What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

hodowca85

Member
Niebyłem tydzien i przestraszyłem sie :yoinks:
te BxErd/P.T. bedą naprawde mocarne: (teraz mają ok miesiąca)

aż strch pomyślec co bedzie w pazdzierniku.

Reszta:

OB

NLxBB

Mały maroc

Grapefruity

opróch tego na wszystkich spotach rosną mi jeszcze : shaman DP ,3xmaroc,2 GF i jeszcze cos tam ...nie pamiętam ...:p ,nie chiało mi sie juz iść

pozdr i niech wam sie zieleni !!!
:joint:

Burek

Member
moje laseczki

1 PP

2 PP

3 PP

LR 2 x WW
coś mizernie rosną te 2 lowki :(

no i mam jeszcze pytanie czy ten nawóz nadaje sie na wega i czy moge go juz używać w tym stadium rozwoju roślinek? oto jego foto

pozdro 600

G

Guest

zielen bije po oczach panowie :) dobra naprawde doba robota! ja inspekcje planuje dopiero jutro po 2,5 tyg nieobecnosci :) zapodam fotki :) pozdrawiam!

rberciol

Member

Po przesadzeniu do doniczki

Nie zabardzo wyciagnięta? Chętnie ją bym przekopał na bardziej słoneczne miejsce, (ma piekne duże 9-palczaste liscie i 112 cm)

Przesadziłem ją, troche korzeni się urwało dlatego tak wygląda ale już wstała na nogi, jak widać wcześniej była oklapnięta. (oasis)

rastaman

Member
swietnie wam rosnie, niedlugo wybiore sie na spota i cykne pare fotek

rberciol said:
Coś się zatrzymało na poscie hodowcy85 ale zoabczcie nowych postów jest więcej!
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi :chin: Naprawde ladne masz roslinki. Daj im troche nawozu bo az sie o to prosza :yummy:

Burek said:
LR 2 x WW
coś mizernie rosną te 2 lowki :(

wydaje mi sie ze te LRy sa tak mizerne bo maja za mokro

Tu masz porownanie dwoch roslin wysadzonych w tym samym czasie. Mniejsza (Passion#1) rosnie w zalanych terenach.

Pozdro :rasta:

Last edited:

rastaman

Member
Rzeczywiscie cos sie pierdoli z forum. Widze na glownej stronie ze szok napisal posta w tym threadzie, wchodze a go nie widac :yoinks:

hodowca85

Member
rberciol said:
Coś się zatrzymało na poscie hodowcy85 ale zoabczcie nowych postów jest więcej!

zobacz w "polish" strainguide tez sie zatrzymało na mnie ,a są nowe posty ...ostatnio równiez to często zauwazam...wam tez sie coś pieprzy np. przy pisaniu lub edytowaniu postów? bo mi ostatnio bardzo często wyskakuje "wrong database - invalid link ,please contact admin" czy coś takiego ...

tomato

Member
Veteran
Burek said:
no i mam jeszcze pytanie czy ten nawóz nadaje sie na wega i czy moge go juz używać w tym stadium rozwoju roślinek? oto jego foto
jasne ze mozesz, a nawet powinienes ,bo roslinki juz sa calkiem spore :D jak pisze producent: Rośliny dokarmiane Florovitem płynnym szybciej rosną, wcześniej i okazalej kwitną, a także wcześniej zaczynają owocować, dając plony większe o około 10 %

PS. tak tak, mi tez sie zawiesza, nie widac nowych postow, choc jak pisze tego to widze w podgladzie ze sa...
E:jak to napisalem to pojawily sie wasze wczesniejsze wpisy ktorych nie bylo.... :chin:

Last edited:
C

Ca2

Dziś niestety tylko telefon... ale chyba coś tam widać na tych fotkach;)
3x WRxA 2x BbxA - FIM celem pobrania klonów
Jeden LR#2 nie pokazał nadal płci i stoi w miejscu po ostatnich uszkodzeniach. Samiczka napuchła ładnie i stoi. Również oberwała podczas zwierzęcego ataku. Same narkusy jebane w tych lasach buszują...

M x Gf

Bb x A

WR x A

LR#2 - widać jak zostały opierdolone przez zwierza

AHK x DP

G

Guest

siema, po ilu dniach od wysadzenia Lowryder, pokazuje preflowery, ile potrzeba dni od malej roslinki LR do zbiorów ? 60 dni tak jak pisze wszedzie ?
pozdro

E: dzieki @tomato za odpowiedź :D pozdro !

Last edited:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Spokojnie to tylko awaria, administrator ostro dzialal na serwerach przez ostatnie dni. Bylo bardzo niestabilnie. Byc moze jeszcze troche potrwa ta sytuacja, ale bez paniki, wszystko jest na dobrej drodze zeby przyspieszyc ICmag w chwili kiedy bardzo sie rozrasta.

pozdr, kov

tomato

Member
Veteran
johnQ said:
siema, po ilu dniach od wysadzenia Lowryder, pokazuje preflowery, ile potrzeba dni od malej roslinki LR do zbiorów ? 60 dni tak jak pisze wszedzie ?
pozdro
meskie pre powinny sie pojawic okolo 3 tygodnia, zenskie troche pozniej.a do tych 60 dni to mysle ze z tydzien jeszcze trzeba doliczyc...

alfi

New member
hi pisze tu bo nie chcę zakładać nowego tematu chciał bym się za pytać jaki mam zrobić box na 2 matki i 8 klonów. Box ma służyć do podtrzymywania matek i na weg dla klonów i jakie jakie wymiary i oświetlenie

LDV

Active member
Osttnio byłem na spocie i normalnie myslalem ze spowodowalem pozar hehehehe

Paliliśmy jointa na spocie, a pozniej fajki i sie patrzylismy na krzaczki, był wieczór tak jak sie rosa zaczyna robić. Patrze dookoła siebie i aż biało od dymu a dym unosił się na poziomie traw. Kurwa pierwsza myśl jaka mi przeszła przez głowe to to że pożar hehehehe

ZLEWA W HUJ

C

Ca2

LDV: mgiełka... elegancko ;D na vegu idealnie... u mnie z nieca sucho pewnie jest. Bo nie wiem czy na polankach w iglakach się mgła robi :D
Ludzie trenują rośliny sznurkami... haczykami... a ja używam gałęzi ;D

G

Guest

mam takie pytanko, bo chcialbym jeszcze cos wysadzic, a nie wiem czy dojdą roslinki, jakbym je zaczal kielkowac jutro, i szybko wysadzil ? jak sądzicie, kiedys bylo pisane, ze wysadzone do konca czerwca roslinki i tak dochodzą, odmianki jakie mam na outa to: NL, PP, i jakaś nieznana odmiana od qmpla
pozdro !

tomato

Member
Veteran
johnQ, to czy roslinki dojda nie zalezy od tego kiedy je wysadzisz, beda co najwyzej duzo duzo mniejsze. ale napewno pare gietow z planta ci wyjdzie :joint: mozesz zawsze podgonic nawozeniem, byle tylko nie przesadzic..tak wiec do roboty !!!
pozdro

Latest posts

Latest posts