What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

LDV

Active member
no własnie... tamte zdjęcia Black Widow nie były robione macro...
Moim zdaniem bez porównania...

a tak coś bardziej od siebie.
K2 ładnie kiełkuje może nie ma germinacji 100% ale i tak ładnie. Ta paczke ICE poprostu była jakaś TRAFIONA.
W dodatku równie szybko kiełuje moja osobista hybryda a mianowicie:
White Widow x Santa Maria :D
Mam nadzieje że dojdzie :D :D
OCzywiście WWxSM am germinacje 100% jak przystało na nasionka od tatusia LDV :D

Ktoś kto dostał odemnie te pestki będzie próbował na out je dawać?

POZDRO

G

Guest

Przed chwilą przeszła taka burza jakiej od lat nie widziałem. Duże drzewa kłaniały się ziemi jak witki wierzbowe... Ciekawe co na spotach... :chin: :badday:

Grunwald u mnie taka pogoda ze sie tylko opalac... :D Na burze sie raczej nie zapowiada :D Ja za chwilke ide wysadac 1 partpie krzaczków :)
Takie pytanie z mojej strony...
Ile roslina potrzebuje minimalnie bezposredniego słonca??
I czy jak bd miala mało slonca to wplynie to na wielkosc topów lub cos innego?? :)
bd bardzo wdzieczny za odpowiedz
pozdrawiam :)

G

Guest

Ema gr0wer5! Bodajze na seed.pl o ile sie nie myle, przy niektorych odmianach pisalo ze potrzebuja co najmniej 5 godzin bezposredniego sloneczka. Domsylam sie ze to ma duzy wplyw na szybkosc wzrostu, ale czy to ma wplyw na ilosc zywicy to juz ja zielonego pojecia nie mam :confused:

pzdr!

Aha...
No bo chodzi oto ze mam mega miejscówke... zaraz strumyk.. nikt tam nie chodzi... starsznie tam parno i wilgotno w lecie :) i zajebsicie goraco...
Ale jest dylemat bo tam slonce jest tylko tak od ok 9 - 10 do ok 16 :( A miejscówka jest naprawde zajebista :)
Dalej czekam na odpowiedz...
pozdro

tomato

Member
Veteran
a ja dzis otrzymalem od jednego z WAS kasete z bardzo kozackimi nagraniami :violin:

22085kaseta-med.jpg

wielkie dzieki brada !!! :respect: niech wam sie zieleni na potege !!! :smoweed:

rberciol

Member
grunwald to samo pytanie mnie dręczy. Tylko że u mnie były dwie burze. Rano i po południu, a pada ostro co 20 min. Niskie ciśnienie powoduje bóle głowy u mnie.

baku

Member
u mnie jak na dzień dzisiejszy pogoda dopisuje choć czasami sie jeszcze niebo zachmurzy, za jakie 2-3 dni postaram sie wrzucić zdjęcia maleństw na spotach jestem ciekaw jak tam to wygląda.

Powiedzcie mi czy czarne mrówki bądź tez czerwone mogą mi coś zrobić z małymi roślinkami ?? :chin:

tomato

Member
Veteran
baku, mrowki nie powinny uszkodzic ci roslinek, a w malej ilosci to nawet dobrze ze sa, zawsze przegonia jakiegos slimaka...no chyba ze masz w poblizu cale wielkie mrowisko, to juz gorzej ,bo jak zloza larwy na roslinkach to moze im wtedy zaszkodzic...

T

technoMAXgrower

Witam po przerwie wzystkich w szczególności wiare ze starej niezapomnianej ekipy z OG.
Ten sezon dla mnie się zakończył. Porobiłem troche fot, poszczególnych odmian bo w boxie roi się od cudownych kolorów i zapachów.
Grow zrobiony po kosztach, nic w niego nie wkładałem, wystartowałem ze starym soilmixem z poprzedniego grow, nawozy to resztki jakie mi zostały, bioflora bloom canna i PK 13 14 i vitmin z hesi. Wszystko od początku do końca wyszło mi w tym grow zgodnie z założonym wcześniej planem.

Veg

Flo

Nebula 60 day

Critical Mass
Nice 50 day

CM 60 day

Mental Floss Chimera 50 day

MF 60 day

F-13@Blueberry DJ Short 58 day

Dry bud

CM Afghani pheno

MF fast pheno 53 day

Życze eleganckiej imprezki na marszu MMM który sie jutro kmini w Wawie.
Na jutrzejszy dzien mam przewidziany harvest, muszę przygotowac sie psychicznie na wiele godzin spedzonych przy manicure. Tabza+muza i jademy dalej z tym koksem :p

:wave:

Wilk

Member
Witam witam

U mnie powoli jakoś leci :cool: Wszystkie roślinki wyniesione już na dwór. Kilka sztuk poszło na straty przez te piep.... gryzonie i ślimaki. Narazie są w takiej "wylęgarnii" ale w tym tygodniu pójdą już na swoje właściwe miejsca. Najmłodsze liczą sobie tydzień, najstarsze ok miecha. Kilka ujęć z jednego ze spotów:

Podziękowania dla plantatora, HC i Gelowasa za wspaniałe pesteczki. :D

PS. @TMG, człowieku jak zawsze weed I klasa :yummy:

Pozdro wilk :joint:

Last edited:

baku

Member
Thx tomato :joint:

Wilku widze że out idzie pełną para i nieźle ci sie już zieleni, a co do strat w krzaczkach to mi tylko 1 lowryder padł bo przy przesadzaniu spadł i uszkodził sobie łodygę, dzisiaj podbijam zrobić foty i je trochę podlać.

O

OrganicShowmen

Witam wszystkich growerow, @Wilku bardzo ladnie to wyglada :joint:

moje planty: EMxHHxNL i NL

Wieksze to crossy, mniejsze NL.

AK48 x Afghani

pozdro :joint:

Last edited:
G

Guest

Witam
Proszę o poradę bo miałem niezłą wtopę Newill Haze H którego uprawiam trzeba powiedzieć że ładnie wyglądał dlatego coś tak mi sie uroiło i osądziłem że rośnie już 70 dni tyle powinien dlatego podlałem go Ripenem , po pójściu do pracy 2 dni później okazało sie że NH rośnie tylko 50 dni czyli najlepszy okres jeszcze przednią . Roślina zaczęła wytrącać wszystkie składniki przez Ripena i teraz pytanie dwie opcje powrócić do normalnych nawozów flora blum mikro grow , czekać i dawać samą wodę lub skoro już w miarę ładnie wyglądają nie eksperymentować żeby nie znikły trochimy i moc nieprzepadła i ścinać jak myślicie co lepsze . Zaznaczam jednocześnie że specyfiką tej rośliny jest długi flo :badday:

G

Guest

sunshi: ja powiem tak NH u mnie po 70dniach flo pod 600W byla w polowie drogi... ciolem ja jakies jakos po 90dniach... teraz tez dochodzi jest na 50dniu i dopiero co zachela puchnac.. wiec osobiscie uwazam ze 70dni to stanowczo za malo..
ripena nigdy nie uzywalem wiec nie wiem.. ale ja bym jej dowalil jeszcze (po przepulkaniu) mieszanke 1-3-3 np.

G

Guest

Tylko czy to sie nie odbije na plonie i mocy :( . Zawsze musi być jakiś przypał uprawa niemal że idealna na samym początku mały nadmiar azotu ale potem ani jednego niedoboru przyśpieszyłem cały proces pompując do korzeni powietrze dlatego tak ładnie wyglądała a teraz lipa czekam na dalsze opinie może dojdziemy do ostatecznego osądu co teraz ??

Latest posts

Latest posts