What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

hells angel niezly jest to fakt bardzo mi swego czasu smakowal ale od sunshine seeds najlepsze co palilem to fruitbowl ta odmiana to prawdziwe mistrzostwo polecam wszystkim :)

G

Guest

LDV
powiedz ze jestes z LPR i na legalu je wypierdziel w powietrze, albo psom daj znaka z budki to przyjada i wytna :) po co sie meczyc...
jesli jest 200m od ciebie to tak daleko nie zajda i szukac nie beda, sa zbyt leniwi , ja bym poszedl sam powiedzial cieciowi ze boisz sie o dzieci,ze to zlo, i ze jak nie pozwoli ci tego wyciac to zadzwonisz na policje... i bedziesz mogl tam urzadzic legalna rzez niewiniatek.

a ja mialem przygode, smigam spalony na bike`u wczoraj (i to takim z krwawicy,zarznolem sie by go kupic)piknie.. ladna pogoda,noc,fajne powietrze... smigam,smigam,az tu nagle jakis cwel zdjol mnie kijem zza drzewka.. efekt taki ze zanim sie pozbieralem,a przypierdolil mi profesjoinalnie przez pare minut oddychac nie moglem bo na klate przyjolem..to ani roweru ani goscia :rant: :cuss: kurde tak jak jestem poza praca max spokojnym koleszka to normalnie teraz bym napalm zrzucil na cala ta wioske burakow.. do ku....ne....
ide do ogrodu sasiada, rosnace blanty uspokajaja mnie jak nic innego...

QRNA!!!! no noramlnie jakas masakra,najpierw pi...ny rower a teraz zaczeli mi remontowac blok i caly balkon musze posprzatac bo zielono na nim na maxa!!!!co ja teraz zrobie do jasnej cholery..gdzie ja to wstawie jak boxy niegotowe a u sasiada wypchane na maxa.. no normalnie mam dosyc!!ide sie upalic.... CHcE MI SIE WYC!!!!!!!

Last edited:
G

Guest

LDV jak zadzwonisz to narobisz komuś przypału, co prawda to tylko uprawna ale kłopot będzie

Plantator

Well-known member
Veteran
siema , LDV , no przewalone trochę , pytanie jest czy to napewno przemysłówka jest , bo ja kiedyś miałem planty z nasion dla ptaków i wcale hermy nie były , wiec jak to nie będą to może wytnij męskie spokojnie . ja bym to obserwował . z psami to niema chyba sensu , bo po co robić komuś kłopoty , jak to dziko rośnie to może mieć nawet trochę więcej thc niż przepisowa sieja i oni to policzą jako "pro uprawę" hehe i szukać na pewno będą , koleś może powie że to nie on i będą próbować się czaić na kogoś , były już takie akcje że czekają na spotach , i po co ci spalone miejsce. może weś sampla i jak to sieja to zniszcz jakoś i tyle , może być każda chemia , i to leprze niż katana:] może weś coś żęby extremalnie ph zmienić , albo wypalić planty .jeszcze sparawa jest taka , po co pilnują tego terenu ,najpierw to sprawdź , potem działaj , pozdro

Divi , współczuje , takich gości to tylko powiesić , drugi raz to uważaj tam i się przygotuj jakoś

Fish131

Active member
LDV powiem Ci tak, na psy ja bym nie dzwonil bo jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze przy okazji znajda Twojego spota. 200 metrow to nie duzo. A wiem co mowie. W zeszlym roku mialem 2 spoty oddalone jakies hmm 150 metrow od siebie. I tez w kolo byla dzungla zeby przedostac sie z jednego spota do drugiego. A jednak policja odkryla mi mojego spota (w sumie to przez przypadek heh, jak sie niedawno dowiedzialem to panowie z komisariatu do ktorych nalezal dany obszar poszli sobie w weekend na grzyby i natkneli sie na spota). Ale nie zaprzestali na scieciu krzakow i do domu. Przeczesywali teren i znalezli takze mojego drugiego spota :badday:.
Tak wiec ja na Twoim miejscu zalatwilbym wszystko na wlasna reke bo jak wciagnesz w to osoby trzecie to moze sie tez dla Ciebie zle skonczyc.
Takie moje zdanie!
Pozdr,
Fish

G

Guest

Ale sławę by zdobył... Pisano by o tym długo hehe i w wielu miejscach... Najlepiej zadzwonić po pałki, schować się w dżungli i pofocić trochę hehehe. No temat do wyważenia. W jakiś sposób dasz sobie radę napewno. Sam czy z pomocą służbistów... :angrymod:
Dużo masz tych roślin w pobliżu?

LDV

Active member
roslin mam tam koło 40 sztuk ale same najlepsze krzaki tam rosna (w sensie odmian).

Ide dzisiaj na obczajke tam taką konkretniejszą. Lubie takie misje dlatego postaram się załatwić to sam - będzie co wspominać :)

A co do tego miejsca dlaczego je pilnują itd. Jest to wysypisko śmieci i rosliny rosną na stercie śmieci juz takiej starej (wyglada jak kupa piachu) wiec moze to byc doslownie wszystko ale na bank juz nie czesze. Widać że rosną tam pewnie juz od jakiś 5 lat bo obrosły tam dosc duzy obszar.

Pozdro

EDIT:

@SLAW
nie no wlasnie jakbym dal wszechpolaką to by czasami zorbili za ambitnie robote i by moje tez wycieli

Last edited:
G

Guest

Albo daj cynk wszechpolakom-zrobią czarną robotę za Ciebie...hehehe a jacy będą debile zadowoleni....

Wilk

Member
Witam

@oj współczuje ci LDV, 40 sztuk to nie mało a ile roboty w nie włożyłeś :puppydoge

Wczoraj brat wybrał się na spocika cyknąć pare fotek(niektóre są kipskiej jakości) oraz potrenować i ponaginać rośliny :wink: Za 2 tyg sie tam dopiero wybiore to powinny nabrać właściwego kształtu. :rasta:

A co w krzakach rośni mi ?: :D

Trenowany EMxHHxNL

NL

Drugi NL
Ten jeszcze się nie określił

KOM x NL
Tatuś przeznaczony na zapylenie :D

Pozdro wilk :joint:

Last edited:

UNILITE

Member
wilku niezly busz :headbange
te wiadra musza sie rzucac w oczy, na twoim miejscu jak rosliny by sie okreslily obcia bym dna i wkopal je w ziemie

G

Guest

LDV- zadzwon na pałki, załatwią to za ciebie, a jak znajdą, tak dużo roslin, to bankowo nie będą szukać więcej w zadnych krzakach, beda sie cieszyc, ze znalezli takie duze pole, i twoich bankowo nie znajdą, a jak to rosnie na wysypisku, czy gdzie tam pisales, to straznik ci nic nie zrobi jak je wytniesz, bo on pilnuje wysypiska nie, a nie tych konopi przemysłowych... :D
pozdro !!!

greengirl

Active member
LDV daj sobie spokój- 200 metrów to naprawdę sporo i musiałbyś mieć wielkiego pecha, aby zapyliło twoje rośliny

nol

Member
j.w.

a to chyba super skunk*master kush (ręki nie dam sobie uciąć),niestety karłowacieje znowu trafiłem na tą glebę co jak raz sie przesuszy to pózniej prawie wogole nie chlonie wody. Niby inna firma a gleba ta sama:/.Jest jakis sposob zeby tą glebę jakos poprawic?

w tej ziemi jest pelno włokien wyglądajacych mniej wiecej tak:

Last edited:

urban

Active member
Zanim cos posadzisz w takiej ziemi , przelej ją wodą.
Wsyp do jakiegos pojemnika i lej wode na zmiane mieszajac az bedzie mokra i taka ziemie daj do dołka , niebedziesz miał tego problemu.

placjusz12

Member
witam wszystkich :wave:
to są zdjecia ze spota nr 2
passion1 nietety huragan pozbawił ją najładniejszej głownej gałązki :badday: (oczywiscie została ona dobrze wykorzystana :D )

a tutAJ MAROC

z drugieego spota zdjecia postaram się wrzucic na wieczór
pzdr placek

g1enek

Member
Witam.

Wszystkim wam rośnie zajebiscie.

U mnie nawet w porzadku. Zobaczycie plony dopiero , chyba ze skoluje aparat, ale troche lipa robic foty ponad 50 spotom z feminimkami ;-]

G

Guest

@ g1enek---to nieźle masz, bedziesz miał pełne ręce roboty na jesień, jak i teraz :jawdrop: wogóle, kurwa, stary :respect: dla ciebie, współczuje, ci jak bedzie ostra susza w lipcu, i bedziesz musial na tyle spotów ganiać z wodą, i podlewac :woohoo:
ale wogóle pozdro !

O

OrganicShowmen

EM x HH x NL te mi sie najbardziej podobaja panie P. ;)

wilku :respect: piekne planty

Last edited: