What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

nol

Member

o a to są moje ww na tej fotce jest ich 6.Trzeci rok na tym samym spocie rosną roslinki to miejsce jest zajebiste heh

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam!!

Moje drugie miejsce!!

rosliny rosna ladnie nawieksze sa Passion mixy mialy tydzien temu po 170cm..
Niepokoja mnie tylko ze sa pozdiurkowane liscie i jest na nich taki jakby bialy nalot., tak to wyglada:

na tych zdjeciach sa juz wielkie dzury na innych lisciach sa malutkie dzurki..

Na zdeciach calych roslin widac tez to.. jak ktos wie to licze na pomoc..
Rano dam kilka zdjec z innego miejsca

Rosliny:

Mad DOg

Passion Mix 11szt

em x chemo x hh x nl 9szt

Church

chemo 2szt

es

2szt GF x Maroc

Kom x Nl ktory jest miedzy 11p1 i 9[()] i juz sobie ostro kwitnie..

Oasis x LR 3szt

G

Guest

OrganicShowmen wszystko jest dobrze, ph ziemi ok, moze troche puzniej wysadzalem ale reszta jest dobrze, roslinki juz podlane biohmusem,one sa stare poniewaz dlugo je trzymalem w doniczkach ale odbija, a ziemia wydaje sie taka bo jak kopalem 20L dolki na miejscowie to piach na bok ;d niechialo mi sie gdzies dalej rzucac :)

nol

Member
selasie zycze Ci zebys miał gdzie to ziola wysuszyc bo widze ze zbiory będą mega :headbange

a ponizej 2blubleberry z lewej i 2 ruderalis indica z prawej(pozniej wysiane)

G

Guest

Selasie: kiedy kielkowales nasionka? i jakie nawozy stosujesz? bedziesz je jakos trenowal? Piekne sa! Dobra robota.

C

Ca2

Ale mam farta...ale szczęście...byłem wczoraj na spocie. Dochodzę do dołka z WRxA i szok... krzaki obsypane ziemią. Obok wyryty dół... jakiś pieprzony zwierz rył mi koło krzaków i wszystkie obsypał ziemią. Całe szczęście, że nie pokusiło chujozwierza ryć między krzakami.

A wieczorem polowanie:

W tym roku bardzo podoba mi się pogoda bo co jakiś czas przechodzą tęgie oberwania chmury.
Ubiegłego roku były potężne gradobicia a w tym roku poprostu mniej wody muszę nosić ;)

Last edited:

selasie

ganja
ICMag Donor
@Alijah ,kielkowane byly na koniec kwietnia i rosly pod kompaktami ,sa w ziemi + obornik od ok 17maja i podlalem je pare razy biohumusem..

tu miejsce#3

Ms x Sh

Em x HH x NL

EM

Church

tak bylo miesiac temu..

G

Guest

dalsza, dojrzalsza czesc Cinna, jakies 9-10tyg flo... zapach zajebisty, po wstepnym przesuszeniu dalej wysmienity choc cynamonu prawde mowiac sie tam nie doszukalem,raczej jakies figi plus owocowce..??dziwny ale super. ten pierwszy sort kopie niemilosiernie, ale przesadzilem z pk i niestety troche gryzie ;( moze ten sie zdazyl troche przepulkac..
polecam z dobra kawa :)

aaa... dodam jeszcze ze trudno po tym na czyms sie skupic.. raczej miota czlowiekiem w cztery strony... a moze to tylko ta kawa??

UWAGA!!! sluchajcie z pelnym szacunkiem do wszystkich ale troche co niektorzy przesadzacie... to forum jest od czegos innego, cale forum!!ICMag.. naprawde prosze zaniechac pisania PMow z prosba o wiadomo co. Oswiadczam ze nie uprawiam w polsce (choc sie przymierzam;))tylko w holand u kumpl bo mam akurat taka prace ze jestem tam przynajmniej 3 razy w miesiacu...nie wwoze do kraju kwiatkow BO TO NIELEGALNE!!!!! i nic nie bede nikomu wysylal!!!
jak jestes milosnikiem to sobie wychoduj i juz (nie namawiam do uprawy na terenie polski gdyz jest to NIELEGALNE I SUROWO SCIGANE PRZEZ POLSKIE ORGANY (doslownie i w przenosni)opanujcie sie naprawde jestescie na tyle nieswiadomi, wszystko jest pod wielkim okiem, a oko patrzy..i nie na wszystko przymyka powieke!!!
i nie obrazac sie do Qr...nedzy ;)

Last edited:

tomato

Member
Veteran
hehe :laughing: , nie dziwie sie divinorum, bo jak pokazujesz takie pysznosci to az slinka cieknie...kawusia z likierem pierwsza klasa :D

bogusik2

Member
Divinorum gratuluje dobrego gustu :D hehe <mniam>
Ca2 gratuluje refleksu hyhy dzis matula starała sie cyknać telefonem fote błyskawicy :D Starałem sie wyjaśniż ze fon robi fote z 2s. po nacisnieciu przycisku a nie ma bata zeby przewidzaiła błyskawice :D coż.. pol godzinki ponad w plecy (miałem racje hyhy)
Reszcie można pogratulować pięknych rołśinek :) Niedługo zapodam fotki pierwszych roiłsinek wysadzonych na outa. pzdr

tomato

Member
Veteran
wszystkim pieknie rosnie !!! ja z tesknoty do roslinek postanowilem obejrzec sobie zdjecia zrobione ostatnim razem i oto co znalazlem

22085p.jpg

czy to wam wyglada na preflowery ???

Witam!

Po przerwie...:

Mix:
- "normalny" z mix'ów:

- Lowryder'y:
To największy z Lr'ów, szkoda, że go całego zapyliłem bo ładnie bym z niego zebrał:

Również zapylony:

A tutaj niezapylony i ładnie kwitnący:

Maroc:
#1:

#2:

#3:

C99:

Pierwszy z Lowryder'ów sięga do kolana i jest fajnie rozkrzaczony. Maroki też się fajnie rozkrzaczają. One i C99 mają około metra wysokości. To by było tyle...Życze wszystkim szczęśliwego dotrwania do konsumpcji zbiorów bez przypału,

pozdro :rasta:

bandzior

Member
mam pewien problem 2 tygodnie temu wysadziłem rośliny na spota jedna rozwija sie normalnie a druga nic nie urosła od wysadzenia na spota co jej może być ???

capta

Member
nie może odnaleśc sie w nowym miejscu? :)
przyczyn moze byc wiele tak na serio

ciekawi mnie maroc, jaki ma smak czy fajna fazka?

ssynekk

Well-known member
Veteran
no Smak ma pierwsza klasa bo w zeszlym sezonie ktos go uprawial i pieknie doszedl mial po prostu zloty kolor...a fazka...konkretna :) chyba wczoraj go jeszcze meczylismy z bonia i odlecialem bardzo :)

bandzior

Member
a to są zdjęcie moich roślinek odmiana to nl zdjęcia były robione 2 tygodnie temu

a ta roślinka choruje nie wiem co jej jest wogule nie urosła od wysadzenia na spota

sorry za jakość zdjęć ale były robione telefonem
pzdr :wave:

Latest posts

Latest posts