What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

LDV

Active member
LDV, wlasnie testuje takowe miejscowki i powiem ci tak - w rzekach plynacych przez las rezultaty ponizej oczekiwan, za malo slonca (choc wybieralem polanki), krzoki inne niz mj pozostawiaja nasze podopieczne daleko w tyle, poza tym szkodnikow mnostwo.
Natomiast nad bagniskami w zeszlym roku porosly mi rekordowych rozmiarow, niestety sie polamaly, mialy w chuj slonka, ciagle mokro i gleba superzyzna, ze kopac nie trza bylo, a i przechodniow brak. W tym roku wlasnie na tej miejscowce dalem 10 female + Ducksfoot + Sour Diesel, dopiero z tydzien temu, zeby za duze nie byly, ciekawe co wyjdzie.

Co do lasów to sobie odpuściłem ale jak będe miał crossa albo hard enduro to pojeździe na 100%. Jest taki przepis który mówi że: w lasach muszą znajdować się zbiorniki wodne (stawy) w co 3-6km zależnie od terenu. Są one na wypadek pożaru i jako wodopoje...

Co do mojego spota:
Z dwóch stron oddzielony jest on bagnem, z jednej strony jest oddzielony "rowem" ale ladny rów bo ma teraz (pod deszczach) jakies 2 metry szerokości a z drugiej z 500 metrów trzeba iść przez gęste w pizdu krzoki.
Jesienią przygotuje tam tak miejscówki i zasadze tak wiosną że zbladniecie :D
Oczywiście jeśli nie bedzie zadnych znaczacych minusów w tym roku...

Pozdro

G

Guest

No ja na przyszły out też już mam miejscówkę. Myślę że mogę tam dać nawet z 50 roślin bez większego ryzyka przypału... Za rok zbladniecie :D

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dzieki wam, hehe

uzywam wszystkich organic nawozow ,100% organic tylko.jusz pszestalem uzywac nawozy co sa chemiczne semi organic. ale tszeba wszystkiego dotknanc pszynajmniej raz,hehe i chodowac jak ci pasuje najlepiej.

wojek powodzenia ,bendziesz potszebowal duzo czasu,65 dni minimum mysle. ale moze sie uda.proponuje pare klonek na malego indoor z niej. wtedy bendziesz widzial ruznice z out i in bardzo wyraznie.

peace

wojek

Member
No wielkie dzięki HC ale na in to ja nie mam warunków niestety.W tamtym roku sadziłem SxBS i doszła dopiero gdzieś pod koniec października. W tamtym roku byłem pod innym nickiem , konto musiałem wyrzucić i wszystkie foty krzaczków (Fuck Police).
Tak się czasami dzieje trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Pozdro wszystkim!!!!!!!!!1

G

Guest

Rozumiem, ze pytacie tutaj, bo zaglada tu duzo ludzi, ale chyba nie tego celem jest ten thread. W razie pytan polecam pytac w tych threadach:

OUTDOOR - PYTANIA
INDOOR - PYTANIA

Nie jestem Administratorem ani Moderatorem, ale zalezy mi aby bylo tu czysto i przejzyscie. Bardzo prosze o dostosowanie sie.

HOT CARGO, bardzo lubie, gdy kolorujesz tego thread'a takimi ladnymi zdjeciami. Dziekuje Ci za to :smile:

U mnie jak na razie rosna maluchy przed wysadzeniem na spoty:

Top44:

Wszystkie:

Cheers :bandit:

G

Guest

prawdziwy sativkowy diabel ... od zmiany na fo jakies 2tyg temu wystrzelil kolo metra w gore. w tej chwili wylazi z boxa 1,8m i dopiero pokazal pierwsze wloski...

HC w HotQbku

Master HC pieknie KoLoRujesz ;) jak zwykle .... ogladalem dzis jakies CannaCup i tak sie rozmarzylem ze u nas kiedys moze bedzie mozna sie spotkac calym gronem wraz z z kwiatkami i podelektowac.... tak bez stresu ;)

capta

Member
doradzi mi ktoś odnośnie

Terra Flores i PK 13-14 Super Bloomer (oba od Canna)

Może ktoś stosował? jakie rezultaty?

ps. pozdrawiam rodaków ;)

franzPL

Member
UPDATE 22 czerwiec 2007

SPOT nr 1

SPOT nr 2

Spot nr 2 po wyrwaniu meskiego :)

Spot nr 3

Spot nr 4

Spot nr 5

Spot nr 6

a teraz to co mam na balkoonie

3 szt te malutkie twilight x big bud te wieksze Top44xbb wszystko regular siedzi sobie w coco

Top44 klon oraz Arjans klon

top44 klon szt 2 oraz chyba meski ale jeszcze poczekam Skunk#11

Top44 reveg w coco

WW od bogusika klon :)

G

Guest

@ Smoku, to chyba najlepiej wtopione w otoczenie pole!!!
Ile jest krzaków na zdjęciu 3? :muahaha: :rasta: :bashhead:

G

Guest

@Filipek, miejscówka jest w sumie zajebista, to że rośliny wtapiają sięotoczenie to chyba bardziej efekt słabej jakości zdjęć, niemniej jednak jakbyś przechodził przez tą polanke i nie widziałbyś jak wyglądają konopki to nei zauważyłbys że są przez kogoś sadzone. Ta miejscówka ma inny atut, mianowicie dostępność - nikt o zdrowych zmysłach bez powodu nie wszedł by tam ;) To jest polanka w środu krzaków jest tylko jedno miejsce przez które da się tam dostać, ale i tak jest strasznie zakamuflowane i pełne niespodzianek. Miejmy nadzieje że wszystko się uda.

Ghonox

Member
@FranzPL
NA tej fotce co divinorum znalazłem jeszcze 2 ślimaki! Pewnie jest ich więcej! Kupuj szybko Slimakol!

C

Ca2

W ogrodzie narazie rośnie mi klonik SSkxJB (HC...mimo niepowodzenia nie odpuszcze póki nie skosztuje tej odmiany oblanej pyszną żywicą). Teraz klon jest karmiony tylko i wyłącznie Plantonami..S i K(PK + Fe). Z racji tego, iż nic praktycznie nie rośnie...nastała NUUUDA, którą trzeba zabić ;) Tak więc zrobiłem nieco fotek dla arachnoholików.

White Russian x Afghani featuring Grammostola rosea

Bubbleberry x Afghani featuring Grammostola rosea

Bubbleberry x Afghani featuring Brachypelma albopilosum

Wsio w temacie Cannabis więc OT w jednej/drugiej ;D

Latest posts

Latest posts