What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

O w pyte... śliczne szczyciki.
Zobaczymy jak to wyjdzie u Ciebie...
Sadzisz In or Out ?

cheech and bong

Active member
witam panowie widze ze out cala para popierdala. ja jeszcze takiego pecha nie ialem nigdy. najpierw 95% posadzonych roslinek a bylo ich okolo 100 rozjebaly dziki sarny i inne futrzaki co nie bardzo zdziwilo bo nigdy z nimi problemu nie mialem . olalem sprawe zdarza sie posadzilem 29 maja bodajrze jakies 20 roslin ( 9 sztuk fast blast a resta to jakis mix passiona, hh, skunka afghani). przedwczoraj przeszla u mnie taka masakryczna nawalnica jakiej nie pamietam, nie dosc ze byla masakryczna to jeszcze trwala ze 4 godziny co jest nienormalne zazwyczaj to trwa 10 minut. Pojechalem wczoraj na nowego spota, wiedzialem czego sie spodziewac i nie mylilem sie. przetrwala polowa a i tak w kiepskim stanie. hehehe nie bede outa jaral w tym roku. postaram sie chociaz z 2 panny do konca dochowac.

na szczescie indoor sprawa wrecz przeciwnie. wszystko rosnie niesamowicie dobrze. ku mojemu zdziwieniu jak wpadlem do naszej szopy kumpel powiedzial ze jednego NL z female juz scial bo byl dojrzaly. zjebalem go bo uwazalem ze to nie mozliwe (40 dni na flo) ale rzeczywiscie trafil sie jakis dziwak mega szybki. spalilismy 1 bonio no i nie ma watpliwosci to byl NL. wbilo na kanape na 3 dlugie godziny. Zapaszek- okreslam jako dealerski hehe tzn pachnie typowo i to juz po 5 dniach susenia bez zadnego curringu.
ale pewne wiekszosc zna NL tak wiec mysle ze wiadomo czego sie mozna po NL spodziewac.
szkoda ze nie wiedzielismy ze tak szybko skubany dojrzeje bo by sie kloniki takiego wczesniaka porobilo i pewnie dochodzily by rownie szybko jak mamusia. Ale teraz to juz wspomnienie a 30 g NL piechota nie chodzi hehe
postaram sie wkrotce jakies foto zmotac
pozdro dla ekipy

BlinD

Active member
Tak jak wczesniej obiecywalem zamieszczam zdjecie panny....
rosnie w wynajetej/nie do konca mojej szklarni wiec tylko 1 zamieszczam....
ghanda11eg8.jpg

Last edited:

placjusz12

Member
witam wszystkich
oto zdjęcia z 20 czerwca
spot1
lewa passio1 po prawej easy sativa

spot2 lewa maroc prawa passion1

dzis sprobuje jeszcze swieze fotki zaladowac

pzdr Placek :joint:

g1enek

Member
Blind - masakra kszaczor - to bedize M O N S T E R . Kiedy wysadzales ? I co to za odmianka ;).

Ten rok chyba bedzie przelomowy, koniec z dziechta od dealerow.

SADZMY PALMY I PALMY ;]

D

DepczacyRobaki

Witam!
cheech and bong mi tez juz zwierzyna dala sie we znaki.Straty nie sa az tak ogromne jak u Ciebie ale moj out jest skromniejszy.3 passiony opierdzielone doszczetnie przez sarny.Zostalo mi jeszcze 5.I do 2uch ES sie dziki dorwaly ale chyba odwiedzilem spota w pore.Wsadzilem je spowrotem.Mysle ze bedzie OK.

EarlySpecial

I passiony (nadal jakos cienka rosna)

HH

Franz zajebiscie Ci zapierdalaja te roslinki.Bedzie duzo roboty we wrzesniu i pazdzierniku.Szykuj dobre nozyczki :)
POZDRO!

BlinD

Active member
nasionka wykielkowalem jakos na poczatku kwietnia.. tylko boje sie bo maja delikatne bardzo łodygi. jak pojdzie troche wody na nie to dolne kladą sie na ziemie ;/ a jak topy dostana to chyba bedzie jeszcze gorzej ;/
a odmiana to Ruderalis Skunk*.... f3 chyba juz bedzie
*na 10000% nie jestem pewien bo juz 3 lata temu dostalem te nasionka od uzytkownika Quone (nie wiem czy ktos pamiata) i narazie na oucie niczego innego od 3 lat nei probowalem oprocz WW ;p a Ruderalis Sk. nie robi sie podobno fioletowy a to palenie robi sie zawsze fioletowe ;p

Last edited:
G

Guest

@smoku, 3mam kciuki ;)

Czemu tak jest, że planty rosną na dworze w upale po 40 stopni a w boxie musi być poniżej 30?

Mr.T

Member
a muszą? mi rosły 2 tygle w temp 36/37 (jak były te upały)przy włączonym hps elegancko
foty po 20 dniach vega

G

Guest

Zmieniłem wentylację i założyłem filtr przez co straciłem na temp i strasznie zwolniły.

G

Guest

hehe brak nowych postow o tej godzinie :) chyba kazdy odsypia wczorajsza impreze :D Niema to jak ponabijac sobie bezsensowne posty :p

Last edited:

Tonny

Member
@Matty zostało ci tylko 29 :muahaha:
@Mr. T nieźle idzie :joint:
@BlinD rok temu tez miałem roslinke w szklarni ale szklarnia niska i roslina zaczęła sie wyginać a do zcięcia było jeszcze duuuzo czasu wiec musiałem się jej pozbyc :badday:

tomato

Member
Veteran
Tonny said:
rok temu tez miałem roslinke w szklarni ale szklarnia niska i roslina zaczęła sie wyginać a do zcięcia było jeszcze duuuzo czasu wiec musiałem się jej pozbyc :badday:
Tonny, trzeba bylo ja przytrenowac, podwiazac, nagiac. ale zeby zaraz wyrzucac planta ??? eeech....:confused:

Tonny

Member
rozumiem ale szklarnia jest cały czas eksploatowana, do pomidorów i papryki wiec nie było miejsca do przeginania, byłem zaskoczony ze moze tak urosnąć, pozatym to troche przypałowe miejsce,

Latest posts

Latest posts