What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

-GD-

Active member
v "chytrých" knížkách je psané na curing stačí jednou za 3 dny na 15 až 30 minut otevřít.... ale záleží na vlhkosti materiálu....
a pokud to vydržíš, tak suš i půl roku :D zraje to jako víno!

spachal

Well-known member
Veteran
Optimalni vlhkost je pry okolo 62%. Nekteri lide to resi malym levnym digi vlhkomerem primo ve sklenici ;). Proste to nesmi preschnout ani naopak zplesnivet, proste neco mezi tim :]

Nadrzajda

Member
nasrani : ten moment kdy dva mesice neudelas zadnou chybu, vse zalivas a prijde ti, ze to malo kyne, ale docela to kyne, abys pri vypinani svetel zjistil, ze jsi zapomnel digi predradniky pootocit na 660 w, jeden jel na 250 a druhej na 400 :/

Flores

Active member
Potešili Pražské genetiky a tenhleten mrňous.

Meet Arthur.

picture.php

F. :wave:

Last edited:

Flores

Active member
V zimě budeš dotápět a v létě mazat krémem proti slunku?:D
Gratuluju!

:biggrin: Ale jó, holt máš pravdu - termostat konštant 24°C a v lete sa taky budem musieť vzdať klimatizácie, z čoho ma dle mě jebne, plus pravidelné čistenie uši, kože a očí - ale to všetko za to stojí :kitty:

Flores

Active member
Vypada to na hypoalergeni cross kamarade :) a dobre se na nem budou hledat klistata, musel bejt mastnej, fesak.

Máš recht a vo to taky šlo, máme doma alergika. A mastnej až tak moc nebol, majiteľka bola skvelá :dance013: Každopádne, už teď sa má Arthur lepšie ako ja, to ho každý len rozmaznáva a láska :D A hra s laserom je bohová :muahaha:

F. :tiphat:

metracek

Well-known member
Veteran
Klíšťata asi mít moc nebude, ta koča je indoor gaučák, maximálně za okno... :D
A to specifické mnoukání je taky super :D

Ja mam sousedku co s tim chodi normalne po venku na voditku. Kdyz jsem ji potkal poprve tak si jsem si myslel ze vidim na vlastni oci Gremlinse krmeneho po pulnoci... :D

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Co me dnes strasne moc potesilo, ze sem nasel seminka crossu nhu. Nicmene v zapeti mi je sezral i se saklem pes... Ted abych vybral jedno z petice hromad hoven co vytvori :biggrin::violin:

G

green johny

že mám v hlenech krev, a dva dny sem se nemohl pořádně nadechnout

Last edited:

Latest posts

Latest posts