What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

michu

Member
GanJah:
A jaka metoda ?
Ja rozwazalem duzy plastikowy pojemnik z woda (oczywiscie nieprzezroczysty) z otworami w pokrywce. To jest najprostszy sposob - water cloning.

franzPL

Member
UPDATE 10 Czerwiec 2007

spot nr 1 moga to byc ostatnie fotki poniewaz wczoraj po zrobieniu tych zdjec zobaczyłem ok 6-10m od mojego spota jakiegos goscia rowniez przyjechał rowerkiem i nie wiem co tam robił zdawało mi sie ze albo cos zakopuje albo wycina drzewko zobaczymy co bedzie za tydzien

spot nr 2

spot nr 3

spot nr 4

spot nr 5

spot nr 6 był tam osobnik meski został wyciety jest miejsce na ktore pojdzie ok 4-5 roslinek z mojego boxa obok spota nr1 chcialem je wysadzic ale ten koles mnie zniechcecił i nie mam w sumie gdzi ich wysadzic :( a w boxie mam ich 15szt poprostu pojde sie przejsc gdzies najakas łaka albo ugor wezme ze soba dolomit i posadze gdzies bo przeciez ich nie wyrzuce

panowie tragedia sie stała, lampa spadła mi na klony i upiekła je, dwa dni wcześniej jeden klon który zostawiłem sobie na parapecie wyparował z doniczki (okno było otwarte) po pracy kładłem się do sjesty to był w doniczce a jak sie obudziłem to już go nie było :(. i w ten sposób wszystkie klony szlak mi trafił. z autopsji wynika że tylko jedna roślina zaczęła wykształcać korzeń(po dwuch tygodniach i stosując ukorzeniacz) i teraz pytanie do user'ów którzy mieli ES czy opłaca sie jeszcze robić klony czy dojdą jak ukorzenianie trwa minimum 3 tygodnie

LDV

Active member
PAnMarihuanek nie jesteś sam.
Moi rodzice ostatnio wyjechali na pare dni. Przez te dni non stop była u mnie impreza, więc palnty przeniosłem do piwnicy i tam schowałem żeby nikt niepowołany tego nie zobaczył. Taka była impreza że zapomniałem ich podlać i dzisiaj patrze wszystkie uschnięte (ponad 15 sztuk) tylko 2 sztuki udało się odratować :((
Ale zostało jeszcze 32 które były schowane gdzie indziej, i 20 na spocie już :D :D :D
Także na lajcie...

D

DepczacyRobaki

OK wielkie dzieki LDV i GanJah za podpowiedz.Jutro wywalam je na out.
A tu fotki z tego co juz na słonku sie wygrzewa
6 ES

ES ruda plamka wiecie co to mozze byc?

Passiony cos słabo rosna.

POZDRO

wojek

Member
No ja to na miejscówce klonuje jak roślinka jest troszkę większa to odcinam odgałęzienia nadcinam w ukorzeniacz i prosto w ziemię, tylko jest jedna wada często trzeba chodzić i podlewać.

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam!!

Zapodam troche zdjec z przed kilku dni ,miejsce2
przy ostniej wizycie dolozylem tam jeszcze 1 Easy Sative

a tu pozostale rosliny

NL#5

Walkabout

Oasis x LR

Mad Dog

Hawaiian Skunk

GF x M

Durban Poison

Chemo

Church

[(em x chemo) hh]Nl

Passion1 mix

Calosc..

nol

Member
Buffalo wiedze na ten temat mam bo w 2006 na jednym spocie choróbsko rozprzestrzeniło sie na cała roślinke a zaczynało sie tez niewinnie od jednej plamki. Jest bardzo duze prawdopodobieństwo ze to nie jest to. W tym roku na tym samym spocie historia sie powtarza i nie jest to na pewno kwestia składnikow mineralnych

G

Guest

Biodizel said:
...nie trzymales czasami tego danish passion w boxie przed wysadzeniem na out, to by wiele tlumaczylo, mozliwe tez ze przez te 30 lat selekcjonowali wczesne osobniki, dania lezy bardziej na polnoc i gdy przeniesc odmiany na poludnie zakwitna troche wczesniej
Nie. Moja roślinka od początku mieszkała na balkonie.

R

retbatler

Blueberry 40 dni

15713BB40.jpg

15713BB401.jpg

Wczoraj je płukałem - prawie 3 godziny mi to zajęło w 3-litrowych doniczkach. Zna ktoś jakiś cwancyk, żeby to przyspieszyć?

Nieźle dajecie panowie na out, ja od 3 tygodni nie byłem - tęsknię za nimi, ale jak nie ma potrzeby (pada regularnie) to chyba lepiej nie jeździć...

Pozdr

kempamc

Member
sorka ze tak pisze offtopa ale siedza u mnie znajomki i zobaczy;li forum i mi zyc nei daja zebym zamiescil linka z ich piosenka i zapytal was jak wams ie podoba? wg. mnie jest anwet dobrze fajny taki kliamcik na bake i jeszcze raz sorki za offa i zeby nie bylo ... na spocie bylem po podlaniu kurzakiem 0.5l na 10l wody niezle sie trzymaja :D i tu moje pytanie kto widzial moje posty ten wie ze mam tam bagseeda i siejki.. i na necie gdzies czytalem ze na polu siejki mozna znalesc kilka roslin ktore beda mocne.. mam pytanie.. na jednej z nich pojawia sie taki szaro zywiczny nalot po srodku do polowy lisci(z tych nowych) czy to cos oznacza?:D ze dobrze trafilem albo co?:D jak bd mogl to zrobie foto.

a tu piosenka niestety w 3cz bo mam neta takiego ze ma ograniczenia;/

http://rapidshare.com/files/36565737/06-AudioTrack_06.part1.rar
http://rapidshare.com/files/36566133/06-AudioTrack_06.part2.rar
http://rapidshare.com/files/36566169/06-AudioTrack_06.part3.rar

G

Guest

jeessuuu...
no ekipa zescie zasiali zieleniny :) pieknie wszystkim zasowa, i az serce rosnie jak na te poletka sie patrzy...
u mnie po wciagnieciu przez sarny spota zostaly tylko BalkonOut....

SantaMaria (chyba bo mi sie pestki pomieszaly,choc ostatnio jakos sativka zaczela tracic wiec bez pewnosci...)

i dziewczynki spoznione nadganiaja wzrost... ( ktorego jest rownonoc????)

Cinnx2, NevHaze i dzieciatko from HC... (poki co jedno)
pozdro for all

tomato

Member
Veteran
divinorum, nadgonia, nadgonia... :rasta:
ktorego jest rownonoc????
20/21 marca (równonoc wiosenna) i 22/23 września (równonoc jesienna)

retbatler, super blueberry !!! zapaszek musi byc juz teraz zniewalajacy !!!

peace !!!

Last edited:
G

Guest

Hej Retbatler :wave: No przepięknie Ci poszedł pierwszy scrog. Dawno się nie chwaliłeś hehe a tu tak podskoczyło...
DrGreenthu Ty też mógłbyś się już pochwalić :D

Pes3fan gdzieś jest? Kopernik? Filip z konoppii? Merek43(?)? Poznikali?

używał ktoś może kiedyś rhizotonic'a?? interesuje mnie info odnośnie efektów
a teraz czas na spotnews: spot powiększył się o 120%(używałem ciężkiego sprzętu[maczeta, siekiera, sekator z długimi uchwytami]dzięki czemu akcja zakończyła sie w niewiele ponad godzinę, a było co wycinać), poprawione też zostało nasłonecznienie, purple power już idą(oby były jak najwcześniej)

R

retbatler

@tomato - haha, zapach faktycznie kładzie na plecy. Jadę bez filtra, bo uprawa mała i wali mi teraz w całym domu. Poprzednio miałem white widow od fs i słyszałem że to jeden z mocniejszych zapachów; w porównaniu do blueberry to był mały pikuś.
Szczęście że zapach bardzo przyjemny, bo ww sztynksiła jak pranie ręczne, które kiedyś zostawiłem w misce i wyjechałem na 2 tygodnie :D

@grunwald - no nie wiem czy przepięknie - mało kwiatów, mało, mało :) Z tydzień dłużej powinny być na vegu.
Wrzucę jakieś podsumowanie na thread o scrogu jak zbiorę i zważę.

Doktor pewnie już zebrał i teraz pali :smoker:
Nieprędko go zobaczymy :D