What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
picture.php

To me dnes potesilo... Ty pakly kali mist od serious sem dostal dva , druhej uz pristal u buddyho, vypada to, ze by to mohly bejt old school kali mist.. Kdyby nekdo chtel red dragon nebo laughing buddha od barneys farm, tak dejte vedet.

sensi23

Active member
Veteran
View Image
To me dnes potesilo... Ty pakly kali mist od serious sem dostal dva , druhej uz pristal u buddyho, vypada to, ze by to mohly bejt old school kali mist.. Kdyby nekdo chtel red dragon nebo laughing buddha od barneys farm, tak dejte vedet.

Z tech oldskool kali mist mam ohromnou radost jajdo :comfort::woohoo:
laughing budhu bych taky asi zvladl ja :laughing:

sensi23

Active member
Veteran
old school kali mist se datuje před rok 1998 :D hehe nějaké nesmysly tady.
:laughing::laughing:
Muj nejvetsi holy grail v zivote byla kali mist po roce 2000..presne z takto vypadajiciho pakliku by me zajimalo jestli jsi ji nekdy pestoval..nebo jen co ses docetl :biggrin:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
hele neser nebo si vyptám tu kali pre98, napestím a nepučím :D sem neřek, že to nemže být dobrá, jen sem řekl že to neni old school.

sensi23

Active member
Veteran
hele neser nebo si vyptám tu kali pre98, napestím a nepučím :D sem neřek, že to nemže být dobrá, jen sem řekl že to neni old school.
:biggrin::biggrin: sezen
a pujc budu sirit kde se da..uz jsem koupil od roku 2010 3 pakly kali mist a vzdycky bordel..jelokoz mi jajda jeden starej (ne teda oldskool) pakl venoval tak mam ohromnou radost a doufam ze se alespon priblizim kali nekde z roku 2006

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
to by byla právě zábava, kdybych ji nepujčil, a jen dával fotky. a psal jak je to old school a super hahaha ale nějak mě to neláká, protože má dobrý hejzy. co si ale pamatuju, co jsi držel kali mist v tom španělsku, taks řikal, že je dobrá, ale že máš radši ssh.. hehe to si pamatuju, o žádném holy grail nebyla řeč.. jestli ty si ji neidealizuješ jak už to tak ve stáří bývá :D :D

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
View Image

Tak oprava, new school seminka kali mist v old school baleni. Ja mam na paklu napsano 0296 nebo nejaky podobny cislo. Muze mi nekdo rict co to znaci??

sensi23

Active member
Veteran
to by byla právě zábava, kdybych ji nepujčil, a jen dával fotky. a psal jak je to old school a super hahaha ale nějak mě to neláká, protože má dobrý hejzy. co si ale pamatuju, co jsi držel kali mist v tom španělsku, taks řikal, že je dobrá, ale že máš radši ssh.. hehe to si pamatuju, o žádném holy grail nebyla řeč.. jestli ty si ji neidealizuješ jak už to tak ve stáří bývá :D :D
uz je to dlouho ale kali jsem skutecne tenkrat oplakal nejlepsi sativa na denni huleni..energeticka paradni mozna idealizuju ale jeste bych se s necim podobnym setkal a porovnal

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
sháním to teda, jinak jestli je serius kali seno, tak sem slyšel moc hezké věci o ms. universe od dynasty. tam je kali mist v tom.

spachal

Well-known member
Veteran
Tak to hodne nasere :/ .. Proto pokud se pustim do automaticke zalivky, vsechno duplicitne, vcetne tlakoveho cerpadla. Kdyz jsem tuhle myslenku uz myslim zde psal, prisla mi odpoved ze jsem cvok, ale tohle je presne ta situace, ve ktere to pomuze ..
Plus samozrejme vetsi zatez spinat pres stykac, ale o tom jsem uz take psal. Po bitve je kazdy general, ja vim ..

sensi23

Active member
Veteran
radost mi dela momentalne ze po fucking bitch motherfucker mites ani stopa zatim a taky tohle:
ah core X cherrygasm 38.den kvetu
picture.php

picture.php

picture.php

G

green johny

když je řeč o kali mist, co takhle kříženec 2046 od medical seeds? kali x nevilles , to by mohlo být velmi zajímavý hehe. víc než dobré ohlasy a já děkuji místnímu členovi za semínka 2046 x zamaldelica 10week pheno x malawi :D

potěšilo mě že už je čas za týden dát klíčit :)

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
dneska sem dostal balíček mango haze ibl, což je vlastně nlhazec x mango haze, selekce z tropických zahrad legendárního wallyducka. kvak kvak. a taky laos x mango haze a zamal x mango haze. joooo! :D velká radost.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
díky, kdybys měl chut rád se podělím. tady je ta laoská kráska. kdo ví jak to bude vypadat u mě :D
picture.php

G

green johny

Zamal x mango haze je v regularu? Bych mozna chtel pouzit pyl na gerrits x ace elite mother zamaldeliku :)

Latest posts

Latest posts