What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

dr.greenthu said:
Grunwald...a jak tam widok na balkon hyhy koleś działa ?

th_65249_11878100_5223-thumb_122_754lo.jpg
Koleś dostał zawiasy w tamtym roku za te planty i zrezygnował z parapetówy.

GanjaDevil

Member
Ja wysadzam OutdoorMixa , ES , Maroca dopiero w ten weekend ale po waszych komentarzach jestem dobrej myśli ....jak beda mniejsze to beda mniej przypalowe , a zbior z 50 sztuk powinien być z jednej bo mam nawet niezłe spoty ...

selasie

ganja
ICMag Donor
Witam!!

Bylem dzis rano na swojm miejscu1
Wszystko wyglada spoko ,podlalem rosliny woda bo juz dawno nie padalo..
Wyglada to tak..

7szt Lr ,dwa juz sa na bank meskie a 1jest dzieczyna (bedzie zapylanie) a reszta na dniach pewnie sie okresli

meski LR

Tutaj Lr z reszta ekipy..

a tu pozostale rosliny w tym miejscu ,w niebieskim polu mix z zeszlego roku a w czerownym rozne od @Plantatora

Pozdrawiam

Siema!
Pokoloruje troche fotami z dzisiejszego wypadu na spoty po tyodniowej przerwie. Dzisiaj roślinki były pierwszy raz nawożone Biohumusem, a kwitnące już Lowrydery Plantonem K. A więc...:

C99:

Maroc:

Mix:
-na początek te które okazały się lowryderami:
Jeden to męszczak:

A pozostałe to dziewczynki:), dzisiaj dostały Planton K:

-i jeden "normalny" z mixa, hehe:

Oprócz tego wysadziłem kilka White Widow f2 i dwie z nich mnie mile zaskoczyły, jak tak dalej pójdzie to ładne drzewka będą:)
2 tygodnie temu:

I dzisiaj:D:

Pozdrooo

placjusz12

Member
witam wszystkich
w ogrodzie rosnie mi 3 pasion fem, 2 easy sativa fem i 1 maroc fem
bylo tego wiecej niestety nie przetrwaly ataku śłimakow
wieczorkiem wrzuce fotki

pzdr Placek

kempamc

Member
nie no japier.dole......;/ to juz jest szczyt
premier Jarosław Kaczyński
"Czy marihuana jest z konopi?? chyba nie..." no kurwa mac.. chca zakazac sprzedazy nasion a on nie wie ze z konopis ie robi marihuane.. :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :badday: :pointlaug :pointlaug :pointlaug :pointlaug :fsu: :fsu:

UNILITE

Member
kempamc jest od tego inny temat po co piszesz to tutaj?

super wszystkim rosnie, u mnie tez cos tam pnie sie do gory ;)

selasie

ganja
ICMag Donor
@Mr.Bongowsky co do WW to Ciezko bedzie na out zeby doszla - oczywiscie tego Ci zycze..
JA mialem w zeszlym roku na balkonie WW z DP i jak dobrze pamietam zakwitla pod koniec sierpnia dopiero ,a scielem ja 24.10 tylko tak jak mowie ja mialem na balkonie i pod koniec wnosilem na noc do domu(ale byl zapach).. wyszlo mi z niej 15g topow a bakanie bylo naprtawde kozak!!

znalazlem nawet jakies fotki:

Last edited:

tomato

Member
Veteran
kempamc, po jakiego grzyba to piszesz ??? te zdanie padlo juz na tym forum conajmniej kilka razy. wez sie ogarnij czlowieku, bo piszesz takie bzdury ze az rece opadaja...na innym forum juz bys dawno dostal bana za spamowanie, a ze panuja tu troche inne zasady, to nie znaczy ze mozesz robic z tego forum smietnik.

pozdrawiam

Last edited:

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam !

Sciolem mojego malego gestego indorka, zasialem gesto ale tylko dlatego ze nie mialem serca pozybywac sie malenstw, wiec na 60cm60cm zasadzielm 10 samic przy 200 W , scianlem partiami, dzisiaj wlasnie skonczylem, dokladnej wagi jesczcze nie znam ale bardzo przyblizona jest okolo 80g suszu.

A tutaj moja outorowa roslinka, na razie od miech jest pod swietlowkami, ale tak na prawde to jeszczce nie mam pojecia gdzie ja ja wysadze

powodzonka !!

kempamc

Member
sorka wszystkich.. ale ponioslo mnie troche jak to uslyszalem.. latalem po domu i klnalem... :fsu:

jezuu tak duszno a taki kawal na spota... blee mam dosc

co myslicie??

tomato

Member
Veteran
kempamc, mysle ze wyglada dobrze, choc kolor ma zupelnie taki sam jak przemyslowka w moim ogrodku...co to za odmiana ???

kempamc

Member
nie wiem dostalem od znajomego nasionka:p
+ jeden bagseed jest :D

ciasno dlatego by nie byly wysokie...
kurde troche sie niepokoje nowelizacja z tymi nasionkami...
musze zbudowac boksa moze w piatek? kurde musze z jakisch tanich materialow zrobic... do ok 50zl... 40x50x150

kempamc said:
ciasno dlatego by nie byly wysokie...

Co za herezie :D
Beda wyciagaly sie bardziej niz pojedynczo wysadzone rosliny, gdyz kazda z nich bedzie chciala miec troche swiatla dla siebie. Przykladem tego jest sosnowy las towarowy i pojedyncza, dzika sosenka rosnaca na polanie.
pzdr, wujek

kempamc

Member
Big Green Worm

mowisz to z doswiadczenia czy przypuszczasz?
nie cche mi sie szukac ale juz ktos tu tak uprawial i mu wypasne rosliny porosly i niezbyt wysokie.... zreszta zobaczysz za ok 2mc:D

Mam kilka sezonow juz za soba i wiem ze takie sadzenie nie sprawia ze rosliny rosna nizsze hehe jezeli chcesz miec niskie rosliny naginaj je do ziemi.
Nie mowie oczywiscie ze jezeli posadzimy kilka roslin przy sobie to rosna brzydko. Sam sadze po 2-3 sztuki do dolka.
pzdr

G

Guest

co sądzicie, o boxie dł.80cm, szer.60, wys.120cm i lampie HPS 250W do niego, jak myslicie wystarczy ta lampa ? chce posadzić dwie roslinki w takim boxie.
i jeszcze qmpel ma boxa, malego bo 50 x 50cm i wys. 110cm, i chce trzymać w nim jedną roslinke, ile musi mieć swietlowek ? bo na hps on niema kasy
pozdro !