@fajah tu zyczenia nic nie pomogą i nerwy tez nie. cechami dobrego growera sa cierpliwosc, obserwacja, eksperymentowanie, dokladnosc, pracowitosc i mozg naladowany THC polecam Ci kupic nawóz mineralny > 40% N czysty azot w latwo dostepnej formie, to da blyskawicznego kopa i po miesiacu ich nie poznasz. druga sprawa jak pisze kolega wyzej to maksymalnie zwiekszyc dostepnosc swiatla do roslinki, bez tego nie ruszy. wyrwac wszystko dookola [ tylko z glowa nie 3m okrag ]fajah said:mam 14 z FMS i 5xHH i 4xHHxEM [...]
[..]zyczcie mi lepszego wzrostu bo niewytrzymam
do dupy, takie moje zdanie. w sensie ceny to cholerne zdzierstwo, ja DWC sobie zrobilem za < 40pln. zastanow sie nad kupnem tego badziewia. i w dodatku na jedna roslinke tylko, no max 2.kempamc said:co o tym sadzicie? zamierzam kupic
pytanie czy one potrzebuja. jesli sa soczyscie zielone i rosna zdrowo to masz dobra ziemie i nie potrzeba, ale jesli chcesz zeby rosly szybciej mimo wszystko to po pierwsze: z mojego doswiadczenia skromnego dodam zebys kupil sobie nawoz czysty azot w formie amidowej [ tego ja uzywam ] 46% N. to jest nawóz czysta chemia :/ ale dziala jak zloto. jest to do kupienia w kazdym ogrodniczym. trzeba byc minimalnie tylko bieglym z chemii. N-nitrogen % zaw. potem dawka w gramach na metr kwadratowy. wyliczyc ile sie ma metrow i sypnac 3/4 tego co pisza zeby sypnac [ dla pewnosci i nie przedawkowania ]. syp rownomiernie przed deszczem najlepiej albo na wilgotna glebe [ b. szybko sie wchlania a dzialanie widac po tygodniu.rberciol said:OrganicShowmen, powiedz mi jaki nawóz polecasz ktory ma dużo azotu, muszę dać moim roślinkom
ja napisalem ze zbudowalem DWC, ale nic nie udalo mi sie w tym wychodowac, bo jak przypomne wszystkim moj indoor grow jak sie szybko zaczal tak sie skonczyl [ nie moja wina w tym ] ale prosze bardzo, tanie DWC:Lewar said:@OrganicShowmen moglbym cie prosic zebys opisal jak zrobiles swoje DWC i jak w ogole to dziala
Samosieja ma to do siebie że to niestety w zdecydowanej większości hermy. Trzeba wszystkie zlikwidować IMO. W jaki sposób - Twoja decyzja. Ja bym nasłał gliny na nie jeśli sam nie możesz ich załatwić, zwłaszcza że masz swoje rośliny oddalone i w dżungli. Hehe, zostałbyś sławnytoptopganja said:jak tak to niepostrzezenie wytnij męskie rosliny z tamtej plantacji i będzie luz oczywiście jak się da to zrobić bo 200m to bardzo niewielka odleglość i tamte rosliny z pewnośca zapyla twoje krzaki, pozdro top
Brzmi niekiepsko heheBreeder's Description - 'HellsAngel'
This true breeding strain was originally gifted to Sunshine by a good friend from Canada.
It is the fastest (near) pure sativa that we have ever come across; flowering in under 9 weeks.
The high is strong, speedy and electric with flavours ranging from rose petal to mulled wine/spice
A unique and rewarding plant, highly recommended for the sativa connoseurs
Pure Sativa
Yield: Extreme
Potency: Very strong electric/speedy
Flowering: 7-9 weeks