What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

UNILITE

Member
tylko na balkonie? czy np zamiast na balkonie moge miec te 5 roslin w boxie?

organicshowmen dosyc spore nie ktore te rosliny jak na ta pore hehe, fajne odmiany :yummy:

Last edited:
O

OrganicShowmen

dzieki dzieki wszyscy. @kov ja mysle ze nie bedzie ich tylko 5 hehe. jak Twoj outdoor szefie? co tam ciekawego w tym roku kombinujesz. peace

w kazdym razie juz sie nie moge doczekac tego luzu i spokoju na glowie jaki tam bede mial. najwazniejsze jednak znalezc prace w tym sektorze ogrodniczym co ja lubie robic, zeby miec na nasionka palonko, sprzet i na zycie.

@grzesio nie zapomnialem o Tobie hehe, juz sie poprawilem.
pozdro pes
kamuflage OS
:joint:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Wlasnie byla niedawno kwestia pozwolenia na hodowle indoor w Holandii i okazuje sie ze indoor jest podobno niedozwolony w odroznienu od outdoor. Natomiast w praktyce jeszcze nikogo nie scigano za skromny maly indoorek.:D

Natomiast OS, juz sam pokombinujesz ile bedziesz hodowac jak juz sie zadomowisz w NL
Regulacje sa jasne, do 5 krzakow, no ale wiadomo - Polak potrafi.
pozdr, kov

ss_argus

Member
kov said:
Wlasnie byla niedawno kwestia pozwolenia na hodowle indoor w Holandii i okazuje sie ze indoor jest podobno niedozwolony w odroznienu od outdoor. Natomiast w praktyce jeszcze nikogo nie scigano za skromny maly indoorek.:D

Natomiast OS, juz sam pokombinujesz ile bedziesz hodowac jak juz sie zadomowisz w NL
Regulacje sa jasne, do 5 krzakow, no ale wiadomo - Polak potrafi.
pozdr, kov

No właśnie OS Polak potrafi, np.wydzierżawisz sobie dodatkowe balkony od jakiś ludzi , którzy tam akurat nie uprawiają MJ (bo chyba są tacy w NL ?). Lub wynajmij chatę z wieloma balkonami i w razie czego wytłumaczysz się, że niewiedziałeś, że można mieć w sumie tylko 5 roślin - tylko po 5 na każdym z balkonów - lol :headbange

Pozdr.
ss_argus

Last edited:
C

Ca2

Jeżeli mógłbym mieć 5 takich Maroc femi jak miał sLAW legalnie to okurwa w cipke jeżozwierza pogrom miazga z mózgu tona baxu na zime. Przy skromnym wyniku z 5 sztuk 0.5kg..to każdego zadowoli na pół roku.

bogusik2

Member
Niedawno na wate poszło 100 nasion Durban Poison f2 by Arkan :)
Wybrałem co ładniejsze egzemplarze i kiełkowność wyszła 98/100 szt :)
Sa dostepne w jednym ze sklepików polskich wiec niech nikt tego nie weźmie za reklame :D po prostu ciekawy eksperyment..
Prawie 100 nasion, 3 doły po 50-60l i czekanie ;) hehe

Dziś natomiast kiełkuje Duńskie pyszności i 4 znalezione w szafce femi...
Te już dostaną normalne zgrabne doleczki hehe

A do wiekszosci dolków pojda kloniki :) C99, Maroc, Grapefruit, Shaman, Maroc x GF...

Na razie nie ciacham ale już dziś zrobie cały setpu do tego i jutro z rana kupie odpowiednie narzedzia (to co mam zardzewiało a nie chce ryzykować niedoczyszczonej spirytem żyletki...) ;) Mam nadzieje ze beda z nich 80cm pałeczki jeszcze hehe pzdr

capta

Member
ponad 100 roslin? uwzgledniajac ze pare odpadnie to mocne posuniecie obyś podołał ;)
troche późno sie obudziles w tym sezonie,

G

Guest

Pare zdjec z tegorocznego outa

Top44

hawaii x skunk

NoName :D

hawai x skunk

hawai x skunk

hawai x skunk
Oczywiscie w tej chwili wszystkie roslinki sa juz powysadzane.

Last edited:
G

Guest

Ze wzgledu na zdjecie 1, heh az sie dziwie jacy to ludzie teraz sa, czepiaja sie wszystkiego, idioci ? :bashhead: :bashhead: :rasta:

Last edited:

bogusik2

Member
Capta przysypiam tylko przy mocnej indyjce albo po kopaniu dolów hehe :)
Ogólem bedzie 100 Durbanów, 50 Duńskich, troche femi i ze 150 kloników :D
Wysadzam specjalnie poźno zeby były małe niewykrywalne pałeczki a nie kolosy po 3m :) hehe
Pewnie po drodze skusze sie jeszcze na jakieś eksperymenty ;)
A dziś kolejne 22 dolki zaopatrzyłem w dawke biohumusa w proszku (miesza sie - nawóz długoterminowy), dolomit wzbogacamy Mg i CaO no i pałeczki nawozowe na dno każdego dołka :)
Poźniej Biohumus i PK 13/14... mam zamiar porównać je z pokonami :)
Dużo osób stosuje nawozy Pokon hehe ja nawet ioch ziemie kupilem w cześci.. pzdr

Last edited:
O

OrganicShowmen

durbany sa chujowe ze sie tak brzydko wyraze. mialem to rok temu i palenie bylo dziadoskie. i to nie byla tylko moja ocena bo nascie osob to smazylo. fakt za pierwszym razem i po dlugiej przerwie szlo sie tym ujarac, ale pozniej jak cie moge. potem to juz tylko shoty lekko szarpaly. ogolnie luzne topiska, zero aromatu po ususzeniu, kumple mowili ze jak herbata jakas slaba. nieduzo zywicy na topkach i mimo wszystko luznych baczkow i tak lapalo plesn i to naprawde wszedzie. kurna no gorszej odmiany na out to ja nie mialem. @bogus moze Ty masz inne durbany ale moje byly kiepawe. to sie chyba zwalo jakos durban silver star i jakis tego cross z czyms. to chyba kopernik robil te nasiona. bez obrazy ale gowno z tego wyszlo na koniec. dunskie tyz slabe panoczku jesli chodzi o moc ale za to te kloniki masz z kozackich odmian. no i to samo twierdze co przedmowcy, zaspales troche, ale podejrzewam ze bujna sie jeszcze ladnie te krzuny.
@Mattry, slabo Ci rosnie, widac ze olales przygotowanie spotow, padaka wygladaja te rosliny, tylko ten HxSkunk powinien sie bujnac ladnie, a tamtym trza azotu i to duzo bo widac ze chujnia i grzybnia. powodzenia a i sprawdz pH bo cos nie teges chyba za kwasno.

pozdro OS
kamuflage

bogusik2

Member
OS widac po plantach ze znasz sie na rzeczy jak mało kto :) ale Durban Poison od Dutch Passion (simpel od Urbana) to najmocniejsza sativa jaką paliłem :D hehe
Palonko na prawde przednie... Ten crossik musiał nieszcześliwie odziedziczyć wiekszosć cech po innych dawcach ;) hehe
Naprawde jak chcesz dobre sativkowe ziolko polecam Durbana :) Nawet lepszy od Maroca by był hehehe Luknij na haszysz.com na fotorelacje Durbana ;)
W zwszłym roku miałem wieksze rośłinki ;p przekonałem sie ze nie moge sobie na takie pozwolić przez je*** skupiska młodziezy wszyechpolskiej!!!! Je** naziści!
Ostatnio spałowali mi kilka WW ;/ Tym razem sadze tak zeby nikt nie mogl tego dpjrzec :) Jedna wieksza i już cała okolica przeszukana heh
Plon bede miał z kloników własnie ;) te durbany to eksperynemt a Duńskie pojda na nasionka pewnie ;) pzdr

weedsmoker

Active member
bogusik2 said:
Naprawde jak chcesz dobre sativkowe ziolko polecam Durbana :) Nawet lepszy od Maroca by był hehehe Luknij na haszysz.com na fotorelacje Durbana ;)
przeciez po marocu jest raczej body efekt jak po indice mimo ze to rownikowa sativka
bogusik2 said:
W zwszłym roku miałem wieksze rośłinki ;p przekonałem sie ze nie moge sobie na takie pozwolić przez je*** skupiska młodziezy wszyechpolskiej!!!! Je** naziści!
Ostatnio spałowali mi kilka WW
hehehe az nie moge sie powstrzymac od smiechu to chyba po tej sativie co spalilem ale wspolczuje choje zeby palowac planty za jaja takich powiesic i na drzewo

Last edited:

bogusik2

Member
hyhyhyhy odniosłem sie do wcześniejszego postu (z poprzedniej strony), w ktorym była mowa o 5 Marocach femi ;p Myśle ze Durbany dałyby wiecej dobrej, sativkowej sensimilii :) to całe przesłanie tego tekstu było hehehe ;)
Maroc ma specyficzną faze :) ja bym nazwał ja wyważoną, ale jednak coś pod indyjeczke... moze taka wyzażona bo paliłem ciut wcześniej ścietego ;) pzdr

Latest posts

Latest posts