ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
rosliny rosna ladnie nawieksze sa Passion mixy mialy tydzien temu po 170cm..
Niepokoja mnie tylko ze sa pozdiurkowane liscie i jest na nich taki jakby bialy nalot., tak to wyglada:
na tych zdjeciach sa juz wielkie dzury na innych lisciach sa malutkie dzurki..
Na zdeciach calych roslin widac tez to.. jak ktos wie to licze na pomoc..
Rano dam kilka zdjec z innego miejsca
Rosliny:
Mad DOg
Passion Mix 11szt
em x chemo x hh x nl 9szt
Church
chemo 2szt
es
2szt GF x Maroc
Kom x Nl ktory jest miedzy 11p1 i 9[()] i juz sobie ostro kwitnie..
OrganicShowmen wszystko jest dobrze, ph ziemi ok, moze troche puzniej wysadzalem ale reszta jest dobrze, roslinki juz podlane biohmusem,one sa stare poniewaz dlugo je trzymalem w doniczkach ale odbija, a ziemia wydaje sie taka bo jak kopalem 20L dolki na miejscowie to piach na bok ;d niechialo mi sie gdzies dalej rzucac
Ale mam farta...ale szczęście...byłem wczoraj na spocie. Dochodzę do dołka z WRxA i szok... krzaki obsypane ziemią. Obok wyryty dół... jakiś pieprzony zwierz rył mi koło krzaków i wszystkie obsypał ziemią. Całe szczęście, że nie pokusiło chujozwierza ryć między krzakami.
A wieczorem polowanie:
W tym roku bardzo podoba mi się pogoda bo co jakiś czas przechodzą tęgie oberwania chmury.
Ubiegłego roku były potężne gradobicia a w tym roku poprostu mniej wody muszę nosić
dalsza, dojrzalsza czesc Cinna, jakies 9-10tyg flo... zapach zajebisty, po wstepnym przesuszeniu dalej wysmienity choc cynamonu prawde mowiac sie tam nie doszukalem,raczej jakies figi plus owocowce..??dziwny ale super. ten pierwszy sort kopie niemilosiernie, ale przesadzilem z pk i niestety troche gryzie ;( moze ten sie zdazyl troche przepulkac..
polecam z dobra kawa
aaa... dodam jeszcze ze trudno po tym na czyms sie skupic.. raczej miota czlowiekiem w cztery strony... a moze to tylko ta kawa??
UWAGA!!! sluchajcie z pelnym szacunkiem do wszystkich ale troche co niektorzy przesadzacie... to forum jest od czegos innego, cale forum!!ICMag.. naprawde prosze zaniechac pisania PMow z prosba o wiadomo co. Oswiadczam ze nie uprawiam w polsce (choc sie przymierzam)tylko w holand u kumpl bo mam akurat taka prace ze jestem tam przynajmniej 3 razy w miesiacu...nie wwoze do kraju kwiatkow BO TO NIELEGALNE!!!!! i nic nie bede nikomu wysylal!!!
jak jestes milosnikiem to sobie wychoduj i juz (nie namawiam do uprawy na terenie polski gdyz jest to NIELEGALNE I SUROWO SCIGANE PRZEZ POLSKIE ORGANY (doslownie i w przenosni)opanujcie sie naprawde jestescie na tyle nieswiadomi, wszystko jest pod wielkim okiem, a oko patrzy..i nie na wszystko przymyka powieke!!!
i nie obrazac sie do Qr...nedzy
Divinorum gratuluje dobrego gustu hehe <mniam>
Ca2 gratuluje refleksu hyhy dzis matula starała sie cyknać telefonem fote błyskawicy Starałem sie wyjaśniż ze fon robi fote z 2s. po nacisnieciu przycisku a nie ma bata zeby przewidzaiła błyskawice coż.. pol godzinki ponad w plecy (miałem racje hyhy)
Reszcie można pogratulować pięknych rołśinek Niedługo zapodam fotki pierwszych roiłsinek wysadzonych na outa. pzdr
- Lowryder'y:
To największy z Lr'ów, szkoda, że go całego zapyliłem bo ładnie bym z niego zebrał:
Również zapylony:
A tutaj niezapylony i ładnie kwitnący:
Maroc:
#1:
#2:
#3:
C99:
Pierwszy z Lowryder'ów sięga do kolana i jest fajnie rozkrzaczony. Maroki też się fajnie rozkrzaczają. One i C99 mają około metra wysokości. To by było tyle...Życze wszystkim szczęśliwego dotrwania do konsumpcji zbiorów bez przypału,
mam pewien problem 2 tygodnie temu wysadziłem rośliny na spota jedna rozwija sie normalnie a druga nic nie urosła od wysadzenia na spota co jej może być ???
no Smak ma pierwsza klasa bo w zeszlym sezonie ktos go uprawial i pieknie doszedl mial po prostu zloty kolor...a fazka...konkretna chyba wczoraj go jeszcze meczylismy z bonia i odlecialem bardzo