What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

:puppydoge: Moje kondolencje!

@OS - niezle zapierniczasz :D Zreszta tak samo reszta hehe..

A ja zas wybieram sie wlasnie na spota posiac ostatnia partie. Lacznie bedzie 3 lub 4 dolki, a w jednym juz rosnie sobie. Moze porobie pare fotek jezeli baterie jeszcze dzialaja. Mam nadzieje ze cos zapodam wieczorem!

:smoweed:

peace! :wave:

kartofel

New member
Witam Wszystkich:)
U większości ślicznie sie zieleni widzę:)
nie padało u mnie już kilka dni wiec poszedłem na spota podlać roślinki a tam czekały na mnie śliczne panny:)
the cherch

zaraz obok kwitnący maroc franca jedna sama chyba nie wie czy chce rosnąc czy kwitnąć:/

a to moja ulubienica panna shamanka:) z moich roślin rośnie chyba najładniej, pięknie sie rozgałęzia

jej koleżanka durbonka:)

i na koniec świeżo posadzony klon DP troszkę oklapnięty, ale myślę ze da rade:)

powodzenia życzę wszystkim no i co by jakiś deszcz spadł, bo latać z wodą to przynajmniej mi sie nie za bardzo chce;)

Tonny

Member
he, kartofel fajne to wszystko,
OrganicShowmen ogromne rosliny, :kos:
z moich roslin, które zyja jeszcze to jak narazie jest 2 panny 3 typów, :badday: ale jeszcze 10 nie pokazało płci bo puzniej wysadziłem, teraz kiełkuje Lr od bogusika faaajnie.

L&M

Member
nie no panowie, nieźle sobie radzicie z outem wszyscy, mnie out 07' spalił na panewce normalnie ;/, wszystko przez te matury, robote, nie bylo czasu dla roślinek... cos tam zostało ale kisi sie normalnie na parapecie , nawet czasu nie ma zeby to przesadzic gdzies w plener, ale na dniach montuje indoora, nie ma bata ;DD wczoraj przyszło zamowienie, 3x swietlówki energooszczędne 40w kazda po 2700 lumenów więdz bedzie dobrze, box też już czeka z hps 150w,

edit
@johnQ szukaj w allegro, sa jeszcze mocniejsze świetlówki, nawet 80w!! ale drogie albo do całych układów (nie maja wbudowanych układów )
powodzenia all

Last edited:
G

Guest

@L&M- gdzie kupiłeś takie świetlówki ? i ile dales za nie ? bo zakupiłbym sobie takie wlasnie :) to musisz szybciutko poswiecic jeden dzien i wysadzic cosik na outa zawsze pare G bedzie na jesień, no i ten indoorek :D

placjusz12

Member
witam wszystkich,
tak jak obiecałem wstawiam fotki
te liche długo stały w doniczkach a do tego słimaki je zgryzły

tutaj passion1 z lewej i ES z prawej

a tu po dwoch dniach

tutaj nastepny spot maroc lewa i passion1 prawa oba zostaly zgryzione przez slimaki ale i tak miałem je fimować

pzdr Placek

G

Guest

:yoinks: raz, dwa, raz, dwa ... super tempo hehe

A u mnie wszystko powolutku i spokojnie... dopoki nie musialem zwiewac przed osami :pointlaug: Jezeli chodzi o pierwszego spota to troszeczke sie zawiodlem. Wolniutko rosna, ale glownym problemem jest susza. Spustoszyla polowe plantow pomimo, ze padalo przez pare dni. I mam wrazenie ze cos mi je zjada... :chin:

Spot 1:

Widoczek:

Dzisiaj skonczylem robienie drugiego spota - donioslem ziemi (wszystko mnie boli ^^) i posialem HH ktore przetransportowalem tak...

Spot 2:

W pierwszym dolku jest tylko miejscowa ziemia wymieszana z dlolomitem i pokrzywami (nazywam to nawozem z pokrzyw, ale raczej nie jest :D). W drugim dolku sytuacja klaruje sie troche lepiej. Tzn.: 45 l ziemi kwiatowej, pare l Substralu, Dolomit i Saletra Amonowa na dno. Ponadto drugi spot jest przez wiekszosc dnia w cieniu wiec mlode maja wieksze szanse na przetrwanie.

Pewnie juz nie dogonie waszych pieknych MJ, ale moze bede mial chociaz odrobine jarania na jesien i zime :D

pzdr! :wave:

Last edited:
G

Guest

nooo panowie, zajebisty thread tego Lou, tylko życie go lipnie potraktowało, tyle weedu, sobie wychodował, 63lbs (wie ktos ile to kg ?) pies mu zdechł po zakonczeniu, hodowli, na poczatku maja ojciec mu zmarł :( przykra sprawa, ale ile palenia miał, pisal ze zarobił na tym 200,000 $

alfi

New member
hello szukałem foto relacji na icmagu z upraw hydro w systemach nft

Gro Tank NFT GT 205
i
Gro Tank NFT GT 424

jak by ktoś widział gdzieś jakieś foto relacje z wyżej wymienionych systemów nft był bym bardzo wdzięczny

LDV

Active member
nooo panowie, zajebisty thread tego Lou, tylko życie go lipnie potraktowało, tyle weedu, sobie wychodował, 63lbs (wie ktos ile to kg ?) pies mu zdechł po zakonczeniu, hodowli, na poczatku maja ojciec mu zmarł :( przykra sprawa, ale ile palenia miał, pisal ze zarobił na tym 200,000 $

każdemu zdarzają się takie rzeczy (mowie o tych tragediach)

To jest coś koło 28kg

W polsce byś zarobił na tym nie więcej niż 300 000zł no chyba że byś sprzedawał dyszkami albo po sztuce ;) Także ciekawe skąd gościu jest...

O

OrganicShowmen

kolejne rosliny i kolejne spoty. łęgi i rozlewiska. ciekawe jak dadza rade tam. nie zamierzam ich wogle podlewac. podsypalem tylko azotem 46% czysta forma amidowa i zobaczy sie. na razie rosna o dziwo jak na pierwszy moj guerilla bardzo bardzo dobrze. musze tylko wyciac menole za dwa tygodnie i juz bedzie pieknie. spotow 6 chyba na kazdym po 2/3 planty. glownie outdoorowe mocarze, indica mix x hells angel, northern lights, oraz cos mocnego bb x afghani i wyd white rhino od Hot'a [pozdro]

#1 GSpot:

#2 GSpot:

niedlugo czas na slimakol i jakis dlugo dzialajacy nawoz w paleczkach po kilka na dolek bo nie zobacze ich do pazdziernika. na tym polega cala zabawa, ale to chwasty wiec wyrosna piekne i wielkie.

pozdro OS
kamuflage

Pan_Jah

New member
LDV i pare innych ludzi chciało żebym napisał że nie wyświetla im się w ogóle icmag. Zamiast icmaga wyświetla się taka strona jakby domena icmag.com byla zaparkowana na GoDaddy.com . Czy ktoś wie co się dzieje i jak można temu zaradzić? LDV ma neostrade jeśli ma to jakiś wpływ...

pisze w imieniu LDV
pozdrawiam
pj

edit:
jak ktoś może, LDV, prosił aby wysłać PM do DutchGrowa w tej sprawie.
Ja nie moge, z powodu nie posiadania 50 postów ;)

Last edited:

bogusik2

Member
Ja dzisiaj na forum ktore moderuje dostałem 13 PW ze skargami ze icmag nie dziala hehehe ;p Bardzo dużo osób to dotkneło i to nie tylko tych z neostradą..
E: Wysłałem PW do DutchGrowna.. mam nadzieje ze jakoś sensownie to sprecyzowałem hehe.
E2: Dla tych ktorzy nie wiedzą ocb.. niektorzy zamiast IC widza to:
http://img156.imageshack.us/my.php?image=icmagjw0.png hmm pzdr

Last edited:
G

Guest

bo ktos sie nam na server wbil i grzebie....... mialem to samo dopiero teraz wrocilo do normy...

G

Guest

@smoku, @OS - podniecajace macie te laski :D

Jezeli chodzi o dzialanie icmaga to mialem to samo. Dopiero przed chwilka mi weszlo.