What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Sharpie1

New member
Wlasnie wrócilem ze spota i jak wczesniej narzekalem, ze nie pokazywaly do tychaczas plci tak milo mnie zaskoczyly, otóż 3 pasiony jakie mialem na jednym spocie okazaly sie kobitkami co mnie badzo cieszy, na innym mialem 3 em#hh z czego dwie to kobitki a jeden meszczak, który został juz zlikwidowany. po za tym mam jeszcze 3 x maroc femi tyle,ze coś wolno rosną i wygladają na takie co by juz skonczyły rosnąć... nie wiem ale wydaje mi sie ze jeszcze sie przebudza, to tylko chyba kwestia czasu, zobaczymy. Zostaly mi jeszcze 4 pasionoy i 5 jock horror, ktore do tej pory jeszcze nie wykazały swojej płci.

PEACE !!

G

Guest

Jak rosliny mogly ci pokazac plec jak jeszcze niemaja odpowiedniego swiatla, cos tu nie pasuje ;p, rosliny na out w polsce pokazuja plec okolo 20 sierpnia.

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Jak juz pisalem to nie jest prawda ze rosliny w Polsce moga pokazac plec dopiero pod koniec sierpnia, kiedy zblizamy sie do 12/12 od wschodu do zach slonca. Mylisz pelnie kwiatowania z pokazaniem sie preflowerow. Jezeli vegujesz odpowiednio dlugo (z mojego doswiadczenia ok 2 miesiace) to preflowery musza sie pokazac niezaleznie od dlugosci dnia na oucie, czy dlugosci oswietlenia w boxie.

Teraz wlasnie- na przelomie czerwca i lipca wszystkim powinny zaczac sie pokazywac preflowery na oucie.

Moj rekord na pokazanie preflowerow w boxie to 18 dni od wyjscia nad ziemie, bynajmniej nie byl to lowryder.

pozdr, kov

nol

Member
ja to widze tak: preflowery mogą się pokazać albo i nie.jeżeli roślinka zaczyna właściwe kwitnienie na początku września i dobrze nabiera masy to może dojśc spokojnie. Z tymi preflowerami to jest ciekawa sprawa bo jak juz wcześniej pisałem dopiero w tym roku rośliny pokazują tak masowo płeć(u mnie na spocie).Rok i dwa wcześniej wiekszość nie pokazywałała płci albo tego nie zauważyłem.super skunk z 5 szt jedna pokazała natomiast te co sie nie ujawniły wcześniej własciwe kwitnienie zaczęły w końcu sierpnia i było git

G

Guest

@capta: Tu masz Maroc`a by sLAW77 z sezonu 06. :)
10779duzy_maroc-med.JPG

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hm, no niestety w moim terenie mam czas max do 10 pazdziernika, potem juz deszcz, zimno i gnicie. To co zacznie kwitnac dopiero we wrzesniu spokojnie moge skazac wylacznie na makumbe. Moze mamy rozne kryteria "dojrzalosci" Idealnie by było gdyby roslina juz kwitla na poczatku sierpnia.

Np. tak :D
11 sierpien '06

Ale o czym my tu gadamy, nawet nie ma jeszcze srodka sezonu!
Hodowac! Z czesci pestki robic i rozdawac po znajomych!

pozdr, kov

G

Guest

@alijah
zajebisty ;) normalnie jak ciastko z dziurka :D

aaaaa...ale mi te pie..olone sarny wpieprzyly nosniki nasion .. no i co ja teraz zrobie

puki co jade sadzic Hotowe maleństwa, bo w bloomie sie juz miejsca troche zrobilo... jedno ktore posadzilem jak tylko sie przyturlalo idzie jak glupie ale swiatlo juz troche wiecej temp nabralo i zamiast w gore to sie krzaczy w szerz.. z tego co pokazuje to sporo w niej indyjki... zobaczymy zobaczymy

Last edited:
G

Guest

@kov: co to za odmiana na zdjeciu? Widze, ze dosc szybka jest :)

Last edited:
D

DepczacyRobaki

Mojego 50tego posta nabijam z wielka premedytacja.
Pieknie wam rośnie panowie oby tak dalej :rasta:
Po dwoch latach od mometu zarejestrownia sie na IC znow moge pisac PM'y
:muahaha:
POZDRO! :joint: :wave:

bandzior

Member
nie wiem co jest z tą roślinką wogule nie urosła od wysadzenia na spota i dolne liście żółkną

druga roślinka wysadzona w tym samym czasie rośnie dobrze jaki nawóz mam zastosować aby zaczeła rosnąć ???

pzdr

wojek

Member
Można przewidzieć czas ścięcia roślinki ,ale czasami można się przeliczyć na: mój zaszłego roczny K.C-36 był w 100% gotowy 20 września a liczyłem że będzie 1 lub 2 tydz października.

@bandzior nie widać tego zbyt dokładnie na tym zdjęciu ,ale jeżeli stare i dolne liście żółkną a młode wychodzą zielone to raczej jest niedobór azotu podlej biohumusem albo czymś z większą jego zawartością.

Pozdro

nol

Member
a w ogrodzie rośnie mi dużo krzaków(ww,ducksfoot,blubleberry,indica pride,ruderalis indica,super skunk*master kush,i inne mixy).po tych deszczach idą rewelacyjnie. a lipiec dopiero przed nami:)

Last edited:
G

Guest

Ja nie bylem na spocie od ostatniej (udokumentowanej) wizyty, poniewaz u mnie wciaz leje i leje. W tym tygodniu sie dopiero wybieram, poniewaz:
- martwie sie czy nie sa zalane?
- rower mi nawalal ostatnio
- jestem przez pare dni na detoxie, wiec moge NIEZJARANY tam pojechac :D

A przeciez lepiej nie czuc jak podczas fazy kupa komarow gryzie czlowieka niemilosiernie :D Niestety nie mam aparatu, a bede go mial po 22 od kumpla, wiec jeszcze se troche poczekacie na fotorelacje :D

aa..! na scpocie spotkalem jakies owady (okolo 1cm) ktore tna czlowieka 10 razy mocniej niz komary, tak ze nawet krew strumieniem po ciele splywa. What the fuck is it?

@divinorium - zapodasz jakies fotki? czekam! :D

pzdr!

Latest posts

Latest posts