What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

@UNILITE
sadzac po wygladzie to bym stawial na niedobory zelaza lub problem z pH, przy spaleniu azotem liscie by wygladaly inaczej...

cheech and bong

Active member
Buffalo said:
Hehe, dobre :spank:
Toz to przeciez naturalny mineral, chlopcze.

naturalnie wystepujacy ale mozna go potraktowac inaczej przeciez to jest nic innego jak zwiazek chemiczny węglan wapnia i magnezu. Jego stosowanie nie jet tak bezpieczne jak prostych zwiazkow humusowych (prostych w sensie rozpadu)
z dolomitem na prawde latwo jest przesadzic pH moze gwaltownie skoczyc do 10 a nawet i wiecej jesli sie przedawkuje a to konopie znosza raczej ciezko to juz lepiej sobie radza w srodowisku zakwaszonym
pozdro cheech

UNILITE

Member
divinorum said:
@UNILITE
sadzac po wygladzie to bym stawial na niedobory zelaza lub problem z pH, przy spaleniu azotem liscie by wygladaly inaczej...
dizeki za szybka odpowiedz
pojde podsypie dolomitem i poczekam na deszcz..

G

Guest

tylko sprawdz to pH co by w druga strone nie poleciec, wyglada na zbyt kwasne jak juz co ale w druga strone wyglada prawie tak samo, zanim sypniesz to lepiej sprawdz.. ja bym na twoim miejscu dolistnie potraktowal lagodnym roztworem nawozu uniwersalnego 1/1/1 lub 2/1/1 ktory ma duzo microelementow (ja stosuje florovit) ale lagodnym tak 1/3 zalecanej dawki.

@wojtek - piekne ;) ile ja bym dal by cale mieszkanie sobie obsadzic i budzic sie w takim zielonym gaszczu... ehhh

ups: 23:29 trzeba krecic bo zona z pracy jedzie... i upalnie skonczyc ten dzien :D

pozdr

Last edited:
G

Guest

@tomato - na flow, mozesz uzyc poprostu florovitu, bez zadnych uzywek tez roslinki rosną dobrze, i plony tez nie są złe :D

G

Guest

Mam pytanko do szanownego grona: kiedy mniej wiecej powinny pojawic sie preflowery jezeli dopiero co wykielkowalo z ziemi?

pzdr! :wave:

Lowryder'ki:)

Lowryder'ki:)

Wyglądają coraz lepiej. Dwie z nich zapylam, aż szkoda hehe:
#1:

#2:

A tego zostawiam sobie na...konsumpcję hehe:

Jestem nawet zdziwiony, że tak się rozkrzewiły, dużo małych topików z odrostów, fajnie:)

Pozdrooo :rasta:

tomato

Member
Veteran
uff...moje ostatnie poletko:

zFIMowany MAROC
22085maroc1_1606.jpg

DURBAN POISON
22085DP_1606.jpg

Last edited:

bogusik2

Member
Widoki z boxa :) Durban Poison i lasek C99, GF :) Także nowe sprzeciki z hydroonline.pl ^ ^ Cool Tube jeszcze bez osprzetu wentylacyjnego hehe

Jutro wysadzam pierwsze 2 klony C99.. jak je oceniacie? pzdr

Last edited:
G

Guest

NL by P :wave: męszczak. Poległ w mleku z miodem :yummy: zakręciło w głowie tylko leciutko. Ale ręce i nogi były cięęęężkie :D Pewnie to indica jakaś hehehe

Last edited:
C

Ca2

grunwald: NL to stoner, który uwala ludzi od wielu lat ;P C. indica nic dodać nic ująć

G

Guest

a próbował ktoś z was kiedyś pobierać klony z Lowryder'a ? ciekawi mnie, czy da rade pobrać klony z LR i czy by one dobrze rosły :D bo trenować LR wiem, ze sie nie opłaca bo nic nie wychodzi
pozdro

kempamc

Member
jak chcesz klony zrobic?? przeciez LR ma autoflowering wiec lipa.. zanim sie ukorzeni juz zacznie kwitnac jak w ogole sie ukorzeni.. i plon raczej nie ebdzie wiekszy.. lepiej kup sobie jakas femi jak chcesz miec zenska i z niej pobieraj klony... prawdopodobnie beda wielkosci LR i tyle samo plonu co z LR a zobacz ile klonow mzoesz pobrac... :)
pozdrawiam

Somelier

Active member
UNILITE.... pesfan go uzywal chyba w tamtym roku ale on sie chyba nie nadaje do oprysku Slaw pisal tez w tamtym sezonie ze tylko nawozy do tego przeznaczone sa do tego dobre... Mozesz sprubowac i patrzec na efekty napewno nic zlego sie nie stanie a moze sie poleprzy? hehe peace

C

Ca2

Wielkich szczytów nie ma...w boxie świerzo ukorzeniony klonik SSkxJB. Kwitnącą SSkxJB wyciąłem...bo jak na roślinę wkraczającą w 9 tydzień floweringu to ona nie wyglądała.

Teraz jedynie mogę się pochwalić nudą... na spocie wszystko rośnie...NUDA... Czasami jakaś sarna podniesie ciśnienie...NUDA... nożyczki w pazury i akcja "Ku Klux Klon". Teraz In posiadam nieco klonów.

WR x A x3

Bb x A x2

SSkxJB x2

No i jeszcze kwitnąca Drosera

Witam
Wreszcie wrzucam jakies foteczki... Lipna jaakos bo robione telefonem :(
Oto LR juz ładnie kwitnie ale widac ze ma jakies niedobory :( liscie zółkną i są dziurawe :| :badday:
Oprócz Lr zostalo mi jeszcze z 20 krzaczków... z wysadzonych 70-sciu :badday:
Pozdrawiam

Latest posts

Latest posts