What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

Flores

Active member
Pár dní si kváčkam u kámošky zo Slovenska a kámošov Talianov v Taliansku. Spoznal som ďalších skvelých ľudí a zbieram kopec zážitkov. Srandou je, že keď som minulého roku pěstil indoor OG Kush od oldschoolbalboa seeds (selekcia od miestneho člena :wave:), mojou vinou zhermila. Pár tých semien si vzal práve môj IT kámoš a pěstil ich v strednom Taliansku outdoor a pure bio. Po roku som to ochutnal. Mňamka. A prý mal všetky female a dve z nich boli dokonca fialky. Zaujímavé :)

Happy as fuck.
F.

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
vzal bych něco ale budu pěstit až k podzimu ted dojedu kolo a ende šlus přes leto to neuchladím věnuji se venkovnímu pěstění :biggrin:

Ano venkovní pěstění to je to pravé ořechové...:biggrin:

To jarní slunce už má sílu.Je v tom obrovská energie.To mě těší. :biggrin:

Dogons

Active member
dnes jsem byl sbírat březouvou štávu a to jarní sluníčko má energii mocnou.to jo zkusím jí použít mimojiné i na zalivku flush

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Dnes došly semena od psalm69.

Cheese x white garlic
Sweet mendobog x Dead band 3
Magnum opus x King banner
White garlic x Dead Band 3

Díky :tiphat:

Co z toho bys doporučil čistě out?

metracek

Well-known member
Veteran
Dneska jsem se otrel o svou indoor koprivu a byl to teda az necekane neprijemny zazitek. Svina jedna :D

picture.php

psalm69

Active member
Zdravim to su rad ze to doslo prdni tam white garlic x cheese a white garlic x dead band 3 ty dojedou v klidu pestu zdar

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Zdravim to su rad ze to doslo prdni tam white garlic x cheese a white garlic x dead band 3 ty dojedou v klidu pestu zdar

Ok garlic hodim ven a magnum opus si dam do zatmivacky ve skleniku na to jsem fakt zvědavej,podle toho odkazu co jsii dal to vypadá dost dobře.Ta cena semen v seedbance je šílená :biggrin:

psalm69

Active member
Ok garlic hodim ven a magnum opus si dam do zatmivacky ve skleniku na to jsem fakt zvědavej,podle toho odkazu co jsii dal to vypadá dost dobře.Ta cena semen v seedbance je šílená :biggrin:

No ty vole bych to za to v zivote nedal, sem se s typkem z Aficionada seznamil na spannabisu dal jsem mu okostovat neco svojeho a on mi dal seminka magnum opus a white cherry trufle, ale ty jsou jeste v lednicce .

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
No ty vole bych to za to v zivote nedal, sem se s typkem z Aficionada seznamil na spannabisu dal jsem mu okostovat neco svojeho a on mi dal seminka magnum opus a white cherry trufle, ale ty jsou jeste v lednicce .

Právě sem se tě chtěl na to zeptat, jestli jsi za to dal 700dolarů :biggrin:
Každopádně rodokmen vypadá opravdu dobře.No
nic jdu to zaset.Ať se daří :tiphat:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
heej vysočina ta tvoje core glue mě tedka dost potěšila. hodně citrus a pak takové zláštní něco jakoby ponožka od důchodce s trochou alpy :D :D :D

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
heej vysočina ta tvoje core glue mě tedka dost potěšila. hodně citrus a pak takové zláštní něco jakoby ponožka od důchodce s trochou alpy :D :D :D

Hahaha velmi zajímavý vjem to bude asi vliv glue...já tam teda cítím broskve a zdibec alpy možná taky ale ponožku důchodce teda ne :D takovou tu zatuchlinu tam taky vnímám...hlavně že potěšila :)

Mě to od tebe těší dost a pořád...hulim ted dost málo ale v podstatě od toho co jsme se potkali hulim jenom to co jsi mi dal.Je to chuťovka a má to dobrý high.
I want to get high so high

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
jo jo to je choc thai hybrid a to je vždycky speciální, bych řekl, že toje dost jiné od haze i skunkweed.. akorát to kvete 12 týdnů + :D a proto sem to stříknul s dýzlem aby to bylo maximálně 11 týdnů :D haha tak sem zvědav na tvou sour street.. good luck.

sensi23

Active member
Veteran
Nova selekce ghost train haze #1 - 4 samci z 5 ..Tak snad bude ta zbyla samice pouzitelna..
Kdyby nekdo chtel pyl..nechavam je dokvest ve foliaku..uz prasej..

newhousegreen

-.-
Veteran
Seedboutique nabídl svoje semena ze všech možných seedsbanek společnosti Real Gorilla Clothing, a starší semena Gypsy (seedboutique) nabídl za velmi fér ceny, např. Cannabiogen gear skoro celej za 15 liber, BOGy za 20 liber, Chemdogy od Reservoir za 25 liber. Většinou reguláry pro growers.:comfort:

Latest posts

Latest posts