What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

hodowca85

Member
grunwald said:
Hodowca, super Ci wyszły te grapefruity. Z resztą pozostałe rośliny też zajebiście. Czy Twoja BambataxErdPurT też pachnie pszczelim woskiem, miodem i czarnym bzem?

dzięki stary. no musze przyznać ,ze Bambata x Erd./Purp. T. ma naprawde niesamowity zapach...ja bym powiedział ,ze pachnie tak porzeczkowo-jagodowo-z lekką nutką zywicy brzozowej połączonej ze specyficznym zapachem THC takim jak dętki ze sklepu rowerowego...
hehehe.
Nidługo mam zamiar porobić troche wpisów w pl.strainguide co by inni popatrzeli co wybrać na przyszły rok :) :headbange

kempamc

Member
WITAJCIE

moze mi ktos pomoc?????

zapylony zostal prawdopodobnie LR

po ilu dniach od zapylenia nalerzy krzaczka sciac?? tak mniej wiecej 3-4tyg??

ma duze natezenie sloneczka i dobra wentylacje... 150w hps na 0.09m2

jakies specjalne mineraly nawozy podawac? jest na 19dniu od zapylenia

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ PO ILU DNIACH OD ZAPYLENIA NASIONA SA DOJRZALE

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam!!

U mnie tez out07 jest juz prawie zakonczony(zakrecony w sloiki) ,zostalo mi jeszcze kilka roslin i na dniach musze je sciac po pogoda juz kiepska jest..
Zostaly jeszcze 2xGFxM ktore maja grubo ponad 3m ale jeszcze im duzo brakuje(doszedl wam??) ,1xES .2xChurch ,2MAd Dogi i Duckfoot ktory tak jak mowiliscie nie ma szans u nas .. Dziekuje bardzo wszytkim za pestki ktore od was dostalem bo okazaly sie naprawde kozak ,duzo lepsze od tych kupnych..!! Ja mam tez w tym roku troche pestek bo zapylil mi sie Maroc i PurplePower albo EM lub MSxSH i troche innych.. Gratuluje i pozdrawiam wszytkich co sie udalo i tym co mieli mniej szczescia zycze powodzenia w przyszlym sezonie.. JA juz wczoraj zaczelem przygotowywac nowa miejscowke na przyszly sezon..

Purple Medicine

KOM x NL

EM x HH x NL

EM x CHEMO x HH x NL

EM x HH x NL

KOM

Passion Mix

cardiel

Member
hej kempamc :smile:

srednio po czterech tygodniach nasionka powinny byc dojzale :smile: Jednak sam musisz to stwierdzic. Nasionka powinny juz same wypadac z calyxow ( kwiatkow ), miec ladny brazowy kolorek, zreszta sam stwierdzisz

tutaj masz fotke zapylonych kwiatkow, juz widac nasionka, ale sa jeszcze zielone i nie dojzale tutaj potrzeba im jeszcze okolo dwoch tygodni

mam nadzieje, ze chociaz troche Tobie pomoglem

pozdr Cardiel :wave:

G

Guest

Oj! Bardzo ladne krzaczki macie! Mi niestety zupelnie nie doszlo, ale trzymac tego dluzej nie bylo sensu wiec scialem. Doszedlem do wniosku, ze poplenilem duzy blad wybierajac tak slabo naswietlona miejscowke, ale to byl dla mnie rok poswiecony zbieraniu doswiadczenia, wiec sadze, ze cala "kariera" jeszcze przede mna :D

22188HPIM6471.jpg

22188HPIM6481.jpg

22188HPIM6490.jpg

E: Wlasnie se jej testy robie (1 skret) :D zajebista smiechawa a pozniej typowe ale fajne stone...d :D I pomyslec ze to slaba(?) odmiana :D

pzdr! :wave:

Last edited:
V

vod

Ola muchachos! Eleganckie foteczki.
Będąc w Amsterdamie skusiłem się na Mexican Sativa od Sensi Seeds (tylko 22 euro :) ). Czy ktoś z was miał styczność z tą odmianą?

Poza tym znalazłem nasionko w Jamaican Outdoor za 5 euro/g z Dampkring. Wrzucam do wody i ciekaw jestem czy wykiełkuje.

franzPL

Member
czas na malutki update

a wiec tak w boxie nr1 caly czas myslałem ze to top44 a jednak porownujac zdjecia sadze ze jest to skunk b52 moglem sie pomylic a wiem ze sadziłem skunka :)
w boxie nr 2 scieta została juz WW od bogusika narazie sie suszy obecnie w boxie jest top444 ktory rowniez idzie na dniach pod noz

hps 400w flo 61 dni odmiana skunk b52 trening lst

hps 250W flo niewiem przyniosłem donice z dworku :) ale zdecydowanie mniej niz 61 dni
odmiana Top444 trening lst

szczyty skunk b52

top444 szczyty

Witam rodakow!

Wszystkim swietnie rosnie, jak porownuje do ubieglego roku to teraz jest o wiele lepiej, ale brakuje jednej osoby... pokuj dla sLAWa . Jestem w szoku, to wielka szkoda, buch za Ciebie :joint:

A u mnie juz koniec latania na spoty, wszystko zostalo sciete.
Ostatnie co zostalo to planty z pestek od hot cargo, pozdro!!

WhiteRussian x Afghani :

WhiteRussian x Afghani(fioletowe pheno) :

Bubleberry x Afghani :

Chwile przed scieciem :

WRxA juz ostro plesnial, 1/4 plonu juz sie nie nadawala do palenia. Do tego lodyga zaczela gnic od srodka, wyglada na to, ze poszlo od korzeni. Zielony WR i BxA jeszcze do siebie nie doszly, sporo im brakuje. Za to fiolet jest dojrzaly. Zielony WRxA po scieciu pachnial super owocowo, dla mnie identycznie jak jagody.

Tym samym outdoor 2007 dla mnie juz sie konczy. To byl dla mnie pierwszy outdoor. Ogolnie przelomowy rok, bo to pierwsze w zyciu, razem z PC-boxem, rosliny. I ten out, moge smialo powiedziec, jest jak najbardziej udany, zadnej rosliny skradzionej, ani zadnej zniszczonej(oprocz kilku do ktorych nie przykladalem zbytnij uwagi). Szkoda tych, ktorym skradziono, ale jest nauczka na nastepny rok :p Trzeba patrzec na to od tej dobrej strony hehe. Joint za wszystkich uprawiajacych :joint:

Pozdro i do nastepnego :headbange
:rasta:

Azzzzzz

Member
Veteran
Hej, pieknie jedziecie, z out'a same choineczki, z in'a bogusik, franz, sairu, divi ( tyle was ze nie miejcie za zle jak pomijam) tez pieknie. Ja pokoloruje fotkami scietego NL i reszta ferajny:

45 flo NL:

WYDxWR:

WRxA:

POZDR
:rasta:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
cisza wyborcza jeszcze trwa...

moze sie uda zebrac plony w troszke innej Polsce....

Gratulacje wszystkim kolorujacym ten thread, jeszcze nigdy nie widzialem tu tylu wypasionych szczytow, tyle zieleni i trichomow, Polska zaloga rulezzzz!!!!

Cos mi tam rosnie po cichu w boxie, roslinki od Hot'a, moja krzyzowka z Hot'a pestek i jedna C99 F2 z GN collection, okolo 5tyg flo, tak na zab zeby pare nowych rzeczy popalic.

pozdr, kov

G

Guest

Shaman Trip said:
... Doszedlem do wniosku, ze poplenilem duzy blad wybierajac tak slabo naswietlona miejscowke, ale to byl dla mnie rok poswiecony zbieraniu doswiadczenia, wiec sadze, ze cala "kariera" jeszcze przede mna :D
...:
Hey Shaman Trip :wave:
Też tak uważam. Kwiaty roślin sadzonych w cieniu są o wiele rzadsze od tych rosnących w mocnym słońcu. W tym roku posadziłem danish passiony w zacienionej miejscówce i wyszło mało sprzętu. Jakość myślę że niewiele gorsza jeśli gorsza lecz dużo mniej masy niż powinno być.

danish passion

kov said:
Hej Kov, nie wiem co Ci tam smacznego od Hota w szafce rośnie ale to zdjęcie jest zajebiste heheh

pozdro

P.S. Ej chłopaki, jak się pisze hej? hey? hej? :D:D:D
Jak się macie w V Rzeczypospolitej? :D

Last edited:

L&M

Member
uffffffff, panowie dobrze że PO zwyciężyło... , a tak w ogole to zagłosowałem na jakiegoś Van Der ....., więdz jakieś liberalne przepisy wprowadfzi co????, dla nie kumających to to był zapewne holender... papapappa zaaaaaaaaaaajebistych zbiorów!!!!! out sie zakonczyl wiedz wszyscy na bani zapewne, zwłaszcza po wyborach, ja vodke vale a dokładnie absoluty , nera