G
Guest
Michu przyznam ze masz duzo racji! Sam slyszlaem wiele opowiadan o zgarnieciach i wydawaniu ziomkow. Zreszta kiedys obracalem sie w takim towarzystwie (bez urazy) i widzialem nie jedno na wlasne oczy. Jednak ten dil jest studentem i sam mi zreszta mowil, ze zamierza niedlugo z tym skonczyc. Jezdzi raz na jakis dluzszy czas po 100 g suszu. Oczywiscie to ze sie kolegujemy nie oznacza, ze powiniem mu ufac. Dziueki za troske, ale uwiez mi ze ja tez dosc sporo wiem ;] Zamknijmy ten temat.
Jezeli zas mowa o zdjeciach, to juz mi przyslal hehehe
Planty cos wolno rosly - 3 tygodnie. Ziemia zwykla kwiatowa bez zadnych dodatkow, 2 razy podlana woda mineralna (to zle czy dobrze?) a oprocz tego pare razy kranowa odstawiona na dzien, raz dostarczylem mala dwke nawozu Guano. Okolo 5 godzin bezposredniego swiatla slonecznego.
PPP z Nirvany
Oddajmy chold poleglym!
Jezeli zas mowa o zdjeciach, to juz mi przyslal hehehe
Planty cos wolno rosly - 3 tygodnie. Ziemia zwykla kwiatowa bez zadnych dodatkow, 2 razy podlana woda mineralna (to zle czy dobrze?) a oprocz tego pare razy kranowa odstawiona na dzien, raz dostarczylem mala dwke nawozu Guano. Okolo 5 godzin bezposredniego swiatla slonecznego.
PPP z Nirvany
Oddajmy chold poleglym!
Last edited: