What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

sensi23

Active member
Veteran

-GD-

Active member
Tak holt misto bordelu z rakouska sezenes poradne klony v cr :biggrin:
Zadna velka tragedie,...Samozrejme krok zpet pro rakusany :moon:;

Já ti nevím, bordel z rakous.... @clonelab teď celkem vystrkuje růžky se zajimavou nabídkou..... a osobně jsem nikdy z rakouska "bordel" neměl, což se nedá říct o některých množírnách v čr.
Čest výjimkám :D

sensi23

Active member
Veteran
Já ti nevím, bordel z rakous.... @clonelab teď celkem vystrkuje růžky se zajimavou nabídkou..... a osobně jsem nikdy z rakouska "bordel" neměl, což se nedá říct o některých množírnách v čr.
Čest výjimkám :D
no ja zase teda mel tu cest z rakous zatim jenom bordel..neni nad to si to udelat sam a poctive :biggrin:
byl to vicemene joke..Jasny krok zpet je bez diskuze :tiphat:

d-k

Active member
Doufal jsem, že by se to u nás mohlo obrátit a právě hrozí zničení přístavu mé naděje, škoda.

spachal

Well-known member
Veteran
Hm, helmutsky sice neumim, ale pokud Rakusaci zacnou brojit i proti rizkum a seminkam, hadejte, za jak dlouho to bude v cele EU, tudiz i u nas :/

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Hm, helmutsky sice neumim, ale pokud Rakusaci zacnou brojit i proti rizkum a seminkam, hadejte, za jak dlouho to bude v cele EU, tudiz i u nas :/
Otazka jak se to vsechno nakonec vyvine, u nas uz v postate neco podobneho probehlo asi pred 4 rokama a jak to dopadlo... Zabavil se sortiment growshopu a ty nakonec behem tydne mely sortiment novej a frcej do ted.
:jawdrop:
Treba se dockame nejakeho ceskeho vladniho projektu aka g13, vybaveni na to maj.:headbange:yeahthats

G

green johny

udělalo mi radost že sem nenalítl podvodníkům
nasralo mě že žena možná jo
no jo , vánoce :D letos si to dávám nějak víc introvertně celý :)
bcseeds maj projektů. bys nevěřil, schválně mrkni na sky haze, jaktože už to někdo nemá, 50thc a 30cbd , prej uvidíš boha :D
a jinak ad atmosféra v rajchu, to znamená i technika z polí bo co?

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
udělalo mi radost že sem nenalítl podvodníkům
nasralo mě že žena možná jo
no jo , vánoce :D letos si to dávám nějak víc introvertně celý :)
bcseeds maj projektů. bys nevěřil, schválně mrkni na sky haze, jaktože už to někdo nemá, 50thc a 30cbd , prej uvidíš boha :D
a jinak ad atmosféra v rajchu, to znamená i technika z polí bo co?
Jo ted sem na to nekde narazil. A k tomu bohu... Za 12000$ za pakl semen, bych se zjevil sam, hehe:biggrin::moon: ale jestli nekdo koupi, tak vemu dva rezy za dvojku

spachal

Well-known member
Veteran
Udelal mi radost prirucni vapik, takove male sympaticke zhulovatko, za par kacek a funguje bajecne :] .. Cinan se snazil, objednano 22/11 a i pres svatky to posta nikde nezasekala a dorucila, dokonce i bez povsimnuti celniku :)

ALD AMAZE WOW: https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&SearchText=ALD+AMAZE+WOW , cena cca $40, ja to mel za $38
Par videi pro predstavu: https://www.youtube.com/results?search_query=ALD+WOW

picture.php

Osobni zkusenost zatim vyborna, srovnavano s docasne pujcenym Arizer Air, pripadne mi ten WOW mozna i lepsi :]
Konecne se snad zacnu i orientovat v tom, co jsem vypestoval, ty speky s tabakem mi proste nesedi ..

spachal

Well-known member
Veteran
Recenzi bych udelal rad, problem je v tom, ze to jaksi nemam moc s cim srovnavat, to se pak objektivne pise spatne .. Zatim proste funguje k plne spokojenosti, mozna jen vymenim ty hlinikove patrony za nejaky mesh, neco mi s modovani e-cigar zbylo. Ne ze by to 'nefungovalo' nebo byla jina chut, ale preci jen je to hlinik, pri vyssi teplote ..

-GD-

Active member
Já myslím že docela máš... minimálně v chuti, když si to do teď dával s tabákem v "žoánu" :D

-GD-

Active member
Dneska jsem dělal bubble-čokoládu, odvařil sem vrtačku a roztrhal pytle, které jsem měl cca 4roky... paráda :D
Doufám že aspoň výsledek bude stát za to...

sensi23

Active member
Veteran
Dneska jsem dělal bubble-čokoládu, odvařil sem vrtačku a roztrhal pytle, které jsem měl cca 4roky... paráda :D
Doufám že aspoň výsledek bude stát za to...
Solid nezdar..jak se ti to povedlo?ja uz teda taky jednou roztrhl pytel kvuli tomu,ze kolega nechal ve smesi na vyprani nuzky a ja si jich nevsiml...používáš na vrtacku takovou tu michacku na maltu?

metracek

Well-known member
Veteran
Solid nezdar..jak se ti to povedlo?ja uz teda taky jednou roztrhl pytel kvuli tomu,ze kolega nechal ve smesi na vyprani nuzky a ja si jich nevsiml...používáš na vrtacku takovou tu michacku na maltu?

Pamatuju jak si me kdysi totalne odstrelil jointem z tveho hasise uplne nekam mimo slunecni soustavu a pak mi licil navod na to jak ho v tech pytlich vyrobit. Moc jsem tehdy nezvladal vnimat, ale zapamatoval sem si vychytavku s nasadou na maltu, i tu s udelanim dirky do vrsku a nasledneho procisteni hasise proudem vody-dulezita vychytavka! Ja hasis moc nemusim, ale kazdej koho obdaruju je z cistoty dost nadseny. Takze diky za ty rady sensi! :)

G

green johny

pročištění haše dírou a vodou? míchačku používám, pytle už nemám, ale tohle mě zajímá

-GD-

Active member

Já jsem takový "technický typ" :D
Používám zednické míchadlo s SDS uchycením.....
Včera večer sem to testl a neviděl sem na 3 metry, takže jsme spokojený :D:D

Vrtačka už to měla zasebou stím se smířený, ale že nové pytle stojí takovou raketu jsem nečekal...... D'oh

Latest posts

Latest posts