What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Wilk

Member
@dzięki nol :joint: Mam nadzieje że się wyrobi
Zamieszczam fotki pozostałych spotów :D Rosną na nich damki z pestek plantatora(pozdro ziomuś :joint: ) ale nie wiem co jest co :bashhead:

Na tym spocie są 4 damki. Swietnie sobie same dają rade. Przez ponad miesiąc nie była odwiedzana.

Na tej miejscówie rosną krzaki najmniejsze jakie wyszły w tym roku. Ale za to wszystkie już kwitną :yummy:

A tu rośnie moja ukochana sativka :rasta: Przed dogięciem wyrastała już ponad trzciny :yoinks:

Pozdro wilk :joint:

hodowca85

Member
A ja powolutku zbieram: siły i pestki, i wyskakuje z mega-pierdolnięciem na nastepny grow:

oto co dzis dostałem od Mastera (wieeeelkie dzieki przyjacielu:headbange pozdr.) :

a tu juz mega-wypas od innego zyczliwego kolegi z forum :

(rowniez bardzo cieplutko pozdrawiam)

Brakuje mi jeszcze tylko DD z Magus gen. i jedziemy dalej.
pozdro jaracze

tomato

Member
Veteran
ale zielono sie zrobilo :headbange
u mnie na oknie od ponad 2 tygodni stoi w wodzie meski NL. plan byl wiadomy- zebrac z niego pylek i poczestowac nim kilka dziewczecych pąków.
sprawa wydawala sie prosta, wiec polozylem dwie kartki papieru myslac o tym, ze jak juz tam cos spadnie to przesypie do pudelka. owszem, troche pylku sie zebralo, ale przy probie przesypania ta meska wydzielina poprostu jakos...znika. jedynym rozsadnym rozwiazaniem okazalo sie strzepywanie pylku prosto do pudelka. no i prosze, nie jest tego duzo, ale mam nadzieje ze jekies pestki beda :rasta:

i jeszcze male lamerskie pytanie:ile pestek mozna sie spodziewac po zapyleniu sredniej wielkosci kwiatka ??? :chin:

pozdro !!!

Last edited:
G

Guest

witam! :wave:
@hodowca85 pieknie sie zapowiada! :joint: Zycze wszelkiego powodzenia z nowym grow! Bedziemy z ciekawoscia sledzic co i jak sie rozwija bo zapowiada sie mega ciekawe show! :jump:

@tomato teraz pedzelek i do dziela! i beda seedy napewno bo pylku nie jest tak strasznie malo! cos pestek zbierzesz!do dziela! :)

Pozdrawiam!
:wave:

Last edited:

baltazar

Member
hi witam wszystkich po długiej przerwie w końcu zabieram się do roboty za niedługo będzie :joint: nowy temacik

:wave: pozdrawiam wszystkich z og :D

rastaman

Member
MAROC :rasta:

13900DSC01640.JPG

G

Guest

woooow !
alijah - jak otworzylem drugie foto na full to az z butow wyszkoczylem !
niezla kompozycja :rasta:

pozdros

G

Guest

:wave: Super sie zieleni w tym roku! Mysle ze niektorzy to na nawet przerosli swoje oczekiwania hehehe :D A ja wystawiam klona c99 b... na outa :D Klon jest malutki, ale jak jutro albo po jutrze wystawie na outa to mysle ze okolo 2 miechy bedzie odrobina dobrej sativki :D Wielki dzieki ziooo...m! Oprocz tego jeszcze mam 2 laski (1 na pewno, 2 na 90%) HH. Mysle ze juz niedlugo zaczna kwitnac i dostana fajnego kopa hehehe :D

Fotki za pare tygodni!

E.: Musze to dodac: male ale swoje hehehe :D

peace! :laughing:

Last edited:
szafa gra, ostatecznie będzie w niej 8 WW (klony z outdoorowej planty), trzy klony nie przeżyły jednego dnia mojego upojenia a oto dwa zdjęcia z wyżej wymienionych:

:wave:

C

Ca2

adrianmenyo: daj im PK bo kwitnąć się im chce a coniektóre już pokazują, że mało.
PanMarihuanek & Muczaczo: ładne in... kiedy zaczynacie kwitnienie ??

A

adrianmenyo

To moj 1 grow,

Dalem juz plantona kiedy robilem zdjecia dalem dosc dobrze, a po jakim czasie powtorzyc plantonem? Pozdro! <<< Ten worek sie juz konczy :rasta:

Muczaczo

Member
Ca2, u mnie już 4 dzień flow ;) . Mam ograniczoną wysokość szafki, ale w sumie mogłem je jeszcze troche potrzymać na wegu. Będe miał takie mniejsze krzaczki jak Twoje, ale bez treningu. Były natomiast wczesnie przycięte i fajne miniatury się porobiły. Nie mogę się doczekać, żeby spróbować tych smakołyków :D