ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ja nadal to mam w mozilli, dopiero jak wszedlem przez IE do google wpisalem "icmag co w ogrodzie rosnie Ci" i wszedlem w ten link to mi wyswietlilo forum...
hyhyhy tego outa nie przepuszcze ładnie Wam rosnie!!
Ja nie moge spobie pozwolić na kolosy dlatego nic jeszcze nie wysadzilem
Na dniach robie kloniki, ukorzeniam i wio do doleczków (ktore zaczolem kopać dopiero hehe - ech to lenistwo..) Na razie oceńcie matki Te dużo to.. 3 donice z Grapefruitem i jedna z C99.. do tego 2 wieksze klony C99 i mniejsze roślinki, ktore poźniej pojda na dworek (Shaman, Maroc, Maroc x GF, Durban Poison)..
Do tego w tym tygodniu wżucam na wate troche Duńskich pyszności pzdr
bogusik2 ttez chciałem tak zrobić i się zastanawiam jak wielki urośnie taki klon posadzony na początku lipca, bo szkoda by mi bylo marnowac kony jezeli bym z jednego 10 g zebral
wrrrrrrrrr....sarny wszamaly mi dwa planty, a trzeciego calkowicie uszkodzily...
niestety sikanie po spotach i mydlo w skarpetce nie zdalo egzaminu. trzeba sie zoapatrzyc w chemiczne srodki bojowe ten spot jest jakis pechowy, najpierw padly mi dwie rosliny z powodu burzy, a teraz te futrzaki.zozostaly mi tam dwie roslinki
NL
EMxHH
na innej miejscowce obylo sie na szczescie bez przykrych niespodzianek
EMxHHxCHEMOxNL
mam jeszcze jedno miejsce gdzie rosna 2 DP i MAROC.jak sie wybiore to wrzuce kilka fotek.
pozdrawiam
fakt, tego planta byc moze zmasakrowaly dziki. ale te dwa prawdopodobnie zostaly zjedzone przez sarny, bo:
1.widzialem je juz tam wczesniej
2.zobacz na te fotke. dzik chyba nie zostawia takich odchodow...ja sie za bardzo nie znam na tym ale te bobki bardziej mi pasuja do sarenki niz do dzika. chyba ze to jakis inny zwierzak...
Racja Tomato to odchody sarny.Dziki wychodza zazwyczaj gdy zaczyna sie ściemniać i moze dlatego ich nie widziałeś...ale jak ci coś "podryło" krzaczka to napewno był dzik.
Fotki robione na szybko ,nie zdązyłem cyknąc grapefruita
topy rozwijają się za wolno ,ale to chyba dlatego ze przesadzam z nowymi nawozami ,które są za mocne...
Wiecie cos na temat skasowania jednego z polskiego forum?? Stalo sie to dzis ok godziny 14.00... Wchodze na strone serwisu i wszystko wykasowane... Pozdro!!! haszysz!
Proponuje stworzyc thread "Co w ogrodzie... dla poczatkujacych". Wtedy ten "smietnik" skupi sie w jednym miejscu na forum, poza tym na pewno bedzie to bardzo korzystne dla wszystkich.
hyhyhy mowiecie o haszu jak niektorzy u nas o trawce ;p hehe każde forum cos w sobie ma szczególnego
Czasem zdarza sie że herbaciarze (serwer mamy w anglii) nie wywiazuja sie idealnie ze swoich zobowiazań i z tad takie problemy.
Haszysz na pewno nie przepadnie hehe wszystko jest opłacone i bedzie na pewno działać szybciutko
Mr.T Ja licze na 20-30g z klonika przypuszczam ze z lepszymi nawozami moze być wiecej.. ja z lepszych bede miał tylko stymulator Atami za free hehe
DOdatkowo warto robić na szybko LST klonikom.. mozesz mieć 2x wiecej ziolka pzdr