What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

Mightyka

Well-known member
Veteran
Já věřim, že ty originál OG jsou taky mimořádně nasraný a proto furt hledám a shánim :)

Koukej máknout, pomalu začíná období stánkařské sezony ;)

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
hmm to je smutné slyšet o face off bx.. ale jeho rocket fuel mi zní velmi dobře :D

"A spicy dank rank extra fuely OG cross"

Mightyka

Well-known member
Veteran
Věřim, že když uděláš větší selekci, tak tam najdeš taky něco super. Ty samci byli hodně slušný, vše čeho se dotkli, tak bylo super, samice dobrý, ale ne dost dobrý.

Netušim co je Jet ful OG v tom krosu...

Lethal

Active member
Dnešní příspěvek je jasný, radost mi udělala přítelkyně - objednala mi z Amazonu knížku Jorge Servantes -Cannabis Encyclopedia...
No a to co mě nasralo je že teprve včera večer mi došlo že jsem po přesazení do velkejch kýblů nezvedl světla. Ne že bych je snad spálil ale růst se jim moc nechce, tak snad se brzy vrátí do formy. Ještě že mám teď jen 400w

Ruprechto

Member
co mi udělalo radost???? že jsem se kkonečně po roce dostal zase sem na icmag...zapoměl jsem heslo a nevím proč ale na mejl mi nikdy nedošlo nové, až dnes e matrix udobřil...tož juknu co je nového...jinak zdarec synci!! :))

papaja

Well-known member
Veteran
picture.php

Přeji všem krásnou sezonu plnou květů, vůní a slunce.
Tyto kytičky se samy vysemenily ve foliovníku a rozjely se:) Tak to je k radosti... O tom, co mi dělá starosti, psát nechci.:tiphat:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Věřim, že když uděláš větší selekci, tak tam najdeš taky něco super. Ty samci byli hodně slušný, vše čeho se dotkli, tak bylo super, samice dobrý, ale ne dost dobrý.

Netušim co je Jet ful OG v tom krosu...

to je nějaký hodně fuel og prostě. s1 nebo cross ghostu, co já vím :D však to znáš jak tě s těma kalifornja řezama :D

no podle mě je to sice bx ale podívej tady na tuto manic, s kterou to tha docta bxoval.

https://www.icmag.com/ic/album.php?...d=1691561&commentid=47183#picturecomment47183

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
potěšil mě haschís co sem dostal od metráčka, díkec. gth sice neni muj šálek kávy, nicméně pryskyřice luxus.

Lethal

Active member
Radost mi dělá růst a taky ta encyklopedie konopí - těch informací se prostě nemůžu nabažit.
Nasralo mě že jsem dnes díky svojí nešikovnosti zlomil dva topy při ohýbání teda zlomil prostě praskli. Tak jsem to oblepil a doufám že se to rychle vzpamatuje zrovna tahle slečna vypadá krásně...

Rakosnicek

Member
Veteran
Radost mi dělá růst a taky ta encyklopedie konopí - těch informací se prostě nemůžu nabažit.
Nasralo mě že jsem dnes díky svojí nešikovnosti zlomil dva topy při ohýbání teda zlomil prostě praskli. Tak jsem to oblepil a doufám že se to rychle vzpamatuje zrovna tahle slečna vypadá krásně...

já v současnym kole taky dva takhle ulomil při nasazování kolínek, jeden takovej průměr, ale druhej byl hodně dužnatej vrcholek jedný sour grape a kdyby se nechytl tak na ní nic nezbyde :D ale drželo to ještě tak na 1/4 tak jsem tam přilepil trochou lepenky dvě špejle a chytlo se to v pohodě uplně, teda moc to nesrostlo, ale ten kousek co to držel se rozrostl a je tam z toho takový kolínko, teď už by držela i sama, ale radši to podpírám stejně

metracek

Well-known member
Veteran
Me se lamou vetve bohuzel vcelku casto i bez meho zavineni. Hlavne na sour D, nejsou pripravene na takove palice. A vetsinou to dokaze rostlina premostit velice rychle, zalezi jak moc se toho potrha.

Neco sem si i vyfotil, tak jen tak pro zajimavost
picture.php

.

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Me se lamou vetve bohuzel vcelku casto i bez meho zavineni. Hlavne na sour D, nejsou pripravene na takove palice. A vetsinou to dokaze rostlina premostit velice rychle, zalezi jak moc se toho potrha.

Neco sem si i vyfotil, tak jen tak pro zajimavost
View Image
.

Jojo tu sour D sem taky musel extrémně vyvazovat a podepirat...hrozně se ohýbala pod tíhou palic ale stojí to za to :biggrin:

Lethal

Active member
No tak ty kolínka bych si zakoupit mohl asi lepší než to dvakrát denně ohýbat. Kupujete je v hobby shopech nebo jinde? Mám pocit že bych byl rád kdyby se mi to lámalo pod tíhou palic při prvním kole s novou metodou pro mě...

Rakosnicek

Member
Veteran
já ty kolínka kupuju v growshopu, maj to asi ve všech bych odhadoval, ale jinde jsem na to zatim nenarazil, i když ani jsem je moc nehledal... ale je to super vynález na tvarování, na ten svuj 1 x 1 m jich dávám klidně víc jak sto, ty co jsou na nejsilnějších větvích se tim trochu narovnaj, takže při dalším používání mám i nějaký co jsou rozevřenejší, což se na ty hodně tlustý stonky někdy hodí, to se tim klasickym pravym úhlem láme

Mightyka

Well-known member
Veteran
Old Family Purple mi dělá radost :).
Phenotypy co smrděly čistě Urkle začínají měnit vůni v 7. tejdnu. Moje nejobíbenější ted smrdí jako přezrálý červený hroznový víno a na pozadí se pomalu, ale jistě dere typickej borovicovo citrusovej smrad :D. Pak mám dva další zajímavý phnotypy, 90% OG terpeny. Naštěstí 4 kytky bez banánů jsou ty best a asi si daj všechny další kolo :).

Rakosnicek

Member
Veteran
tak night hail ultra x herijuana se samce už asi nedočká, posledních 9 semen po 3 dnech klíčení neklíčí a nevypadaj dobře :/ alespoň triple afghan slam x heri klíčej docela dobře

Mightyka

Well-known member
Veteran
Sakra škoda, ach jo, kdybych bejval nebyl debil a nedaroval loni tyhle semena člověku, kterej už se nikdy neukázal, zmetek jeden...