What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

C

Ca2

UNILITE: tak ten sam ciasny box ;D NIC WIĘCEJ NIE CHCE :D On mi styka:D Jedynym ulepszeniem było by +10cm w każdą stronę i lampa 150W więc naprawde niewielkie zmiany. Ale to kiedyś.
Johnny Blaze (Chimera): Neville’s Haze X Blueberry

Filipek: pogadaj na gg. Napisz majl. Zadzwoń. Prawdopodobnie dostaniesz nowe za nic bez jakiegoś odsyłania. Jock Horror...haha Jack Horror z Dutch Quality...mmm mniam mniam i dobre kopnięcie energii w łeb :D

G

Guest

Ca2 said:
Filipek: pogadaj na gg. Napisz majl. Zadzwoń. Prawdopodobnie dostaniesz nowe za nic bez jakiegoś odsyłania. Jock Horror...haha Jack Horror z Dutch Quality...mmm mniam mniam i dobre kopnięcie energii w łeb :D

Dzięki za podpowiedź, spróbuję;)
Jock Horror jest z Nirvany, to taka podróbka Jacka Herera. Coś jak Abibas, Sonyx itd;)
Właśnie się załamałem, bo z tych wszystkich odmian najbardziej zależało mi na JH

G

Guest

Filipek said:
Dzięki za podpowiedź, spróbuję;)
Jock Horror jest z Nirvany, to taka podróbka Jacka Herera. Coś jak Abibas, Sonyx itd;)
Właśnie się załamałem, bo z tych wszystkich odmian najbardziej zależało mi na JH

http://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=512390&postcount=30

Taaa to piękna roślinka...
Abby Normal said:
Jock Horror @ Day 62 of Flower
2590jh_jackie_day62_1-med.jpg
Abby Normal said:

Last edited:
G

Guest

Różnie mówią, że to F2, że to cross z passion, grunt że większość pheno zachowuje te wspaniałe cechy oryginału.
Piękne zdjęcia mniaaaam~~~~~~

g1enek

Member
Siemano.
Mam kilka sadzonek w boksie, i przy klilku sadzonkach zaczynaja żółknąc liscie ( te z samego dołu - chyba pierwsze listki ) . Czy wszystko jest w porządku , czy moze brakuje im jakiegos skladnika ? Dodam ze podlewam samą wodą, a ziemia to zwykla uniwersalna.

C

Ca2

grunwald: piękna...pyszna...ślicznie pachnie i zajjjeeebiście klepie w mózg :) Zapach suchej sensi.... przepotężny! Znajomy miał tylko worek tego palenia odemnie. W domu co chwila babcia i matka pytały co tak wali. On tylko przeszedł korytażem mając wora w kieszeni.
Na wakacje na imprezy na rower poprostu jak coś robić to tylko z JH! JAck Horror ;) dla mniej spostrzegawczych JAH:D Full of energy Full of positiv! W tym przypadku żałuję, że nie zrobiłem sobie żadnego klona bo nie wiem czy trafie jeszcze takie pheno.

Out desant:
AHKxDP

K2 f2 i PPP f2
Co jest co...nie wiem już. Tyle z nich zostało:

BbxA

LR#2 f2

G

Guest

Heh, Ca2 :D Gęsto posadziłeś trochę...
Ja też wczoraj wysadziłem 12 roślinek na spota. 3 doły (50cmx100cmx40cm głębokości) po 4 rośliny: 5x ErdPurT x Bambata (w tym 2 pary bliźniąt), 4x Leb27/BG x ErdPurT i 3x WW.
Mam już obsadzone 3 spoty, łącznie 30 roślinek. Zostało jeszcze tylko kilka. No chyba że... :chin: hehe

Last edited:
C

Ca2

Ja jeszcze mam w zapasie 2x GfxMaroc ;D hahaha ;D z tego się porobi klony :D albo wezmę kilka do boxa na sog. Albo... do końca sierpnia wykopie się dodatkowe dołki ;D

Ganja Man

Member
siema
Panowie super wam rośnie :) A umnie masakra dzis sie stała rosliny które miałem w boxie jakas choroba je złapała i po zdychały :( :( hujnia starszna i to samo sie zaczyna dziac z roslinami na out które mam na oucie a wygląda to tak ze jak by tliscie olejem przetarł i są liscie zawiniete do góry i na tych lisciach są brązowo żółte plamki wie ktos moze jak sobie ztym czyms poradzic niech ktos sie wypowie proszę :(
pzdr
Ps: Sorry za bledy

G

Guest

Originally Posted by szok

Quote:
Originally Posted by Shaman Trip
Mysle ze te plamki to efekt jakiegos szoku ...

co sie mnie czepiasz ja twoich roślinek nawet nie widziałem na zdjęciu a ty że moja wina...
...nie pal tyle stary

:bigeye: hahaha.. mozesz byc pewny, ze piszac to nawet o tobie nie pomyslalem. Sorka jezeli cie urazilem heheh... A jezeli chodzi o zdjecia to nie moge ich narazie umiescic bo sa w aparacie mojego znajomego, wiec ma mi je dopiero przyslac.

pzdr!

eddy

Member
Franzpl kurde lady zbior pesteczek hehhehe,no trzeba sie brac do sadzenia bo pozniej bedzie zapozno
pozdrowienia dla wszystkich

rberciol

Member
Ja mam pytanko i prośbę. Czy mógłby mi ktoś opisać jak zrobić pyłek z męskich krzaków z outa. Mianowicie chciałbym uciąć męskie krzaczki z jajkami i wsadzić do wody do boxa, aby stworzyły pyłek. Czy taki zabieg da rade. A jaki jest najlepszy sposób na przewieźienie tego ze spota do domu, do boxa - czyli najbezpieczniejszy??

G

Guest

rberciol said:
Ja mam pytanko i prośbę. Czy mógłby mi ktoś opisać jak zrobić pyłek z męskich krzaków z outa. Mianowicie chciałbym uciąć męskie krzaczki z jajkami i wsadzić do wody do boxa, aby stworzyły pyłek. Czy taki zabieg da rade. A jaki jest najlepszy sposób na przewieźienie tego ze spota do domu, do boxa - czyli najbezpieczniejszy??

Możesz spróbować sztuczki ze szklanką, tylko musisz dobrze wyczuć moment (najlepiej kiedy zaczną się otwierać pierwsze). Możesz też poleźć na spota z woreczkiem i strząsać pyłek do worka, a potem zapylać pędzelkiem

baku

Member
bogusik2 & hodowca85 dzięki za rade JAH wam to wynagrodzi, ja dzisiaj pod osłoną nocy biorę sie za wysadzanie.

Pogoda robi się coraz lepsza ale wciąż to nie jest rewelacja, z długoterminowych prognoz pogody wyczytałem że od poniedziałku ma się rozpogadzać i to na dobre ale zobaczymy co pokaże czas :wave:

Ca2: dlaczego tak gęsto wysadziłeś he :D??

C

Ca2

Bo mi się tak podoba :D Fajnie będzie.. zobaczysz ;)

BTW: tak odkryłem jakiś czas temu, że na zamulonego palacza marihuaniny lub inaczej trafki narkotyzująco-tażającej kawa...działa spidująco-przyspieszająco. Takie ADHD na zawołanie ;D Nie to co po bakańsku ;D Po 3ciej kawie robi się już mmmm tralalala :D
Panowie Bless! Wracam wkuwać prezentacje na polaka bo już jutro ustne ;p

Last edited: