What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

O

OrganicShowmen

:rasta: no po deszczach idzie pieknie. wycinanie kolejnych menoli. roslin plciowo niewiadomych juz bardzo malo. wszystkie rosliny ujawniaja sie ladnie do konca czerwca. nawet te pozniejsze zawsze roslinu od Hot'a rowniez przyspieszyly, chyba ta potezna ilosc slonca jaka byla przez caly czerwiec sprawila tak szybki wzrost. wtym momencie progres widac juz po 3-4 dniach rosliny rosna po 20-25 cm! jesli lipiec bedzie pod znakiem sloneczka i ladnych dni burzowych to porasna z tego potwory. COB x Passion#1 x C99 juz ma okolo 190cm takze idzie swietnie.

a w ogrodzie ...

Ground spot #1:

vortex x roseta stone:

northern lights:

cob x passion#1 x c99:

kc33:

hells angel:

romp19 x c99:

bubbleberry x afghani:

pozdro pes :joint:

tomato

Member
Veteran
OrganicShowmen, zajebiste planty, zajebiste zdjecia !!! najbardziej podoba mi sie to z tymi trzema owadami :kewlpics:

G

Guest

@Organic
sliczny ten vortex... ja juz mam taka faze ze najchetniej bym sie zaszyl w konopnym gaju, byle wiecej tej zieleni w kolo...
@shamanTrip
teraz bede odwiedzal wiatraki i cos scinal bo juz NevHaze pewnie doszlo to zapodam jakies fotki, nie bedzie tego wiele ale z pewnoscia soczyste..
jak sie nie spalimy znow jak prosiaki to haszciacho bedziemy piec to tez zamieszcze :D

pozdro 4all

PS:qrna ile ta technika czlowiekowi czasu zabiera... zapomnialem pin do karty i jak debil od godziny probuje go sobie przypomniec lub przeczesac sie przez gaszcz utrudnien w banku by mi go zmienili... jakas masakra... nie ogarniam.. ten Cinnamon jest niesamowity robi takie tornado w glowie ze sie pozbierac nie moge hehehehehhe...

Burek

Member
ello

pogoda ogółem hujowa pada ciągle, wieje, a słońca nic :badday:
ale i tak zajebiście wam rośnie

1 PP

2 PP

3 PP

LR2 x WW female :D wie ktoś może ile jeszcze mniej więcej jej zostało dni?

LR2 x WW

ta ostatnia coś hujowo rośnie no ale cuż dostała dziś florovit więc może sie jej polepszy :)

pozdro

byłem dziś na spocie i okazało sie ze freebe(WW) jakie dostałem od cfr.pl okazała się kobietą i w ten sposób przepadły marzenia o własnych nasionach a to pare fotek

:headbange

Last edited:

bandzior

Member
wojek said:
@bandzior nie widać tego zbyt dokładnie na tym zdjęciu ,ale jeżeli stare i dolne liście żółkną a młode wychodzą zielone to raczej jest niedobór azotu podlej biohumusem albo czymś z większą jego zawartością
biohumusem podlewam tą roślinke od wysadzenia na spota czyli od 3 tygodni jaki inny nawóz moge zastosować

Wilk

Member
Siema

@Pes, :respect: dla ciebie. Krzaki jak zawsze co roku I klasa :yummy:

Ostatnie deszcze bardzo pomogły moim roślinom. Wszystkie ładnie rosną, większość męskaczy już jest wycięta. Nie spodziewałem się że wiadrach mogą też tak zasuwać rośliny, jak tak dalej będą szły to na jesień bedą fajne potworki :yummy:

Oto fotki z wyprawy:

Spot#1
Outdorowy mix :D (wiem tylko jakie odmianki tam były ale które to które to nie wiem)

Spot#2
Większość krzaków jest naginana, choć są wyjątki :D

A tu mały wypadek przy naginaniu :smile:

Spot#3
Następnym razem cykne więcej fotek pojedyńczych krzaków, tutaj jest foto przed naginaniem, za 2tyg. się tam wybiore jestem ciekaw jaki będzie efekt tego treningu. :D

Kwitnący NL

Na paru innych roślinach też są takie z żółto-brazowe plamki. Od czego to się może robić ?

[(EMxCHEMO)xHH]xNL

Spot#4

Dziś lub jutro wieści z ostatniego spota gdzie zostały juz tylko same damki :wave:

Pozdro wilk :joint:

Last edited:
O

OrganicShowmen

Siema
Wilku said:
@Pes, :respect: dla ciebie. Krzaki jak zawsze co roku I klasa
dzieki ziomus, staram sie jak tylko moge. co roku bogatszy czlowiek w doswiadczenia. widze ze Tobie tez zapier... pieknie WOW! naprawde podziwiam te Twoje #4 spoty, rosliny sa piekne widac ze niczego im nie brakuje, po prostu reka swietnego growera az bije w swej donioslosci z tych zdjec :D nic dodac nic ujac profeska. tez widze masz odmiany od pana P. em x chemo x HH x NL mnie sie tak bardzo podobaja wogle indiki ze tylko je bym sadzil. czlowiek jednak nie jest taki co by ni posadzil sativy tez hehe :D

:rasta: nie ma to jak dobry kopniak sativkowego bucha, nic tak nie pobudza i nakreca dnia jak dobra sativa >75% to juz super.

A propos do wszystkich growerow mam pytanie, czy ktos z was ma jakies growlogi i informacje na temat tego Hells Angel? zawartosc % THC, poczatek oraz dlugosc flo, wymagania, smak, zapach, dzialanie etc. interesuje mnie to ze wzgledu na to ze mam tylko 3 takie rosliny plus dwie C99 i to beda moje jedyne sativy jakie mam nadzieje mi dojda oprocz calej masy przybitkowego skuniastego palenia. :joint::joint: czytam forum i widze ze wielu z was dostalo paczuszke z nasionami od pana K. z miedzy innymi kom x NL oraz IM x HA i HA. pozdro dla pana K. z tego miejsca ;)

Zielona Polska
pozdro pes :rasta:

G

Guest

@Wilk - zajebiscie ci rosną rosliny w tych wiaderkach, chyba tez posadze, w wiaderkach swoje :D
pozdro !

E: Organic Showmen, mozesz mi powiedziec, co to za odmiana ta IM x HA, bo ja to tez mam, a nie kumam cóż to moze byc :D albo KOM "?

Last edited:

UNILITE

Member
kom
plantator said:
co do mixu KOM to on mówi że w skład tego wchodziło sporo odmian , miedzy innymi jakiś mix z seedbanku,Northern Light, Chilla, HazeSkunk, SweetRoxana,lokalna odmiana z Bulgarii,Twilight ,i jeszcze kilka ale on już nie pamięta , hehe

Wilku i OS super rosliny

Wilk

Member
OrganicShowmen said:
Siema

dzieki ziomus, staram sie jak tylko moge. co roku bogatszy czlowiek w doswiadczenia. widze ze Tobie tez zapier... pieknie WOW! naprawde podziwiam te Twoje #4 spoty, rosliny sa piekne widac ze niczego im nie brakuje, po prostu reka swietnego growera az bije w swej donioslosci z tych zdjec :D nic dodac nic ujac profeska. tez widze masz odmiany od pana P. em x chemo x HH x NL mnie sie tak bardzo podobaja wogle indiki ze tylko je bym sadzil. czlowiek jednak nie jest taki co by ni posadzil sativy tez hehe :D

:rasta: nie ma to jak dobry kopniak sativkowego bucha, nic tak nie pobudza i nakreca dnia jak dobra sativa >75% to juz super. :
dzięki :joint: ,w sumie to nie tylko moje ręce maczały w tym palce :D Razem z bratem połączyliśmy siły :friends: bez niego napewno nie wyglądałoby to tak jak jest :yes:
gdyby nie pan P. mój Out byłby znacznie skromniejszy. Mam także od niego EMxHHxNl, KOMxNL oraz NL. Dzięki Ci ziom :joint:
nie ma to jak dobry kopniak sativkowego bucha, nic tak nie pobudza i nakreca dnia jak dobra sativa >75% to juz super:
eh, jak szkoda że mam tylko 2 takie wyraźne sativy(passion oraz Bagseed) :redface: Chciałbym sobie tak wstać z rana, zapalić dobrą sativke i cieszyć się pięknem nadchodzącego dzionka :rasta:

Dzięki @UNILITE :joint: Nie mogłem sobie przypomnieć :bashhead: co to był ten KOM :yummy:

Pozdro wilk :joint:

Last edited:
G

Guest

dzięki Ganja Man, i UNILITE za wyjaśnienia :D :D :D dostałem od was taką wypowiedź która zaspokaja moją ciekawość na ten temat !!! :D
@jaca30z--fajną masz roslinke
pozdro

adehadee

Member
Witam wszystkich wariatów :D

Pogoda jak narazie :badday: Elegancko wszystko Wam ładnie rośnie... Ten sezon będzie jeszcze leprzy niż poprzedni dla niektórych :)

W ogrodzie rośnie mi: p#1 (by pan S) DP(nirvana) NL(FS)

Pozdrawiam :wave:

Witam
Ładnie zapierdalacie... w tym roku out w polsc naprawde jest na wysokim poziomie...
Umnie niestety plany były duże ale przez moje lenistwo i głupte i oczyweiscie warunki atmosferyczne i rózne inne pierdolly w tym jebane slimaki zostalo mi z ok 70 wykielkowanych pestek tylko 6 krzaczków :( + 1 lowryder :badday:
A oto on...
Myslice ze ile mu jeszcze zostało?? ile z niego bd mial okolo w gramach?
Podlewam go biohomusem do kwitnacych co okolo 4 - 5 dni...
Fotki reszty roslinek postaram sie wrzucic jak najszybciej...
PoZdRo

G

Guest

@adehadee startowales juz wczesniej z nl (FMS)? Pytam poniewaz mam 4 kloniki i nie wiem czego moge sie spodziewac z out?

@Ogrodnik-PL16 na tego lrka to jeszcze poczekaj z 2 tyg a gdy juz bedziesz chcial go sciac poczekaj jeszcze pare dni :) Nie bedzie z niego rewelacji ale zawsze swoje! plus satysfakcja!

alijah wiem wiem... tylko pierwszy raz sadze lr i chcialem wiedziec ile on ok potrzebuje... :) heh zawsze swoje palonko bd a nie gówno z osiedla :/
pozdro

Latest posts

Latest posts