What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

bogusik2

Member
Kempac.fajny.tatuażuk:)<cool>:D
Dzis.zrobiłem.mala.sesje.C99..
Ostrości.nie.zlapało.bo.cykałem.po.ciemku:)ale.podciaqnijmy.to.pod.artyzm.(lol?)

Nazwisko.to.samo...tyle.ze.moje.krzaczki.Dżordż.sie.nie.nazywaja:D

A.teraz.co.wam.powiem.to.wam.powiem,ale.wam.powiem...
C99.TO.TO.CO.CI-ICECIE.MIEĆ.W.SWOICI-I.OqRODACI-I!
Rewequje.sobie.2.najładniejsze.kloniki...coprawda.nie.wiem.czy.ic.uzyje,ale.szkoda.tracić.takie.qeny:)pzdr
P.S.tło.mowi.wam.ze.te.fotki.na.kacu.dzis.rano.robilem;p

capta

Member
ratujcie bo trace zdrowie wrrr..
(pisałem w indoor ale nikt nie odpowiada)

otóż mam taki problem, lampa (250W philips son-t pro) najpierw jest pomarańczowa a po czasie nagrzewa sie i jaśnieje dodatkowo cholernie grzeje sie balast i cała lampa, mam nie mały problem, wyczytałem ze sprawe moze załawic ponowne podpiecie kondensatora równolegle, dodam iż lampa jest podłaczona tak jak działała przedtem (to jest w garażu)

prosze o pomoc, pozdrawiam

LDV

Active member
@Anonim

Moim zdaniem to nie jest to konopia przemysłowa. Przemysłówki troche inaczej wyglądają.
Mi to bardziej wygląda jak na pryskane jakąś chemią w stylu Gibrescol Acid (w za duzym stezeniu) albo cos w tym stylu.
Jakaś sativa hehehe. Pokaż te zdjęcia wlascicielowi seed.pl i sie zapytaj o co kaman.

capta said:
najpierw jest pomarańczowa a po czasie nagrzewa sie i jaśnieje"

wszyscy tak maja. to normalne

TA skrzynka zawsze sie nagrzewa a "cholernie" nic mi nie mówi. Nie wiem co znaczy dla ciebie "cholernie" tak samo jak nie wiem co znaczy "lajcikowo" i "normalnie" więc staraj sie posługiwać bardziej uniwersalnymi określeniami.

@kempamc:

Straszna hujuwka. Mówiąc szczeże, gdybym zobaczył jakiegoś elo-ziomka z takim czymś na cycku to bym wyśmiał, wyśmiał i jeszcze raz wyśmiał a później śmiałbym się z tego i z tego kolesia do końca dnia. Nawet z lepszym rysunkiem wyglądałoby to wieśniacko. Jeśli chcesz sobie takie rzeczy robić to idz to studia tatuaży gdzie zrobią ci to profesionalnie i artystycznie. Teraz wyglądasz jak dzieciak 7lat - właśnie dla takich dzieciaków LPR chciało zdelegalizować znaczek taki...
Nie mam nic do ciebie ale weź mydełko, wode i to lepiej zmyj bo nic w tym fajnego moim zdaniem.

Pozdro

Last edited:

massiwo

Member
@alijah: dokladnie, mam tyklo 2 wentylatory z komputera, i cool tube, na szczescie moge uchylac drzwi i nikt mi nie buczy (stazi) ;) wlasnie czekam na wentylator 430m3/h i go zapodam jako wydmuchujacy z cool tuby i mam nadziej ze sie poprawi ;)
@bogusik: ale fajne krzaczory ;) ile ich masz tam w ogrodku swoim ? ja nastepnym razem chce dac na ilosc nie koniecznie jakosc oczywiscie ma byc dobry matex ;) gdzie bedziesz trzymal klony masz jakies pomieszczenie na gro ? tez sie zastanawiam czy nie pynkac kilku klonow ale nie mam gdzie ich trzymac..

pozdro
massiwo

C

Ca2

kempamc: to prawdziwy tatoo czy malowane pisaczkami? Mam nadzieje, że nie trwały normalny bo strasznie nieciekawy ten liść.

G

Guest

JEEEEST!!! :jump:

Panowie dzisiejsza wziyta na spocie zakonczyla sie sukcesem! :D Wprawdzie nie 100 procentowym bo na pierwszym spocie z noname nic nie zastalem ( Daj Im Wieczny Odpoczynek Panie! :D ), ale na drugim spocie z HH zastalem 2 dziewice po okolo 40 cm i faceta kotry mial kolo metra :D Hehe wreszcie moge powiedziec ze cos wyhodowalem!

:muahaha:

Musze przyznac ze szedlem tam z nastawieniem ze nic nie zostane bo w tym roku bylo duzo suchoty w moim rejonie, ale udalo sie :D Postanowilem wyrwac meszczaka na makumbe i podlalem dziewice bo byly jeszcze nie zaplodnione - jajeczka u faceta jeszcze sie nie wyksztalcily w pelni. Laski jeszcze nawet nie zaczely kwitnac ale mam nadzieje ze niedlugo przyspiesza ;] Niestety nie mam fotek a szkoda bo moja recepruta na robienie dolkow sie sprawdzila i planty wygladaly na w pelni zdrowe. Ale mam w domu skaner wiec .... ;]

22188liscHH.jpg

Pestki HH teleportowal mi NKOTS ... Wielkie Dzieki! :headbange

Peace! :wave:

Last edited:

darek1917

Member
witam

dzięki, no ja tez stawiam na nl x big bud.

@alijah, ten plancik to dziewczynka :yummy:

@grunwald, no bedzie trawa jak nikt nie zakosi, wiesz jak bywa na out

Burek

Member
elo

wszystkim superowo rośnie brawo ! :D bedzie na jesień radości

1 Purple Power ta jako jedyna nie kwitnie jeszcze

2 Purple Power

3 Purple Power

pozdo !!!

hodowca85

Member
ooo wujek widze ze nieźle Ci idzie...hehe .
bedzie duzo dobrej trawki widze...
jaka to odmiana ? pochwal sie bo widze ze jakas fajna wczesna-sativka.
u mnie grapefruity i niektóre ob out tez zaczęły juz kwitnąć.

pozdro

xy1

Member
@ Fridrich - Jeśli to górne liście to lampa jest za blisko roślin. i się popaliły.
@Ogrodnik - PL 16 roślinki błagają kolorem o azot. Najlepiej dokładnie spryskać rośliny rozcieńczonym nawozem z dodatkiem kilku kropel płynu do naczyń, dodatkowo nawieźć ziemię pod roślinami i obficie podlać - efekt po tygodniu :)
@Wujek ładne krzaczory ale na skunka to za bardzo mi nie wyglądają.

Burek

Member
Kanaba no wysadziłem je dopiero na koniec maja a wyszły z ziemi tak 23-24 maja :) dlatego nie grzesza wielkością no ale palenia bedzie troche na jesień :joint:

xy1 dzieki.. to nie moje krzaczki ale kumpel juz zaaplikowal jakis nawozik spory w azot i zobaczymy efekty :D
Moje ładne zielioniutkie ale cos sie obijają z kwitnieniem :(

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zieloniutko ,piekniutko, hehe

straszne upaly wala po glowie ,takze musialem to czyms ostudzic.
co najlepsze na to jest,hehe
pszypomnialo mi sie jak dziadek kiedys robil domowy zapiwek.
no to do mamy prosze zeby mi pszyslala na to pszepis.
a tu takie cos dostaje w paczce,hehe
kujawki podpiwek jest zajebisty,hehe

peace

G

Guest

Dzisiaj rozegrała się akcja "przesadzanie"... No niestety coś mi mówiło, że roślinki na jednym z pól są zagrożone czyjąś wizytą i zdecydowałem się na przenioskę 2 samic BambataxErdPurT do odległych o 100 m WW. Zwłaszcza że po ostatniej wizycie w dole WW zostały już tylko 2 samiczki.

Z przodu 2 x WW a z tyłu przeniesione 2 x BambataxErdPurT:

bamse

Member
Witam
Wie ktos moze przez co taka mutacja moze byc spowodowana, spotkal sie ktos z czyms takim?
Lodyga glowna jest pofaldowana, wyglada jakby w srodku jej cos puchlo. Moze ma raka albo przepukline?

G

Guest

HOT CARGO said:
zieloniutko ,piekniutko, hehe

straszne upaly wala po glowie ,takze musialem to czyms ostudzic.
co najlepsze na to jest,hehe
pszypomnialo mi sie jak dziadek kiedys robil domowy zapiwek.
no to do mamy prosze zeby mi pszyslala na to pszepis.
a tu takie cos dostaje w paczce,hehe
kujawki podpiwek jest zajebisty,hehe

peace

:headbange: wlasnie przypomnialy mi sie czasy dziecinstwa z domowym podpiwkiem... :) big up!

Latest posts

Latest posts