What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

bogusik2

Member
No to skoro mamy nowe perspektywy cieszmy sie :D i dbajmy o własna przyszłość..
Azzzz super planty :D jak takie w hooj grube kije bejsbolowe :D
Kov albo pokaż wiecej albo smaku nie rob hyhy :spank: teraz bede domyslał sie jak moze całosc wygladac :badday: moze skrocisz nasze męki? :D
Chyba mało kto sie przejol tym co Cadriel napisał o konkursiku.. a madrych trzeba słuchac, szczególnie kiedy juz udowodnili swoje racje :D (i to jak hehe gratulacje wygranej Cadriel :D)
PS. co myslicie o moich fotkach about halloween? xD
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=70002&page=1
Skoro nie kusza was nagrody to moze to.. dla zwyciezcy dożuce coś na piwo xD... pzdr
121285z_.JPG

Last edited:
G

Guest

zielaki

zielaki

hej, siemanko, dawno sie z wami nie pisałem hehe,
rosła 1 roslina na out jakis miesiąc temu postawiona pod 400w HPS,
doszła pieknie, odmianka White Rino, smród niesamowity to samo co White Widow masakra, roslina zrobiona całkowicie natural no może małe wspomaganie PK 13-14 ale to wiadomka, ponizej foto, pozdrawiam :)))) :rasta:

Last edited:

bogusik2

Member
@topganja ja tez takie przesadzenia robiłem..(z outdora pod lampy) ale... o_O :respect: przepiękne White Rhino..
Odemnie do tej piateki coby łyso nie było :) hehe pzdr

12128c99_1_.JPG

12128c99.JPG

Last edited:

VADER

Member
Mam problem z plantami ostatnio ;/ wyglada to dosc powaznie. Chyba przedawkowanie nawozow ale nie jestem pewien czy to i czego. Sa na 1 dniu flo nawozy ktore stosowalem na weg i jeszcze teraz kilka dni to- Biohumus forte, saletra amonowa i potasowa. Zdjecie robione pod hps wiec troche kiepskie. Te plamy sa zolto-niebieskie. Prosze o szybko pomoc.
111511.jpg

111512-thumb.jpg

Last edited:
G

gelowas

Slaw mial przypal przez neta? to ja juz pierdole wrzucac jakies fotki, z drugiej strony w tym roku tez malo co pstrykalem...podsumowanie sezonu:
nasadzilem zbyt poznych odmian liczac, ze przy warunkach identycznych jak w zeszlym roku rownie elegancko dojda...niestety zabraklo poprawki na pogode (teraz zdecydowanie mniej sprzyjajaca). W rezultacie w pelni gotowe do sciecia byly tylko Maroc i NL by Kobaia. C99 (wyszlo sporo bo krzaki 2,5m), Vortex, Black Russian, Blubonic, Killer Queen X Fruit Bowl, Erdbeer x Purpurea (mial to byc zdaje sie wczesny cross, hmm?) potrzebowaly jeszcze dluzszego czasu. Co nieco palonka mimo wszystko wyszlo, wystarczy na jakies 2-3 lata racjonalnego gospodarowania :D
Out straszna lipa, nie wiem czy wiecej bede sie w to bawil, duze ryzyko, ze ktos wypierdoli rosliny, duzo zalezy od pogody i wielu innych czynnikow, przeczekam chyba nastepny sezon i kozak indoorka pierdolne.

Cardiel, pozdro ziooom, pamietamy bardzo dobrze, kto zajal w zeszlym roku miejsce na podium w Halloween, hehe.

TopTop, Bogus, tradycyjnie dobrze dajecie

hodowca85, dobre laski na fotkach, szczegolnia ta w stringach naaaaah :D

Urban, oj widze, ze sporo nowych odmianek przetestujemy w tym roku

Dr.Greenthu, pieknie ci sie susza

cheech and bong

Active member
vader
ladnie pojechales z nawozami
saletra???
to sie stosuje w rolnictwie, a nie w domowych uprawach konopek takie radykalne nawozy moim zdaniem sa nam niepotrzebne na prawde nie jest tak ze im wiecej sypniesz nawozu tym bedzie lepiej jak widac czasem mozna pogorszyc sprawe a nawet zabic rosliny. powtarzalem juz nie raz i mysle ze wielu sie z mna zgodzi ze jesli uprawia sie w dobrej ziemi kwiatowej to tak intnsywne nawozenie mija sie z celem roslina ma ograniczone mozliwosci przyswajania substancji, a do tego nadmiar jednych blokuje przyswajanie innych.
moim zdaniem jesli weg trwa miesiac to W ZUPELNOSCI WYSTARCZY PODLAC 2 RAZY BIOHUMUSEM W DAWCE 2 RAZY WYZSZEJ NIZ ZALCANA NA BUTLCE, A PIERWSZE NAWOZENIE NIE POWINNO BYC WCZESNIEJ NIZ 2 TYGODNIE OD POSADZENIA A NAJLEPIEJ W 3 TYGODNIU. PODCZAS FLO TEZ NIE MA CO SZALEC ZE 2-3 RAZY JAKIMS NAWOZEM TYPU PLANTON K W DAWCE NIECO WYZSZEJ NIZ ZALECA PRODUCENT. JESTEM NA 100% PEWIEN ZE ROSLINY NIE UROSNA NIC GORSZE NIZ TE KTORE SA PODLEWANE JAKIMIS TERRA FLORES ITP. TAK NA PRAWDE TO JEST PRZEREKLAMOWANE I W LADNYCH BUTLKACH NIE DAWAJCIE SIE NA TO NABIERAC CHYBA ZE LUBICIE SWOIM ROSLINKOM LAC DROGI NAWOZ. JA SWOIM LUBIE LAC TANI :) NIGDY NIE NARZEKALY

BOGUSIK
az slinka cieknie piekny topiszon

uwielbiam white rhino i na pewno nie przesadzasz ze smrodzikiem oj smierdzi ta indyja konkretnie. a kopie jak młot ;]

Last edited:

darek1917

Member
witam
Dzisiaj skosiłem zamalxskunk special od femaleseeds.
Jak na haze w naszym klimacie to całkiem bobrze??

Last edited:

hodowca85

Member
szynka ,kurczak, oliwki, ogorek kisz. cebula ,2x ser

gelowas said:
Slaw mial przypal przez neta? to ja juz pierdole wrzucac jakies fotki, z drugiej strony w tym roku tez malo co pstrykalem...

Rozmawiałem ze slawem przed zlikwidowaniem konta i oznajmiam wam ,ze Sław czuje sie świetnie.skasował konto bo się poprostu chłopak boi-kolege mu zamknęli...i nie chce mieć przypału.a wy nie robcie niepotrzebnych plotek ze jakieś coś przez Internet czy coś bo to jest nikomu do szczescia nie potrzebne, I nie shizujcie tak wszyscy ,bo już niedługo to nikt TU nie bedzie już fotek zamieszczał.hehehehh...
ahhh ta jesień co też ona z ludzmi robi? .. :bashhead:
NIE DEPRESOWAC TYLKO RELAXOWAC się proszę !
Pozdro!

p.s. u mnie schnie …
OBe:

g1enek

Member
ja pierdole, ile palenia....

a u mnie tez mialo byc tak pieknie , eh . :(

Gratulacje chlopaszki , przezajebiste planciory ;) oraz gratulacje za N-I-E--P-R-Z-Y-P-A-L-O-W-E miejscowki. pozdro

bogusik2

Member
Panowie a ja pale własnie KOMxNL ze wspaniałego simpla od wspaniałego kolegi z IC - jezeli chcesz przyznaj sie bo ku*** jest do czego :D
Sorka za opźnienia z paczkami ale pluje płucami (przeziebione zapalenie) - lol juz nawet buszki musze nosem ciagnać hehe bo gardło od kaszlu zryte okrutnie ;/
A wiec... (chwilka jeszcze jeden buszek tej dobroci :D)... ziolko juz po pierwszym buszku wlazło mi na głowe jak rozwydrzone dziecko super niani xD
I nie chce zejść!!! hehehe nie musze czesto dopalać, ustały bóle związane z kaszlem, ogólnie czuje sie swietnie :D Nadal kaszle ale jest bardzo ok ;p
Ziolko na moje obolałe wnętrza płuc przeswietne :D
Nie wiem jaki curring ziomuś na tym zastosowałęs ale jest super :D
Zapach ogólnie po otwporzeniu paczki jebnoł mnie w twarz jak laska która czekała w deszczu tą godzinke za długo xD hyhyhy
A w środku? LOOOOOL takiego czegoś nie widoje sie poza granicami Holandii :D
Zapach, kolory smak!!! Po prostu cos do czego samemu chciałbym kiedys dobrnąć :)
Wielki :respect: za to ziolko... BARDZO WIELKI :D

E: Własnie sprobowałem ICE :D i wow xD Bardzo podobne w konstrukcji, konsystencji, smaku i zapachu do NLxIce ktorego miałem keidys przyjemnosc palić (dzieki k.;*) - MASAKRATOR :D dym leciutki prawie nie czuć go w płucach.. od razu po pierwszym buszku czuć jak fala przyjemnosci, wrecz nadto przyjemnosci :D ogrania mozg :D niesamowite przeżycia z takim ziolkiem :D teskniłem za dobrym stoned :D:D:D Dziekuje kolego ;D pzdr

Last edited:

VADER

Member
cheech and bong i GreenPoland, wielkie dzieki za odpowiedz.
Nawozy byly polecane na weg przez uzytkownika IC w temacie Nawozy/Podloza. Dawalem saletry od miesiaca okolo i bylo ok. DOstaly kopa, byly bardzo zdrowe. Dopiero teraz zaczelo sie tak dziac.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hej koledzy no chyba czy napewno pobiliscie wszystkie rekordy naszego forum,hehe tyle zielska to nawet growforum niewidzialo,hehe jestescie #1,hehe

sorry ze malo tu ostatnio jestem i malo photos zrobilem z outdoor.tak to szybko sie skaczylo ze teras szkoda,hehe

no to tszeba dzialac z indoorkiem teraz wiecej. jak jusz mowilem wczesniej ze bende robil nasiona w zime. jak zawsze normalne kszyzowki tych lepszych obywateli,hehe

mam wiele rodzaji i wiele pracy,hehe
doszlo troche fajnych nasion
jedne co jestem bardzo niecierpliwy z, to super silver haze od mr.nice
jusz mamy je na vegu
niestety zadne z shark shock mi niewykielkowaly,takze tego niezobaczymy.
co jeszcze ostatnio byla mala zadyma u crazy composer gdzie bylo spotkanie wielu ic members i dostalem nasiona od Grat3fulh3ad ,Rezdoga i joeshmoe.

takze wybory na nasionka sie powieksza,hehe
bedziiemy pracowac z

joeshmoe - strawberry beast

Grat3fulh3ad - G33 bx f2 , MSS x SD ibl , Gumblebum

Rezdog - Double strawberry diesel , basic 5 kush , alpha diesel , ccd bx 1

takze jak widzicie mam pracy ponad uszy,hehe
ale jak sie to lubi to i praca w zabawe sie zamienia,hehe

tutaj daje pare photos z mojego nowego stanowiska pracy.
dwa pietrowa pulka z dwoma t5 lampami. 6 zarowek na maluchy i 8 zarowek dla ostrej vegetacji.
w bloomroom tesz sie wiele dzieje ,ale to jusz drugim razem pokaze,hehe

664IMG_4825-med.jpg

664IMG_4826-med.jpg

664IMG_4827-med.jpg

664IMG_4828-med.jpg

peace

Tonny

Member
HOT CARGO zapewne domyslasz sie ze wiekszosc tych plonów, rekordów to dzięki tobie...
Zeczywiscie jeszcze nie widziałem tyyylu pieknych zdjec,
i tych uśmiechów na waszych.... postach....

G

Guest

siema,
pytanie do rodaków mieszkających pod skrzydłami Orła Białego.
Używacie jakiś programów do ukrywania/przekierowania IP ??
To działa ?
Mój głeboko zakorzeniony orient wymaga żebym spytał przed umieszczeniem pstryków :)
Pozdro

Latest posts

Latest posts