będzie lipa z tymi fotkami, ponieważ w tamten weekend pożyczyłem kumplowi aparat na urodziny i sam później mi powiedział że wypstrykał całą karte :bashhead: ale jak dorwe czytnik kart to sprawdze, może jednak coś się zachowało.
A tu foteczki z ostatniego najmniejszego spota ale za to bardzo urokliwego hehe Rosły tam 4 NL od P. i 1 Cal. Orange Bud z jakiegoś holenderskiego coffeeshopu od znajomego. Niestety rośliny chwyciła pleśń po dłuższej nieobecności. Z rana gdy tam dotarłem był jeszcze spory mrozik :yoinks:
NL

NL #2

NL #3

NL #4

EMxHHxNL

COB

E:No narazie to tyle hehe jutro wrzuce reszte fotek tych ścietych kzacków które obecnie się suszą a inne leżakują już w słoikach :smoke:

Last edited:

adehadee

Member
Ładnie chłopaki Wam wyrosło :) U mnie ogólnie lipa... Większość roślin znikneła... Zdążyłem tylko zebrać maroca i p#1 z jednego spota wyszło mało ale jakość nieziemska... szczególnie maroc:) Jak co roku przybyło doświadczenia... Zawiodłem się na znajomym który prawdopodobnie mnie opierdolił... no ale żyjemy dalej i do następnego out :)

Pozdrawiam adehade

Zathir

Member
Witajcie.
W tym roku (a jest to moj pierwszy sezon) wysadzilem na outa: 3x Easy Sativa(Female Seeds), 1x Maroc(Female Seeds), 5x Purple Power(Female Seeds), 1x Durban, 2 P#1(gratisy z MMM ;p) + kolny wysadzone miedzy lipcem a sierpniem: Vortex, Hells Angel,WW, Durban i P#1 oraz 7 Lowryderów :D. Do nawożenia stosowałem przedsiewnie dolomitu a w trakcie uprawy saletry amonowej plynnego nawozu do kwitnocych 10-5-5 o ile mnie pamiec
nie myli oraz biohumusa.

Lowryder
Data wysadzenia na out: 22.06.2007
Data zbiorów: 09.08.2007
Nasiona: Joint Doctors z cannabis.fr
Zbiór: okolo 18g z 5 roslin
Moc: 8/10 powoli wchodząca z czasem zwiększająca sie faza utrzymujaca sie przez dlugi czas.

30389IMG_8429-med.JPG

30389IMG_8428-med.JPG

30389IMG_8401-med.JPG

30389IMG_8400-med.JPG

Na 11 pestek które dostalem wykiełkowalo 9, jedna roslinka padla odrazy na poczatku, jedna oddalem wiec na outa wysadzilem 7 sześcio centymetrowych lowryderków. 2 okazaly sie meskie a z reszty zebralem o ile dobrze pamietam 18g.

Maroc
Data wysadzenia na out: 31.05.2007
Data zbiorów: 11.09.2007
Nasiona: Female Seeds
Wysokość: 210cm
Zbiór: 85g
Moc: 7/10

11 dni przed zbiorami...
30389IMG_7195-med.JPG

14 sierpnia:
30389IMG_6801-med.JPG

Maroc rósl na moim najlepszym spocie, niestety z 5 kolejnych dniach deszczu na poczatku wrzesnia topy zaczely gnic co wymusiło wczesniejsze zbiory.

Niestety nie posiadam pózniejszych fotek ani zdjec innych kwitnacych roslin :<. Easy Sativy z 3 krzaków (jeden ladny a dwa conajmniej srednie) zebralem +/- 100g, z Purple Power rowniez cos kolo tego, z Durbana okolo 60g a z klonów srednio po 10g z roslinki.

A oto co mozna znalesc idac na spota:
30389IMG_8455-med.JPG

30389IMG_8456-med.JPG

Narobilem w tym roku bardzo wiele błedów w uprawie, mam nadzieje ze w przyszlym roku pojdzie mi znacznie lepiej z doswiadczeniem jakie mam ;p Teraz czas na projekt indoor z którego fotki beda niedlugo.
Pozdrawiam :rasta:
Zathir

Last edited:

Wilk

Member
Zapodaje ostatnie fotki suszących się obecnie krzaków z mojej miejscówy. Rosły tam 3 damulki od P. Dwóm brakowało jeszcze ze 2 tyg ale i tak jest dobrze. Szkoda bo pomieszały się topki i teraz nie wiem które są które :bashhead:
Po raz kolejny miałem wtedy problem z aparatem (czasem nie łapie ostrości i nie chce zrobić zdjęcia albo wychodzą pomazańce, huj wi o co chodzi :puppydoge

heh, jedna fota się zachowała z harvestu :rasta: Ekwipunek przyniesiony ze spota po dwóch kursach :D oj bylo roboty :rasta:

Wilk

Member
heh, jakaś taka cisza zapadła :muahaha: Wszyscy chyba teraz testuja swoje wyroby :D Smacznego wam życze :joint:
Cześć fotek jest z przed paru dni a cześć z dzisiejszej akcji ŻNIWA. Nie ma sensu dłuzej czekac bo i tak kwiatki nic juz nie puchną. Pod nóż poszły dzisiaj 4 nieznane odmiany i 1 WW(gratis z c.fr.pl).
Ta panienka ma piekne ubarwienie ale słabe zagęszczenie, hehe, bardzo słabo jest nabita, można powiedzieć że prawie same liście.

Te dwie troszke lepiej nabite ale żada rewela

A to była moja kochana sativka, dalej nie ma zamiaru zacząć kwitnąć, teraz nadaje sie juz tylko na makumbe,hehe

Z tych 5 ostatnich najlepiej radziła sobie WW. Duzo jej jeszcze brakowało ale mysle że i tak mnie pozytywnie zaskoczy :D

Na dworze rośną jeszcze 2 niedobitki z czego będzie może 10g. Tak więc żniwa są juz praktycznie zakończone :rasta:

NEO-ANGIN

Member
@Wilkuu: szkoda tej sativki bardzo ladnie wyglada...mi w tym roku sativa bardzo szybko zaczela kwitnac i chyba najszybciej ze wszystkich i najszybciej doszla. Makumba z tej rosliny powinna ladnie poskladac i to nietylko Ciebie...smacznego !:D :wave:

Lewar

Member
siema panowie :)

oj dawno dawno tutaj nic nie pisalem, czytac tez niewiele czytalem wiec nie jestem na bierzaco
out skonczylem z 2 krzakami ok. 100g, wiec jak na out z przypadku w dodatku partyzantka wyszlo calkiem niezle :)
z boksa wyszlo podobnie, C99 mnie urzekla.

a u was co slychac, ruszacie z czyms na zime, macie jakies fajne geny u siebie? szukam czegos ciekawego ale fs wyda pestki dopiero na zime i musze znalesc alternatywe.

czekam na odpowiedz

pozdrawiam

cheech and bong

Active member
bogusik zaczynasz tu urastac na faworyta i slusznie piekne zdjecia nam tu pokazujesz
mozesz napisac dokladna nazwe tej odmiany z purpurką? bo ze skrotow nie moge rozczytac wyglada na cos konkretnego, cos jak potent purple

co to?
B3N7 x Erd/PurT
a moze wlasnie to jest pelna nazwa?
mialem troche nasion od esbe w zaszlym roku niestety wszystkie zginely przez zalanie spota niestety

Last edited:

bogusik2

Member
Cheech hehe miło to słyszeć :D ale jak juz nazywasz mnie faworytem to dodaj "klasy juniorów" hehehe ;) Wiekszość z Was wiec odemnie wiecej i ma duzo wieksze doświadczenie :)
(pamietam Twojego nieziemskiego Big Buda i jego kolorki ^ ^ )
W sumie nie walczymy o chwałe dla siebie tylko dla naszej Polski :D
Odmianka to: B3N7 x [Erdbeer x Purpurea Ticinesis] :)
Doktorze super fotki :D Te słoiczki kojarza mi sie z domkiem babuni gdzie zawsze w spiżarni czeka cos dobrego :D pzdr

Last edited:

LDV

Active member
I take you to the ganja shop... tu tururu :D

dobrze znowu widziec tutaj słoiki pełne materiału :D

Last edited:
G

Guest

...dzieki :joint: bogus na Twoje rowniez przyjemnie sie patrzy ale i tak nic nie przebije zrobionych przez Ciebie mini blantow z C99 lol

T44 400W

1007146ri3.jpg
1007169wa3.jpg
1007165fh2.jpg