kov said:Wlasnie byla niedawno kwestia pozwolenia na hodowle indoor w Holandii i okazuje sie ze indoor jest podobno niedozwolony w odroznienu od outdoor. Natomiast w praktyce jeszcze nikogo nie scigano za skromny maly indoorek.
Natomiast OS, juz sam pokombinujesz ile bedziesz hodowac jak juz sie zadomowisz w NL
Regulacje sa jasne, do 5 krzakow, no ale wiadomo - Polak potrafi.
pozdr, kov
przeciez po marocu jest raczej body efekt jak po indice mimo ze to rownikowa sativkabogusik2 said:Naprawde jak chcesz dobre sativkowe ziolko polecam Durbana Nawet lepszy od Maroca by był hehehe Luknij na haszysz.com na fotorelacje Durbana
hehehe az nie moge sie powstrzymac od smiechu to chyba po tej sativie co spalilem ale wspolczuje choje zeby palowac planty za jaja takich powiesic i na drzewobogusik2 said:W zwszłym roku miałem wieksze rośłinki ;p przekonałem sie ze nie moge sobie na takie pozwolić przez je*** skupiska młodziezy wszyechpolskiej!!!! Je** naziści!
Ostatnio spałowali mi kilka WW
weedsmoker said:przeciez po marocu jest raczej body efekt jak po indice mimo ze to rownikowa sativka
LOOOL?Mr.T said:hmm a czy czasem marok nie leży trochę na południe od hiszpanii ?