What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

szok

Member
UWAGA UWAGA ....SPRAWOZDANIE LIVE PROSTO Z MMM

to ja do chuja wstałem wcześnie az o 5:40 aby kurwa zdazyc na pociag bo bylismy zaproszeni do niejakiego bogusik2 a tu kurwa po drugiej lufce w pociagu dostajemy sms,a: "sory chłopaki ale mialem przypał bo mnie wujo sprzedał"... no i tak sie krecimy po dworcu jak te psy bezpanskie az trafilismy do kafejki i tymi o to wiadomosciami pragniemy sie podzielic z WAMI...ciekawe gdzie sie podziewaja inni równiez zaproszeni na ta SUPER IMPRE

bogusik2: weź chłopie nie rób scen !!!

z niepowazaniem

sweet-dreams,urban,szok

bogusik2

Member
Juz was przeprosiłem. Lepiej zebyśmy wszyscy zamiast marszu siedzieli gdzieś na dolku? Tak niestety na impra by sie skończyła na 100%. pzdr

M

muciek

6 tydzien floooo, nawozy bez zmian, Planton K, ferro aktiv i co drugie podlewanie dolomit.

Nie udało mi się powstrzymac SMG (Syndromu Młodego Growera) i musiałem ciute od dołu uszczyknąc. Jak to ma być jeszcze mocniejsze to ja dziękuję :D
Haaj dośc psychodeliczny co nie zabardzo mi odpowiada, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Jeszcze conajmniej tydzień i jedziemy z ripenem. Dziś troche poukładałem topy to zebrałem ciutke fingerhaszu, mmm miód ! :)

6tydz_1.JPG

6tydz_2.JPG

reszta fotek do KLIKANIA (dla tych ze słabym łączem)

KLIK!
KLIK!
KLIK!
KLIK!

Muciek ładnie wygladają :D Ja bym im dał jeszcze z 3 tygodnie :D <mniam>
A tak apropo to co to za odmiana i pod jaka lampa sie opalają?:> :D
pozdro

C

Ca2

Chcę osiągnąć:
- mniej ziemi i mniej kopania = mniej jebania :)
- rośliny poniżej 50g = mniej problemu z suszeniem i żniwami
- gęstwinę ;) Widziałem na fotach gęściej sadzone rośliny.

MOTHaFUCKa

New member
witam wszystkich polskich growerow
chcialbym zaprezentowac wam moje przygotowania do pierwszego out'a w zyciu . zdjecia te byly robione tak w polowie marca . nasionka zakupilem na cannabis.fr ( polecam ) . nasionka wyladowaly na mokrych wacikach okolo 1 marca . po wykielkowaniu trafilu do przejsciowego TVpudlo-box'a . tam siedzialy do okolo 1 maja .niestety moja matko obczajila o co chodzi i musialy wyleciec na dwor . w boxie siadzialo 14 roslinek , a 2 roslinki nadal siedza u mnie na oknie ( mama mysli ze to roslinki na biologie ) odmianki jakie mam to :
passion#1 i earyl bud . niestety do dnia dzisiejszego dotrwaly tylko 4 sadzonki ( niestety i tym cos dolega ) przysychaja im jakos liscie . jak bradziak odbierze od kumpla aparat to zapodam fotki . krzaczki passion#1 niestety od samego poczatku wygladaly mizerenie i nie dotrwaly nawet bo ujzes swiatlo dzienne , byly male i podeschniete az wkoncy obumarly , nie wiem co dolegalo . za to earyl bud wygladaly bardzo ladnie 4 krzaczki wysadzilem wczesniej na probe , ale akorat tego dnia co byly najwieksze przymrozki ( i dupa zbita ) pozostale 4 siedza juz tydzien na spocie , jeszcze ich nie odwiedzalem od przesadzenia . ciag dalszy mojej uprawy niedlugo ! ! !
pozdro for all ! ! ! :sasmokin:

C

Ca2

Ooo ... po długim kopaniu w "Co w ogrodzie rośnie Ci?" odnalazłem to co chciałem :)
Foto by sLAW77
Początek
10779100_1272.JPG

Prawie koniec
10779100_4112.JPG

G

Guest

4 tydz, pierwszy dzien kiedy roslina dostaje stresa i stracila glowe... ;) , powyciagana jest taka bo nie widziala za duzo sztucznego swiatla, tylko sloneczko i czyste powietrze ;) a ostatnio z pogoda kapota... kazdy widzi jak jest...
planta eksperymentalna... lst + fim razem

ca2: zeszloroczny out... zioma :D

Last edited:

greengirl

Active member
djff said:
Lenie, nieroby i lekkoduchy mają swój dzień.
Dostaną za darmo mieszkania warte kilkaset tysięcy za które grosza nie zapłacili z wyjątkiem jakiejś śmiesznej części wkładu, wartej dwie pensje dozorcy. A cały czas byli fetniakami "po co mam wykupować, kto mnie stąd wyrzuci??".

------>http://biznes.onet.pl/1,12,11,30350867,82989606,3801442,0,forum2.html

djff pisząc w ten sposób generalizujesz dając jednocześnie przykład nieznajomości tematu i tego, jak mało wiesz o życiu. Przy okazji obrażasz tą część ludzi, która ciężko pracując nie mogła sobie pozwolić na na wykup mieszkań (bo pracując za marne pieniądze nie było ich po prostu na to stać). Teraz, gdy mniej zamożna (czytaj biedna nie z wyboru) część społeczeństwa może w końcu po wielu latach wyzysku wejść w posiadanie jakiegoś majątku ludzie tacy jak ty nazywają ich leniami i nierobami - nie zrozum mnie źle, ale człowieku, z takim światopoglądem w przypadku, gdybyś powiedział to przy mnie na ulicy ubliżyłbyś mojej matce i z miejsca dostałbyś po prostu w mordę. Napisz, ile masz lat i co ty w życiu zrobiłeś, aby móc wypowiadać się w taki sposób na takie tematy. Nienawidzę takich jak ty i żal mi, że tego typu osoby funkcjonują na tym forum jako spoko ziomki.
I proszę, nie przytaczaj jako "szczęśliwców" przykładów żuli i innych ludzi z tzw. marginesu, którzy wybrali taką a nie inną drogę w swoim życiu. Niestety nie wszystko da się ze sobą pogodzić - czasami trzeba wybrać mniejsze zło.
Zastanów się nad sobą.
Nie zrozum mnie źle.

pozdro

greengirl

G

Guest

swiete slowa greengirl...
a ja ze spota wrocilem, slonko swieci, dziewczynki wyciagaja glowki do gory :)
jak tam ekipa z MMM, bo ja to mam efekt wytracania przez pory nadmiaru thc :D

baku

Member
Ja na MMM nie byłem ale myśle, że za rok na pewno sie skusze.

A wogóle wczoraj była 26 rocznica Śmierci Boba Marleya więc trzebało zapalić blunta oddając mu hołd a zarazem za tych wszystkich którzy byli w Wawie i Walczyli ( :joint: ) o nasze prawa. :D

Dzisiaj wieczorkiem zapodam jakieś foty jak się zieleni u mnie na spocie bo wczoraj tam nie umiałem dojść. :wave:

G

Guest

Moje mieszkanie moi rodzice musieli splacac 2 RAZY!!! .. i to oczywiscie z procentem :badday: Zreszta jeszcze dzisiaj spalcaja i beda splacac co najmniej 20 lat :p I teraz mi mowisz, ze moi rodzice nie zasluzyli sobie na nie?!

POMOCY!!!
wczoraj moja sadzonka santa maria 3 tydzien vega zwiedla i koncowki listkow jakby byly brazowe wiec ja podlale wczoraj bo milaa troche sucho a dzisaj z rana jeszce gorzej calkowicie oklapla niedawalem im jeszce zadnego nawozu co mam robic?? bedzie jeszce cos z nia niemam cyfrowki wiec niemoge zrobic zdjec