What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

LDV

Active member
ja nadal to mam w mozilli, dopiero jak wszedlem przez IE do google wpisalem "icmag co w ogrodzie rosnie Ci" i wszedlem w ten link to mi wyswietlilo forum...

kapa jest w huj...

POZDRO

PS: Jak wchodze przez proxy to też nie działa...

bogusik2

Member
hyhyhy tego outa nie przepuszcze :D ładnie Wam rosnie!!
Ja nie moge spobie pozwolić na kolosy dlatego nic jeszcze nie wysadzilem :)
Na dniach robie kloniki, ukorzeniam i wio do doleczków (ktore zaczolem kopać dopiero hehe - ech to lenistwo..) Na razie oceńcie matki :) Te dużo to.. 3 donice z Grapefruitem i jedna z C99.. do tego 2 wieksze klony C99 i mniejsze roślinki, ktore poźniej pojda na dworek (Shaman, Maroc, Maroc x GF, Durban Poison)..
Do tego w tym tygodniu wżucam na wate troche Duńskich pyszności :) pzdr

Tonny

Member
lol, mi tez forum nie działało ale jest ok:)
@OrganicShowmen ja nie wytrzymał bym do października:p
@bogusik2 nie na ilosc a na jakośc he he

to kobitka dzisaj wyrwana, rosła za blisko domku, zbyt niebezoieczne wole nie ryzykowac, odmiana nie znana (mix),

Last edited:

Mr.T

Member
bogusik2 ttez chciałem tak zrobić i się zastanawiam jak wielki urośnie taki klon posadzony na początku lipca, bo szkoda by mi bylo marnowac kony jezeli bym z jednego 10 g zebral

tomato

Member
Veteran
wrrrrrrrrr....sarny wszamaly mi dwa planty, a trzeciego calkowicie uszkodzily... :beat-dead

22085NL-get-injured.jpg

niestety sikanie po spotach i mydlo w skarpetce nie zdalo egzaminu. trzeba sie zoapatrzyc w chemiczne srodki bojowe :hotbounce ten spot jest jakis pechowy, najpierw padly mi dwie rosliny z powodu burzy, a teraz te futrzaki.zozostaly mi tam dwie roslinki

NL
22085NL_1606.jpg

EMxHH
22085EMxHH_1606.jpg

na innej miejscowce obylo sie na szczescie bez przykrych niespodzianek
EMxHHxCHEMOxNL
22085EMxHHxCHEMOxNL_1606.jpg

mam jeszcze jedno miejsce gdzie rosna 2 DP i MAROC.jak sie wybiore to wrzuce kilka fotek.
pozdrawiam

tomato

Member
Veteran
fakt, tego planta byc moze zmasakrowaly dziki. ale te dwa prawdopodobnie zostaly zjedzone przez sarny, bo:
1.widzialem je juz tam wczesniej
2.zobacz na te fotke. dzik chyba nie zostawia takich odchodow...ja sie za bardzo nie znam na tym ale te bobki bardziej mi pasuja do sarenki niz do dzika. chyba ze to jakis inny zwierzak...

22085kaka-med.jpg

hodowca85

Member
Racja Tomato to odchody sarny.Dziki wychodza zazwyczaj gdy zaczyna sie ściemniać i moze dlatego ich nie widziałeś...ale jak ci coś "podryło" krzaczka to napewno był dzik.

Fotki robione na szybko ,nie zdązyłem cyknąc grapefruita :(
topy rozwijają się za wolno ,ale to chyba dlatego ze przesadzam z nowymi nawozami ,które są za mocne...

30 którys tam dzien flo:

Blockhead

Orange Bud

pozdro all :joint:

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
pieknie wam sie zieleni..... u mnie niestety narazie tylko In bo na outa nie mam ania miesjaca ani czasu zeby je znalezc

Cannabis PowdeR

a tuataj artykul z Kujawsko Pomorskiego

KeeP it safe and GrEEn !!

Ikser

Member
Wiecie cos na temat skasowania jednego z polskiego forum?? Stalo sie to dzis ok godziny 14.00... Wchodze na strone serwisu i wszystko wykasowane... Pozdro!!! haszysz!

G

Guest

nic na ten temat mi nie wiadomo ale pewnie bogusik_2 coś wie
może mają problemy z domeną
haszysz.za.pl działa bo jest na innej domenie chyba

Last edited:
G

Guest

Proponuje stworzyc thread "Co w ogrodzie... dla poczatkujacych". Wtedy ten "smietnik" skupi sie w jednym miejscu na forum, poza tym na pewno bedzie to bardzo korzystne dla wszystkich.

pzdr! :joint:

bogusik2

Member
hyhyhy mowiecie o haszu jak niektorzy u nas o trawce ;p hehe każde forum cos w sobie ma szczególnego :D
Czasem zdarza sie że herbaciarze (serwer mamy w anglii) nie wywiazuja sie idealnie ze swoich zobowiazań i z tad takie problemy.
Haszysz na pewno nie przepadnie hehe wszystko jest opłacone i bedzie na pewno działać szybciutko :)
Mr.T Ja licze na 20-30g z klonika :) przypuszczam ze z lepszymi nawozami moze być wiecej.. ja z lepszych bede miał tylko stymulator Atami za free hehe
DOdatkowo warto robić na szybko LST klonikom.. mozesz mieć 2x wiecej ziolka pzdr

LDV

Active member
Zwracam się jeszcze raz z prośbą:
KTO MA PYŁEK LOWRYDER'a ?
Proszę o kontakt przez PM'a bo naprawdę zjebałem sprawę z męskimi :/