To me dnes potesilo... Ty pakly kali mist od serious sem dostal dva , druhej uz pristal u buddyho, vypada to, ze by to mohly bejt old school kali mist.. Kdyby nekdo chtel red dragon nebo laughing buddha od barneys farm, tak dejte vedet.
View Image
To me dnes potesilo... Ty pakly kali mist od serious sem dostal dva , druhej uz pristal u buddyho, vypada to, ze by to mohly bejt old school kali mist.. Kdyby nekdo chtel red dragon nebo laughing buddha od barneys farm, tak dejte vedet.
old school kali mist se datuje před rok 1998 hehe nějaké nesmysly tady.
sezenhele neser nebo si vyptám tu kali pre98, napestím a nepučím sem neřek, že to nemže být dobrá, jen sem řekl že to neni old school.
View Image
uz je to dlouho ale kali jsem skutecne tenkrat oplakal nejlepsi sativa na denni huleni..energeticka paradni mozna idealizuju ale jeste bych se s necim podobnym setkal a porovnalto by byla právě zábava, kdybych ji nepujčil, a jen dával fotky. a psal jak je to old school a super hahaha ale nějak mě to neláká, protože má dobrý hejzy. co si ale pamatuju, co jsi držel kali mist v tom španělsku, taks řikal, že je dobrá, ale že máš radši ssh.. hehe to si pamatuju, o žádném holy grail nebyla řeč.. jestli ty si ji neidealizuješ jak už to tak ve stáří bývá
sháním to teda, jinak jestli je serius kali seno, tak sem slyšel moc hezké věci o ms. universe od dynasty. tam je kali mist v tom.
radost mi dela momentalne ze po fucking bitch motherfucker mites ani stopa zatim a taky tohle:
ah core X cherrygasm 38.den kvetu
View Image
View Image
View Image