Wilk
Member
Wybrałem się przedwczoraj na spocika podlać roslinki bo straszna susza, od 3 tygodni nie spadł porządny deszcz tylko takie 5 minutowe burze Strumyk z którego czerpałem wode prawie całkowicie wysechł, udało mi się nabrać troche wody na podlanie oraz jakieś 5L na nastepny raz. Rośliny w sumie mają się dobrze. W większości wiem które są które ale paru nie jestem pewien i będę musiał ewentualnie poczekać do jesieni żeby je rozróżnić
WRxA
SSxSS
Passion #1
NL by P. okazał się kobitką, ku zdumieniu pokazał preflowery
Przy okazji, wiecie może od czego powstają takie małe dziurki oraz te żółte plamki ?
A oto SSxSS prawie całkowicie wszamany przez ślimaki. Jak przyszłem na spota to jeszcze sobie siedziały w doniczce
Jest jeszcze jeden kąslliwy problem. Na tej miejscówce jest pełno mrowisk Jest jakiś sposób na te gadziny ?
Pozdro wilk
WRxA
SSxSS
Passion #1
NL by P. okazał się kobitką, ku zdumieniu pokazał preflowery
Przy okazji, wiecie może od czego powstają takie małe dziurki oraz te żółte plamki ?
A oto SSxSS prawie całkowicie wszamany przez ślimaki. Jak przyszłem na spota to jeszcze sobie siedziały w doniczce
Jest jeszcze jeden kąslliwy problem. Na tej miejscówce jest pełno mrowisk Jest jakiś sposób na te gadziny ?
Pozdro wilk